● Tibet Kızları ●

Iyi gelmiş sana tibet ne güzel
Elbette ki arada duraksama veya çöküş hissedebilirsin,hatta birden bire yapmak bile gelmeyebilir icinden ama bunlar geçiş hep
Cok uzun sürmezse ve sabredersen normale döner
Yoksa benim gibi bastan baslar durursun hep 😂
Ama simdi iyisin iyi yonden konusalim evet bu tibetin etkileri cok cabuk fark etmen tamamen senin buna hazir olman ve kendini cok guzel gozlemlemen 😉
Teşekkürler.Siz burda oldukça ve Allahtan bi sorun gelmedikçe kolay kolay bırakmayacağımı düşünüyorum. Umarım daha da güzel devam eder de güzel paylaşımlarımız artar :)

Gelelim benim tibetten gördüğüm etkilere...

Oncelikle hareketleri cok cok rahat yapiyorum,uzun zamandir bu denli rahat ve zorlanmadan yapmamistim,sadece dün inanilmaz baş ağrım olduğu için 4.hareketi 5 tekrar yaptim cunku basimi her arkaya attigimda zonkluyordu o bicim ve işin güzel yanı tibeti bitirdikten sonra başımın ağrısı gecmisti (bunu ilk defa yasadim su zamana kadar)

Uykum saatlerin kesinlikle düzeldi... oldu da kendimle inatlasip uyumadim,eskisi gibi 4 saatlik uykuyla mumkun degil yapamiyorum gun icinde. Oglumla oglen mışıl mışıl sızıyorum ☺

Duruşum dikleşti vücut yavaş yavaş sekil almaya başladı bile,ilginctir yüzümde henuz bir etki bir fark gormedim normalde orda da birseyler olurdu

Istahim kafayi yedi surekli açım ama yemeye gelince kuş kadar yerim çoğu zaman.tok olsam bile gerci sürekli canim birşey ceker ama ne cektigini bilmem,olur ya bazen oyle ama bende bu tibete basladigimdan beri boyle...normalde ben aciktigini pek hissetmeyenlerdenim,şu an bu acikma hissini durduramiyorum fakat pek bir fark yok yine yiyemiyorum 🤪

Gelelim benim tibetten gördüğüm etkilere...

Oncelikle hareketleri cok cok rahat yapiyorum,uzun zamandir bu denli rahat ve zorlanmadan yapmamistim,sadece dün inanilmaz baş ağrım olduğu için 4.hareketi 5 tekrar yaptim cunku basimi her arkaya attigimda zonkluyordu o bicim ve işin güzel yanı tibeti bitirdikten sonra başımın ağrısı gecmisti (bunu ilk defa yasadim su zamana kadar)

Uykum saatlerin kesinlikle düzeldi... oldu da kendimle inatlasip uyumadim,eskisi gibi 4 saatlik uykuyla mumkun degil yapamiyorum gun icinde. Oglumla oglen mışıl mışıl sızıyorum ☺

Duruşum dikleşti vücut yavaş yavaş sekil almaya başladı bile,ilginctir yüzümde henuz bir etki bir fark gormedim normalde orda da birseyler olurdu

Istahim kafayi yedi surekli açım ama yemeye gelince kuş kadar yerim çoğu zaman.tok olsam bile gerci sürekli canim birşey ceker ama ne cektigini bilmem,olur ya bazen oyle ama bende bu tibete basladigimdan beri boyle...normalde ben aciktigini pek hissetmeyenlerdenim,şu an bu acikma hissini durduramiyorum fakat pek bir fark yok yine yiyemiyorum 🤪
devam etmenin faydaları diyorum.
vücudunun uykuya ihtiyacı varmış demekki . iştahını da açacağını düşünüyorum ilerde kiloalırsan şaşırmayacam.
gündüz yazamadım okudum her yazacağımda biri geldi :KK70:

siteyede alışmadım beğendi mi alıntı mı yaptı diye :KK70:

devam etmenin faydaları diyorum.
vücudunun uykuya ihtiyacı varmış demekki . iştahını da açacağını düşünüyorum ilerde kiloalırsan şaşırmayacam.
gündüz yazamadım okudum her yazacağımda biri geldi :KK70:

siteyede alışmadım beğendi mi alıntı mı yaptı diye :KK70:
Bence de iştah modum ayarlaniyor su an 🤣
Sende gel ama aramiza 🙄

değişimleri devam ediyor yaptıklarıma ben şok oluyorum işimde daha odaklıyım üşenme huyum azaldı ...
en son hisler rüyalar konusunda birşey yaşadım .
kısaca rüyamda birinin öldüğünü söylediler sonradan bana gelmiş yani bende doğmuş o rüyada bende doğum yapmışım tanıdığım biri olduğunu anımsıyorum ama kim olduğunu hatırlamadım o gün akşam bir tandığımı kaybettim 42 yaşında gerçi bu tür rüyaları genelde de görürdüm ama evlendikten sonra bayağı azalmıştı

değişimleri devam ediyor yaptıklarıma ben şok oluyorum işimde daha odaklıyım üşenme huyum azaldı ...
en son hisler rüyalar konusunda birşey yaşadım .
kısaca rüyamda birinin öldüğünü söylediler sonradan bana gelmiş yani bende doğmuş o rüyada bende doğum yapmışım tanıdığım biri olduğunu anımsıyorum ama kim olduğunu hatırlamadım o gün akşam bir tandığımı kaybettim 42 yaşında gerçi bu tür rüyaları genelde de görürdüm ama evlendikten sonra bayağı azalmıştı
Vay cok ilginc...
Bu üşenme şeysini bir ben yenemedim ama kararliyim onu alt edicem 🧚‍♀️🤣

Şifreyi degistirseydin girerdin hemen ben oyle yaptim
bilmem çok uğraşmadım açıkcası sinirim bozuldu benim vücudumda iltihap var resmen dişim damağım çok kötüydü şişti dün patladı damağım yara şuan sanırım kötü bir dönemdeyim annemle kavga edip duruyorum içimde sürekli bir hüzün ve öfke var geçmiyor ne yapsam da sıkıldım herşeyden çok

Ne zaman basladin?
Pazartesi baslamistim simdi 5 e gectim.
Gecen hafta tahlil yaptirmistim tiroidim calismiyo ilac kullaniyodum ama nerdeyse 6 aydan uzun suredir ilaci kullanmadim.Unutuyorum ilac kullanma aliskanligim yok.Daha doktora gostermedim ama sonuc iyi.Tibete yoruyorum ben tibete baslayali 6 ayi gecmistir 3 turdayim.
Kimbilir tibet neler yapiyo icerde de haberimiz yok.

X