- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Yok ya fena değilmişimNasıl buldun :)
Korktuğun kadar değilmiş dimi
Yok ya fena değilmişimdışardan nasıl gözüktüğümü bilmiyorum tabi
Sevindim...boyle boyle esneyip adapte oluyorsun....benim de bacak içlerim bi ağrıyor spordan....hamlaşmışım iyicenegünaydın kızlar artık uyku sorunum kalmadı uykumu engellemiyor akşam yaptığımda . hareketleri daha rahat yapabiliyorum ve daha doğru
@tobosoludulcinea 5 tekrara başladın mı sen
spor ve tibet arasında ne kadar zaman olması gerkiyordu . benimde yapasım hazır kilo veriyorkenSevindim...boyle boyle esneyip adapte oluyorsun....benim de bacak içlerim bi ağrıyor spordan....hamlaşmışım iyicene
Benim tibet ve spor arasi 8 saat var...ama daha kısa da olur 5 saat de olur meselaspor ve tibet arasında ne kadar zaman olması gerkiyordu . benimde yapasım hazır kilo veriyorkenbacak içlerim tibetten sonra ağrıdı benim. ne yapıyorsun spor olarak
bende squat ve mekik programına başlamak istiyorum ama sabah zor oluyor akşamda çakışıyor arada 5 saat değil 3 saat bile olsa zor . kaç kiloydunBenim tibet ve spor arasi 8 saat var...ama daha kısa da olur 5 saat de olur mesela
Squat ve karın egzersizleri yapiyorum
Bir tane program indirmistim en kolaydan en zora leveli var ...en kolaydan basladim acelem yok :))
Olabilir tabi...şartlar boyleysebende squat ve mekik programına başlamak istiyorum ama sabah zor oluyor akşamda çakışıyor arada 5 saat değil 3 saat bile olsa zor . kaç kiloydun
Sen devam edeceksin ben s3ni listeye aliyomKova hatunu ben tibeti sabaha aldım enerjik başlıyor insan güzel oluyor :)))
İnşallah devam etmek istiyorum.Sen devam edeceksin ben s3ni listeye aliyom
Set sonlarında 20 sn beklemek ölüm gibi geliyor bana squat çekerken. Tibete daha yeni başladığım için çok etkilemiyor beni henüz. Hepsinden 3er tane çok zorlamıyor :)Ayyy tibeti ne zor yaptım ya butun kaslarım agrıyor
Sanirim bu spor olayini biraz gevsek tutucam 1 ay kadar...ozellikle squatı...kaslar alışana kadar o arada tibetle de esnerim
Squatı kafama gore yapcam bir sure artırmadan
Squat adamı öldürüyor ya....hele alt yapı yoksaSet sonlarında 20 sn beklemek ölüm gibi geliyor bana squat çekerken. Tibete daha yeni başladığım için çok etkilemiyor beni henüz. Hepsinden 3er tane çok zorlamıyor :)
48 miOlabilir tabi...şartlar boyleyse
48 kiloyum
Benimde hedefim 60 ...büyük oynuyorum48 mi
19 kilo fazlayım senden ne az demi 65te paydos dicektim sanırım 60 a çekecem
Oh oh iyi geldi bu sana ne güzel...Sabah zor uyandım. Tibet yaptım uykum kaçtısabah sabah bu enerjiyle tüm evi dökerim ben
transfer olsa ben sana transfer ederdimBenimde hedefim 60 ...büyük oynuyorum
Keşketransfer olsa ben sana transfer ederdim