● Tibet Kızları ●

günaydın kızlar artık uyku sorunum kalmadı uykumu engellemiyor akşam yaptığımda . hareketleri daha rahat yapabiliyorum ve daha doğru
@tobosoludulcinea 5 tekrara başladın mı sen
Sevindim...boyle boyle esneyip adapte oluyorsun....benim de bacak içlerim bi ağrıyor spordan....hamlaşmışım iyicene :KK48:

spor ve tibet arasında ne kadar zaman olması gerkiyordu . benimde yapasım hazır kilo veriyorken :rapci: bacak içlerim tibetten sonra ağrıdı benim. ne yapıyorsun spor olarak
Benim tibet ve spor arasi 8 saat var...ama daha kısa da olur 5 saat de olur mesela
Squat ve karın egzersizleri yapiyorum
Bir tane program indirmistim en kolaydan en zora leveli var ...en kolaydan basladim acelem yok :))

Benim tibet ve spor arasi 8 saat var...ama daha kısa da olur 5 saat de olur mesela
Squat ve karın egzersizleri yapiyorum
Bir tane program indirmistim en kolaydan en zora leveli var ...en kolaydan basladim acelem yok :))
bende squat ve mekik programına başlamak istiyorum ama sabah zor oluyor akşamda çakışıyor arada 5 saat değil 3 saat bile olsa zor . kaç kiloydun

Ayyy tibeti ne zor yaptım ya butun kaslarım agrıyor:KK45:
Sanirim bu spor olayini biraz gevsek tutucam 1 ay kadar...ozellikle squatı...kaslar alışana kadar o arada tibetle de esnerim:KK53:
Squatı kafama gore yapcam bir sure artırmadan

Ayyy tibeti ne zor yaptım ya butun kaslarım agrıyor:KK45:
Sanirim bu spor olayini biraz gevsek tutucam 1 ay kadar...ozellikle squatı...kaslar alışana kadar o arada tibetle de esnerim:KK53:
Squatı kafama gore yapcam bir sure artırmadan
Set sonlarında 20 sn beklemek ölüm gibi geliyor bana squat çekerken. Tibete daha yeni başladığım için çok etkilemiyor beni henüz. Hepsinden 3er tane çok zorlamıyor :)

X