● Tibet Kızları ●

Akşam yaptın mı da uyuyamıyorsun sonra onun yorgunluğu oluyor .. sanırım her şekilde bu süreçten de geçeceksin sen daha iyi bilirsin gerçi

Çok doğruuuu geceleri cin gibi olmaya başladım uykum firarda.bi uyusam kesintisiz uyuyorum ama ahh bi uyusam.tabii bunda ufaklığında payı var.bizde emziği buraktık bikaç gün oldu daha.uyanınca uykuya dalmakta zorlanıyor.ağlıyor anca ayağımda sallayınca susup uyuyor.

Daha çok yeniyim:)
3 tekrarın 5.günündeyim

Maşallah uyku saatleri çok güzel.keşke benimkininde böyle olsa.akşam 8 de uyusa kesin ablaları uyandırır onu.illa gürültüleri oluyor:/

Canım callanetics in karın egzersizlerini yapabilirsin.kolay gibi gözüküyor ama hiç değil hemde çok etkili.
Evet uyku saati cok guzel ve sağlıklı ama ben emzirirken alıstim 3 4 te yatmaya :) simdi damsız ev gibi kaldim 4 saat uykuyla

Bu callenticsin videosuna bakinayim bi ne var..telefonda 2 yıldir indirdigim bi uygulama var oylece duruyor ister bolgesel ister tum vucut egzersizleri var...bide squat programım var o da kalça odaklı olsa da karın konusunda da etkili

Ben öglenleri squat ve karın egzersizleri
Akşam 21.00 gibi de tibet yapcam yarından itibaren....
Gobegimin tipi hic hoşuma kaçmadıo_O:KK53:
Benim de spor yapmam lazım geçen cumadan bugüne yaklaşık 3 kilo verdim ama sıkılaşmak istiyorum özellikle karnım bölgem yağlı kollarım da sanki selülit var gibi bir görüntü var ama ne zaman nasıl yapacam bilmiyorum yoga ile cakismamasi gerekli. Birdr çatlamamak için ne yapabilirim göğüs ve karın bölgesi özellikle hoş bacakta çok müsait
Daha çok yeniyim:)
3 tekrarın 5.günündeyim

Maşallah uyku saatleri çok güzel.keşke benimkininde böyle olsa.akşam 8 de uyusa kesin ablaları uyandırır onu.illa gürültüleri oluyor:/

Canım callanetics in karın egzersizlerini yapabilirsin.kolay gibi gözüküyor ama hiç değil hemde çok etkili.
Başlamak yolun yarısıdır
Çok doğruuuu geceleri cin gibi olmaya başladım uykum firarda.bi uyusam kesintisiz uyuyorum ama ahh bi uyusam.tabii bunda ufaklığında payı var.bizde emziği buraktık bikaç gün oldu daha.uyanınca uykuya dalmakta zorlanıyor.ağlıyor anca ayağımda sallayınca susup uyuyor.
Bende uyuyamıyorum gece 2 gözler hâlen açık ama uykum da var yani

Benim de spor yapmam lazım geçen cumadan bugüne yaklaşık 3 kilo verdim ama sıkılaşmak istiyorum özellikle karnım bölgem yağlı kollarım da sanki selülit var gibi bir görüntü var ama ne zaman nasıl yapacam bilmiyorum yoga ile cakismamasi gerekli. Birdr çatlamamak için ne yapabilirim göğüs ve karın bölgesi özellikle hoş bacakta çok müsait

Başlamak yolun yarısıdır

Bende uyuyamıyorum gece 2 gözler hâlen açık ama uykum da var yani
Benim fazla kilo problemim yok ama gobekten yağ gitti deri bi tuhaf kaldı sıkılaşmak şart :) catlak icin nemli cilde yağ sür bence...ben her duştan sonra nuxe nin kuru yağını kullanıyorum...baska yağlar da olur...

Benim fazla kilo problemim yok ama gobekten yağ gitti deri bi tuhaf kaldı sıkılaşmak şart :) catlak icin nemli cilde yağ sür bence...ben her duştan sonra nuxe nin kuru yağını kullanıyorum...baska yağlar da olur...
O nasıl bir yağ ilk defa duydum has zeytinyağına konteron basmıştık ondan süreyim o zaman.
Birde 2 yudum bira içtim yalan mı oldu şimdi 5 tekrar

O nasıl bir yağ ilk defa duydum has zeytinyağına konteron basmıştık ondan süreyim o zaman.
Birde 2 yudum bira içtim yalan mı oldu şimdi 5 tekrar
Cok guzel bir yağ nuxe kokusu muhtesem
Kuru yag dedikleri hani cabuk emilen fazla parlamayan yani diğer yağlardan cok cok daha hafif...kantoron guneste leke ypar diye biliyorum sen arastır gene de...hindistancevizi yaği tavsiye ederim ama katı olanı...cildini hafif ıslat tam kuru olmasın ki nem cildine hapsolsun...

Yok canim tibetin yalan olmadi niye olsun :)
Bende sigara kullanıyorum ve hani cok sağlikli da beslenemiyorum ama yinede tibetin faydası olur...icki hepsinden farklı biraz insanin dengesini etkiliyir ya cok kaçırma yani :)

Cok guzel bir yağ nuxe kokusu muhtesem
Kuru yag dedikleri hani cabuk emilen fazla parlamayan yani diğer yağlardan cok cok daha hafif...kantoron guneste leke ypar diye biliyorum sen arastır gene de...hindistancevizi yaği tavsiye ederim ama katı olanı...cildini hafif ıslat tam kuru olmasın ki nem cildine hapsolsun...

Yok canim tibetin yalan olmadi niye olsun :)
Bende sigara kullanıyorum ve hani cok sağlikli da beslenemiyorum ama yinede tibetin faydası olur...icki hepsinden farklı biraz insanin dengesini etkiliyir ya cok kaçırma yani :)
Hindistan cevizi yagimda var aslında gratis gibi yerden almıştım . Kuru yağı bir araştırayım hemen temin edeyimm bu ara bende sigara kullanıyorum bırakmam lazım aslında. Neyse yanmadiğına sevindim :KK70:

Günaydın etiler de bir yer ama tam adını öğrenip yazayım beni de götürecekti ama denk gelmedi bi türlü baya ünlüler filan gidiyor pahalı olabilir[/QUOTE

Sordum şimdi DNA FİT TURKEY Arnavutköy Beşiktaş'ta yeri instagramı filan var araştır cnm istersen

Günaydın etiler de bir yer ama tam adını öğrenip yazayım beni de götürecekti ama denk gelmedi bi türlü baya ünlüler filan gidiyor pahalı olabilir[/QUOTE

Sordum şimdi DNA FİT TURKEY Arnavutköy Beşiktaş'ta yeri instagramı filan var araştır cnm istersen

Pahalıdir tabi ya...bu arada istanbulda degilim ben :KK43: nasil gidiyor tibet :)
Netim de sorun var ya kaç kere göndermişim tibet şuan kolay az olduğu için 2 dakka da bitiyor yüz yogasına başladım bide kitap aldım lourdes j.d çabuk yazarı videolarda izledim onlarla kafayı bozdum bu ara bugün balon alıcam kitap ta okuduğum ortak bir şey var tibette de var bu SİGARA İÇMEYİN lütfen şu sigara herşeyi bozuyor ya alkol arada içilir de ben onu bile içmiyorum sevmiyorum tadını şurup içmek gibi benim için midem bulanıyor inanın yaşıtlarımdan çok küçük görünüyorum bu şubatta 30 olucam ama herkes 25 sanıyor beni nüfus cüzdanıma bile bakmak isteyen oldu o kadar inanmıyorlar kuzenim sigara bırakma merkezini arayıp giti ilaç verdiler ve bıçak gibi bıraktı 5 yıl oldu bırakalı günde 2 paket içen biriydi lüfe önce şu sigaranın çaresine bakın bir kaç ay sonra farkını göreceksiniz

günaydın kızlar ,
geç uyumama rağmen enerjik bir şekilde uyandım tibet dün akşam uyumamı da engellemedi normalde 2 ye kdar uyanık kalıyordum.

Sesiniz cikmiyor bugun kızlar :)
Ben öglen sporumu yaptım,akşam da huşu icinde tibet yaparım dedim ama oğlan 1 haftadan sonra ilk defa oğlen uyudu bugun :) yine tibeti yapma oğlum dur oğlum diye diye yapcam :KK48:

X