● Tibet Kızları ●

Bu arada 5. Haraket konusunda biraz bilgi vereyim.. bu harakete kimi yukardan basliyor(ķopek pozisiyonu)
kimi ağsadan...ben yukardan yapiyorum
Simdi degil ama ilerde sayarken karistirabilirsiniz isin puf noktası şu:
Yukardan baslayip yine yukariya geldiginizde o 1 oluyor ve ne olursa olsun haraket yukardayken bitiriliyor

Bu arada 5. Haraket konusunda biraz bilgi vereyim.. bu harakete kimi yukardan basliyor(ķopek pozisiyonu)
Yukardan baslayip yine yukariya geldiginizde o 1 oluyor ve ne olursa olsun haraket yukardayken bitiriliyor

En sevdiğim hareket:KK36:
Ama ben aşağıdan başlamayı tercih ederim:))
Bu arada 20 gün önce belim tutuldu hala ara ara ağrıyor.şimdilik sayılar az olduğu için yapabiliuorum ama sayılar arttıkça hareket kabiliyetim azalır mı bilmem.ikinci harekette zorlanıyorum biraz..bugün çok ağrıyor:KK1:inşallah faydası olur egzersizlerin

Bu arada 20 gün önce belim tutuldu hala ara ara ağrıyor.şimdilik sayılar az olduğu için yapabiliuorum ama sayılar arttıkça hareket kabiliyetim azalır mı bilmem.ikinci harekette zorlanıyorum biraz..bugün çok ağrıyor:KK1:inşallah faydası olur egzersizlerin
Tamam ama ağsadayken bitirip kalkma egzersizi...tekrar yapcakmis gibi yarim kalk 1 saniye oyle dur ve ayağa kalk...
Tekrarlar arttikca bedenin de esniyor ve yapmana engel olmaması lazim ama olurda engel olursa zorlama sakinve gerekirse doktora görün...

Birde 2 harakette belin ağrıdıği zaman ellerini poponun altina veya bel bosluguna koyabilirsin... haraketten dolayi agriyorsa zorladin demek unutma zorlanmak yok zorlandigin yerde ara ver ve care bul...

3.harakette eller popo cizgisinin ve hatta biraz daha altinda da olur...arkaya egilebildigimiz kadar egiliyoruz belden destek alarak....
Tüm egzersizlerde çene ķoprcuk kemigine degerek basliyor ve yine değerek bitiriyoruz bu onemli :KK66:

Yaptım tibeti ohhhh şükür
Boynum 3 gündür inanilmaz ağrıyordu doğru duzgun yastık almam lazim bu konuda bilginiz varsa bana iletin :KK70:
Su an inanilmaz boynum rahatladı egzersizden sonra :KK71:
Başlamana çok sevindim :halay:
Yukardan başlarken derken kafam karıştı benim ters v şeklinden mi demek istedin evet sayarken karışıyor son hareket

Birde 2 harakette belin ağrıdıği zaman ellerini poponun altina veya bel bosluguna koyabilirsin... haraketten dolayi agriyorsa zorladin demek unutma zorlanmak yok zorlandigin yerde ara ver ve care bul...

Hareketten dolayı değil canım başlamadan önce vardı her zaman olmuyor.bugün çok ağrıyor mesela üşüttüm galiba yine:/

3.harakette eller popo cizgisinin ve hatta biraz daha altinda da olur...arkaya egilebildigimiz kadar egiliyoruz belden destek alarak....
Tüm egzersizlerde çene ķoprcuk kemigine degerek basliyor ve yine değerek bitiriyoruz bu onemli :KK66:

Genelde dikkat ediyorum bunlara son harekettede hemen kalkmıyorum.çocuk duruşu pozisyonuna gelip bi süre nefes alıp vererek bekliyorum.

İlgin için çok teşekkürler canım.konu sahibi olarak misafirlerini önemsemen çok güzel.paylaşarak bilginin zekatını veriyorsun.tibet sana ruhsal olarakta çok yakışıyoooor:KK36:

Hareketten dolayı değil canım başlamadan önce vardı her zaman olmuyor.bugün çok ağrıyor mesela üşüttüm galiba yine:/

Genelde dikkat ediyorum bunlara son harekettede hemen kalkmıyorum.çocuk duruşu pozisyonuna gelip bi süre nefes alıp vererek bekliyorum.

İlgin için çok teşekkürler canım.konu sahibi olarak misafirlerini önemsemen çok güzel.paylaşarak bilginin zekatını veriyorsun.tibet sana ruhsal olarakta çok yakışıyoooor:KK36:
Rica ederim asıl güzel düşüncelerin için ben teşekkür ediyorum....daha bir suru sey paylasirim aklima gelsin de :KK68:

İyi geceler

Bu sefer gece yatmadan yapıyorum sabahları vücudum odun gibi oluyor çünkü
Bide böyle deneyelim
Her zamanki gibi ilk belirtisi ter kokusu oldu.karbonat sayesinde hiç kokmazdım.hafif hafif almaya başladım kokuyu:/olsun bu iyiye işaret ona çare buluruz.yeterki toksinlerden arınalım:))

Bu arada @Kova hatunu canım 2. Hareketi dediğşn gibi yaptım daha kolay oldu sadece ayaklarım yere yaklaştıkça zorlandım.ama başlaması kolay oldu sağol canım

İyi geceler

Bu sefer gece yatmadan yapıyorum sabahları vücudum odun gibi oluyor çünkü
Bide böyle deneyelim
Her zamanki gibi ilk belirtisi ter kokusu oldu.karbonat sayesinde hiç kokmazdım.hafif hafif almaya başladım kokuyu:/olsun bu iyiye işaret ona çare buluruz.yeterki toksinlerden arınalım:))

Bu arada @Kova hatunu canım 2. Hareketi dediğşn gibi yaptım daha kolay oldu sadece ayaklarım yere yaklaştıkça zorlandım.ama başlaması kolay oldu sağol canım
Kaçıncı günündesin.
Ter konusunda bende şanslıyım normalde hemen terlemem ama tibette güzel terliyorum

Of bugun bi sinirli uyandım...sanırim uykusuzluktan...dünyaları yıkasım geliyor
Tibet yaptım da az açıldım gibi...
Akşama mi alsam tibeti diye dusnuyorum bende...bakalim
Akşam yaptın mı da uyuyamıyorsun sonra onun yorgunluğu oluyor .. sanırım her şekilde bu süreçten de geçeceksin sen daha iyi bilirsin gerçi

Akşam yaptın mı da uyuyamıyorsun sonra onun yorgunluğu oluyor .. sanırım her şekilde bu süreçten de geçeceksin sen daha iyi bilirsin gerçi
Yok ondan değil oğlumla alakalı...
Sütten kestikten sonra uyku saatleri değişti ...ve ben ayak uyduramadım simdilik....
Akşam 20.00 de yatıyor sabah 8 uyanıyor ve öğle uykusu da uyumuyor artık...

Akşam tibet yapmak sanki bana daha iyi geliyor gibi...yani gözlemim diyelim

Sütten kestikten sonra uyku saatleri değişti ...ve ben ayak uyduramadım simdilik....

Yeni düzen oturtmakta zor oluyor. Bende aksam yapmayı seviyorum sabah beni zorladı biraz

Kaçıncı günündesin.
Ter konusunda bende şanslıyım normalde hemen terlemem ama tibette güzel terliyorum

Daha çok yeniyim:)
3 tekrarın 5.günündeyim

Maşallah uyku saatleri çok güzel.keşke benimkininde böyle olsa.akşam 8 de uyusa kesin ablaları uyandırır onu.illa gürültüleri oluyor:/

Ben öglenleri squat ve karın egzersizleri
Akşam 21.00 gibi de tibet yapcam yarından itibaren....
Gobegimin tipi hic hoşuma kaçmadıo_O:KK53:

Canım callanetics in karın egzersizlerini yapabilirsin.kolay gibi gözüküyor ama hiç değil hemde çok etkili.

X