● Tibet Kızları ●

4.CÜ HAREKET biraz zorlarsa gerisi kolay aslında ya da ben sürekli spor yaptığım için öyle oldu . çok zorlamadan takıldığın noktada hareketi tamamlarsın kuzum

5e çıkarayım o zaman bende... rüzgarı hissederek yapıyorum daha çok bugün kalp atışıma ve nefesime konsantre olayım bakalım
4.harekette de zorlanmadim kuzum ben benzerlerini yapiyodum zaten ama bel fitigım oldugu icin dr onermiyordu benim yaptiklarimi bu simdilik 3 tane olunca zorlamadi hatta karin kaslarimin calistigını hissettim :KK48:

Ön yargını kır bir bakalım oyle izle birde kendini ve kendinde olanları...[/QUOTE

Önyargı değil benim ki sen şimdi beni iyi anlarsın mesela bu yazdığım ritüeli ben 21 gün hiç aksatmadan yapıcam hiç bir işimi arım bırakmam ben kuralına göre uygularım ve ilk yaptığım da hep içimde bir umutla başlarım bu sefer işe yarayacak diye deneyimler sonucu inancım köreliyor bir süre sonra ama ben de bişey istediğim gibi olmazsa amann be der kitabımı kahvemi alır köşeme kurulurum :)

kitlenme durumunu arkadaşımda bir kere gördüm çok kötü birşey o ya uykusunda kitlenmişti ağlaya ağlaya uyanmıştı onunda sıkıntıları vardı. bugünden yapayım kendi yattığın tarafa koyuyorsun değil mi
Evet çok kötü bişey ben bi kere eyüzübilla die bağırarak uyanmıştım kardeşim deprem oluyor die kapıyı açıp fırlamıştı evden her seferinde anne annecim diye bağırırım normalde :) kardeşim imana gelmiş hatim indiriyor artık diye dalga geçiyor :) ben kendimi uyandırmayı başarıyorum ama bazen ne yapsam olmuyor o zaman panik dalgası geliyor ben hiç ağlamadım uyanınca tekrar dönüp yatıp uyuyorum evet sirkeli suyu kendi yattığım tarafa koyuyorum

tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea kuzum sen ne yaptın devam dimi
Devam canim devam :KK39: başladigimdan beri rüyalarimda bi huzursuzluk var surekli gergin seyler görüyorum kizlar normal mi sizce yoksa yasadigim stresle mi ilgili son 10 gundür cok yogunum iste ve iş disinda ondan da olabilir mi bilemedim :olamaz:
Bu arada benimde burcum balık kızlar yükselenim akrep ay burcum ikizler :KK48:

Devam canim devam :KK39: başladigimdan beri rüyalarimda bi huzursuzluk var surekli gergin seyler görüyorum kizlar normal mi sizce yoksa yasadigim stresle mi ilgili son 10 gundür cok yogunum iste ve iş disinda ondan da olabilir mi bilemedim :olamaz:
Sen devam ettin demek o günden sonra tam tarih neydi hatırlıyor musun

4.harekette de zorlanmadim kuzum ben benzerlerini yapiyodum zaten ama bel fitigım oldugu icin dr onermiyordu benim yaptiklarimi bu simdilik 3 tane olunca zorlamadi hatta karin kaslarimin calistigını hissettim :KK48:
ben biraz zorlanıyorum 4. harekette bügün 5 tekrara geçtim bakalım nasıl olacak etkileri yapabilecekmiyim :)
Evet çok kötü bişey ben bi kere eyüzübilla die bağırarak uyanmıştım kardeşim deprem oluyor die kapıyı açıp fırlamıştı evden her seferinde anne annecim diye bağırırım normalde :) kardeşim imana gelmiş hatim indiriyor artık diye dalga geçiyor :) ben kendimi uyandırmayı başarıyorum ama bazen ne yapsam olmuyor o zaman panik dalgası geliyor ben hiç ağlamadım uyanınca tekrar dönüp yatıp uyuyorum evet sirkeli suyu kendi yattığım tarafa koyuyorum
kendini uyandırabilmen çok iyi bende kendim uyanırım ama iş işten geçtikten sonra :KK70:
sirke üzüm elm fark ediyor mu
bu arada başlamana çok sevindim :KK31:
bende öyleyim toboso bügün gece kendimi aştım zaten :KK70: blık burcu sulu göz olur öylemisin sende

ben biraz zorlanıyorum 4. harekette bügün 5 tekrara geçtim bakalım nasıl olacak etkileri yapabilecekmiyim :)

kendini uyandırabilmen çok iyi bende kendim uyanırım ama iş işten geçtikten sonra :KK70:

bende öyleyim toboso bügün gece kendimi aştım zaten :KK70: blık burcu sulu göz olur öylemisin sende

Valla elma sirkesi yazıyordu ama sorayım farkedermi diye yazarım buraya ben yeni almıştım elma sirkesi haftada bir ayaklarımı ılık elma sirkeli suda bekletiyorum yumuşacık yapıyor onu da dipnot olarak belirteyim :)

Annaa cok sevinirim :KK200:
Hoş yapmasan da istedigin zaman burda ol yani illa sadece tibet odakli değil sohbet muhabbet olsun yeterki:KK5:
Sağol gelirim tabi ki bilgi alışverişi yaparız zaten hergün ya ağırlık çalışıyorum ya koşuyorum ya da aikido dersine giriyorum benim için tibet hareketleri fındık fıstık ehe ehehe :) yaparım ya belki sizle birlikte aparsam alırım o enerjiyi denemekten zarar gelmez :)

Valla elma sirkesi yazıyordu ama sorayım farkedermi diye yazarım buraya ben yeni almıştım elma sirkesi haftada bir ayaklarımı ılık elma sirkeli suda bekletiyorum yumuşacık yapıyor onu da dipnot olarak belirteyim :)
tırnak btığına iyi geliyorsa hemen yapayım onu da 2 tırnağım batmaya başladı pedikürden sonra :KK43:

Sağol gelirim tabi ki bilgi alışverişi yaparız zaten hergün ya ağırlık çalışıyorum ya koşuyorum ya da aikido dersine giriyorum benim için tibet hareketleri fındık fıstık ehe ehehe :) yaparım ya belki sizle birlikte aparsam alırım o enerjiyi denemekten zarar gelmez :)
Tamam ama sadece seye dikkat et
Tibet ile gunluk yaptığin haraketler arasında en az 5 6 saat fark olsun

Tamam ama sadece seye dikkat et
Tibet ile gunluk yaptığin haraketler arasında en az 5 6 saat fark olsun
ben genel de gece uyumadan önce yapıyorum iş çıkışı çalışmaya gidiyorum zaten en fazla 1 buçuk saat çalışırım salonda yıllardır yaptığım için çok kasmıyorum ben saatlerce

Oooooooo hemde ne sulu gozlülük canim :KK48: akrep yanım daha baskin olsun isterdim o daha guclu bir burc tuttuğunu koparan inatçi kinci hatta bazen gaddar :KK48:

X