- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Dediğim gibi bende 3 4 gun surmustu ilk ve sondu bendr o ara pek iyi değildim...gecti gitti...senin neyin var niye dertlisin?evet 5 tekrara geçiyorum. şeytan gördüm korkunç ve değişikti . evet çok mutsuzum kalbim çok mutsuz yüzüm gülsede o gülmüyor 3 aydır böyleyim malesef . evet ikizler daha renkli boğaya göre
bende 3ler hep vardı 5 leri ilk kez gördüm diyebilirim. boşluğumu yakalıyorlar demek ki :) .Dediğim gibi bende 3 4 gun surmustu ilk ve sondu bendr o ara pek iyi değildim...gecti gitti...senin neyin var niye dertlisin?
bende 3ler hep vardı 5 leri ilk kez gördüm diyebilirim. boşluğumu yakalıyorlar demek ki :) .
arka arkaya düşük kürtaj yaşaım sonra böyle oldum . inancım zayıfladı bayağı belki odur bilemiyorum
Çocuk bende istiyorum bakalım bir sorunum yok konturole gittim bende yokda işte karşı tarafı bilemiyozİkizler mi iyi boğa mı biliyorum değişimin bende şart olduğunu biliyorum keskin bir şekilde de değişeceğim anı bekliyorumeski ben mi yeni ben mi . bu işlerden anlıyorsun sen bende çok meraklıyım ama sadece merak takip ettiğim sağlam astrologlar var sadece .
eskiden bende böyleydim çikolata kola bana yemek olurdu. sadece dondurma sevmiyorum. çocuk istediğimden dolayı biraz frenledim kendimi :)
Bu tür varlıklar psikolojin en dipdeyken dadanmaya uğraşır biliyorsunbende 3ler hep vardı 5 leri ilk kez gördüm diyebilirim. boşluğumu yakalıyorlar demek ki :) .
arka arkaya düşük kürtaj yaşaım sonra böyle oldum . inancım zayıfladı bayağı belki odur bilemiyorum
rituellere bayılırım :)Hayatımızda bazı dönemler olur her şey ters gider. Kendimizi mutsuz, huzursuz, yorgun ve sinirli hissederiz…
İş iyi gitmiyordur ya da işten çıkarılmışızdır…
Sevgiliyle ,eşle ara bozuktur…
Eski sevgiliniz ne yapsanız sizi affetmiyordur…
Sağlık yerler de sürünüyordur…
Para sıkıntısı iyiden iyiye baş göstermiştir…
İşte bu belirtiler varsa uygulamanız gelen ritüel bende…
21 Günlük Ritüel…
Hemen kocaman bir cam bardak alıyorsunuz içine bolca su
Bir çay kaşığı elma sirkesi,
Bir çay kaşığı tuz koyuyorsunuz ve sabahtan yatağınız altına bu karışımı koyarken şu sözleri tekrarlıyorsunuz…
”Üzerimdeki tüm ağırlıkların, negatiflerin, kem gözlerin bu bardakta toplanmasına niyet ediyorum… niyet ediyorum… niyet ediyorum…”
Ve her sabah bu karışımı alıp lavaboya döküyorsunuz ve dökerken ”artık tüm yollarımın açılmasını seçiyorum…seçiyorum…seçiyorum” diyerek döküyorsunuz…
Ve yeni bardağı hazırlayıp yatağınız altına koyuyorsunuz…
Ve bunu 21 gün boyunca yapıyorsunuz…
Sonra önünüze açılan hayırlı kapılardan içeriye şansla, mutlulukla, huzurla, bereketle, kavuşma enerjisiyle giriyorsunuz…
Sağlıcakla,
Anette İnselberg
ALINTIDIR
rituellere bayılırım :)
Koviş tabi kiAnette hocam sağolsun faceden sürekli faydalı olabilecek bilgiler paylaşır ve tahmin et hangi burç :)
Ekle canım listeye burdayım inşallah ara vermeden devam ederim sizinde motivasyonuma katkınizlaOlabilir normal :)
Ben ilk yaptığimda icime sinmedi de 2 defa yaptım ard arda enerji patlaması yaşadım
Heytt be diye gezdiydim o gün
Tavsiyem devamlı hareketlerin püf noktalarını okumak ve bunun en iyi kaynagi 1.kitabı diye dusunuyorum cunku youtube da herkes farkli farklı yapiyor
Ben pdf olarak indirdim telden
Hazırsan listeye alayım yok bi bakcam daha dersen o da olur :)
Koviş tabi ki
tez zamanda olurÇocuk bende istiyorum bakalım bir sorunum yok konturole gittim bende yokda işte karşı tarafı bilemiyoz
ilkinde sıkıntı yoktu iyiydim ama 2.ci zor geldi . kısmen rahmimim suçu sanırım yarım rahimliyim ondan düşmüş olabilir diyor drler .Bu tür varlıklar psikolojin en dipdeyken dadanmaya uğraşır biliyorsun
Olanlar senin suçun değil neticede
Dik durmaya ve kabullenmeye calış olanları...kabullenmek işin püf noktası
Sakın bırakma kendini...
Üst benlikti sanırım buna izin vermeyen,yanlış bilmiyorsamÖyle valla :) benle çok uğraştı ama yontulmamış bir odunum ben olmuyor olamıyor :)
Bende oyleydim...en ufak olumsuzlukta ben dipte :) sonra kabullenmeyi oğrendiğimden beri isler degisti...ilk gun travma geciriyorum 2.gun alişiyorum 3.gun kabullenip caresi varsa ararim yoksa amannn diyorumtez zamanda olur
rituelleri bir ara bende denedim ama sonu gelemdi bu yapmış olduğunu bugün başlarım . peki sende etkisi nasıl 1 hafta olmuş ama ..
ilkinde sıkıntı yoktu iyiydim ama 2.ci zor geldi . kısmen rahmimim suçu sanırım yarım rahimliyim ondan düşmüş olabilir diyor drler .
benim pskiloji çabuk dibe düşüyor sanırım bu tür şeylere genelde açığım
Nerden indirdiğimi hatırlamıyorum ki canım ya...basladin mi sen? Ne zaman basladin?Ekle canım listeye burdayım inşallah ara vermeden devam ederim sizinde motivasyonuma katkınizlabu arada kitabın linkini paylasabilir misin canim
tez zamanda olur
rituelleri bir ara bende denedim ama sonu gelemdi bu yapmış olduğunu bugün başlarım . peki sende etkisi nasıl 1 hafta olmuş ama ..
ilkinde sıkıntı yoktu iyiydim ama 2.ci zor geldi . kısmen rahmimim suçu sanırım yarım rahimliyim ondan düşmüş olabilir diyor drler .
benim pskiloji çabuk dibe düşüyor sanırım bu tür şeylere genelde açığım
Bende bu durumu kabullendim bazı şeyleri akışa bırakmak en iyisi geçenlerde bir kitap aldım Ustalık gerektiren kafaya takmama sanatı yazarı mark manson adam benle aynı kafa ya kitabı okurken ben mi yazdım hatırlamıyorum die çok düşündümÜst benlikti sanırım buna izin vermeyen,yanlış bilmiyorsam
Egitmenini de zorlar bu...surec daha yavas ilerler sende :)
çaba+ zaman gerekli bende kararlıyım bakalım nasıl olacakBende oyleydim...en ufak olumsuzlukta ben dipte :) sonra kabullenmeyi oğrendiğimden beri isler degisti...ilk gun travma geciriyorum 2.gun alişiyorum 3.gun kabullenip caresi varsa ararim yoksa amannn diyorum
Ön yargını kır bir bakalım oyle izle birde kendini ve kendinde olanları...Bende bu durumu kabullendim bazı şeyleri akışa bırakmak en iyisi geçenlerde bir kitap aldım Ustalık gerektiren kafaya takmama sanatı yazarı mark manson adam benle aynı kafa ya kitabı okurken ben mi yazdım hatırlamıyorum die çok düşündüm
kitlenme durumunu arkadaşımda bir kere gördüm çok kötü birşey o ya uykusunda kitlenmişti ağlaya ağlaya uyanmıştı onunda sıkıntıları vardı. bugünden yapayım kendi yattığın tarafa koyuyorsun değil miYa nasıl anlatayım benim geceleri kitlenme durumum oluyor gerçi bir kaç aydır iyiyim sevgilimle yaşadığımdan beri önceden annemle yatıyordum ama işe yaramıyordu bu ritüeli görünce kolaymış yapayım dedim normalde hep stresli rüyalar görürdüm bir haftadır çok güzel rüyalar görüorum sabahları 7 de çalıyor alarmım ama ben 6 buçukta uyanıorum uykumu almış olarak ve neşeli olduğumu gözlemledim ben birde gece telkin dinliyorum gerçi onu 2 aydır dinliyorum benim rüya bilimleri hakkında tez yazan bir psikolog arkadaşım var o benle çok ilgileniyor bişeler anlatıor ama ben pek anlamıyorum