- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
yasakti alkol...ama alkol alirsan da mesela gece icip tibeti ertesi gun gece yapmak...aradaki saatleri uzatmak daha mantikliBen iştahımda azalma hissediyorum
Yalnız bişey sorayım
Bu hareketleri yaparken alkol alabiliyor muyuz
Başlığı görünce sandım ki tibette oturuyorsunuz ve eşiniz de tibetli kızlara bakıyor
Evet benimde vucut 7 tekrarda sıkılıgı fark edilir derecede oluyor....yağ oranin az demek seninde ...ay regl bitsin bende basliycamBu arada bendeki ufak değişimleri paylaşmak istiyorum
Sık kilo alıp vermekten,normalde iri olsn göğüslerim hafif dolgunluğunu yitirmişti
Şimdi göğüslerim dolu dolu yani bir büyüklük yok ama dolgunlaştılar
Nasıl anlatsam,ben kendimi bildim bileli omuzlarımı içine çekerdim duruşum böyleydi.biliyorum tam net anlatamadım :)) aklıma geldikçe omuzlarımı düzeltşrdim ama maximum üç beş saniye çünkü çok canım yanardı
Şimdi ise duruşumm gayet düzgün bunu bilinçli yapmadım ve buna seviniyorum
Diğer konu ise, yine d vitamini eksikliğimden ve,sık ve hızlı kilo kaybetmemden dolayı kaslarım neredeyse yoktu özellikle bacaklarda
Şimdi bacaklarım sıkılaştı,kaslarım eskisi gibi
Şimdilik bukadar,temennim yüzümün sıkılışması azimle devam edeceğim bu uğurda
Canım ben aşırı zayıflıyorum yıllardır böyle zayıfım,isteyerek yaptığım birşey değil aslında.yemeğe karşı isteksizim hızlıca sık bir şekilde kilo veririm bundan dolayı,ister istemez sıkılık gidiyor kaslar bile kalmıyor zamanla.şimdi 44 oldum ve koruyorum bu kilomu ipin ucunu kaçırdığım zaman hemen kilo kaybederim.bu hem cildimde hem vücudumda gevşemeye neden oluyor.ben regl olduğumda bırakmayacam devam edecemEvet benimde vucut 7 tekrarda sıkılıgı fark edilir derecede oluyor....yağ oranin az demek seninde ...ay regl bitsin bende basliycam
bende ayni zayifim 48 49 dum ama yine 46 ya dusmusumdur...o bisey degil 40 kgyu gordugum zamanlar da oldu benim...reglken ben de birakmiyorum tibeti ama başlamam reglden sonra baslarim genellikle :) kaytarmiyom benCanım ben aşırı zayıflıyorum yıllardır böyle zayıfım,isteyerek yaptığım birşey değil aslında.yemeğe karşı isteksizim hızlıca sık bir şekilde kilo veririm bundan dolayı,ister istemez sıkılık gidiyor kaslar bile kalmıyor zamanla.şimdi 44 oldum ve koruyorum bu kilomu ipin ucunu kaçırdığım zaman hemen kilo kaybederim.bu hem cildimde hem vücudumda gevşemeye neden oluyor.ben regl olduğumda bırakmayacam devam edecem
Sende kaytarıyorsun farketmedim sanma
Bir buçuk metreden üç beş cantim uzunum diyelimbende ayni zayifim 48 49 dum ama yine 46 ya dusmusumdur...o bisey degil 40 kgyu gordugum zamanlar da oldu benim...reglken ben de birakmiyorum tibeti ama başlamam reglden sonra baslarim genellikle :) kaytarmiyom ben
Boy kac bu arada :)
Bir buçuk metreden üç beş cantim uzunum diyelim
Yaklaşık dört hafta önce 39a düştüm şimdi 44 teyim ama zorlamayla kalıyorum bu kiloda yinede zoraki yiyorum
Bak ben ışıl ışıl parlamaya başladımgeç kalma çabuk başla
Eşim devam ediyor ondaki değişim inanılmazdı cildi falan bebek gibi oldu resmen gençleşti zaten ondaki değişimi görünce bende başladım
Amacım sağlıklı yaşamak falan değil güzelleşmek yoksa çekilir det değil
Evet zorlanacam ama yılmayacamhele bi 13 tekrara gel bak nasil zorluyo...
Birde tuhaf birşey var acaba tibettenmi yoksa benim kuruntummu bilemiyorumben de yavaştan sıkılaşmaya başladım
bi de uykum daha derin olmaya başladı
daha rahat uykuya dalıyorum
Tibetten...bilincalti ortaya cikiyor...kensi icinde hal edemediklerini hatirlatiyorBirde tuhaf birşey var acaba tibettenmi yoksa benim kuruntummu bilemiyorum
Mesela bazı anılar hatırlıyorum,bugüne kadar hiç aklıma bile gelmeyen anılarım çok eski
Devam ediyormusun?listeye alayim mi ?Bugün bende başladım...13 tekrara gelince hep bıraktım... bu defa 21 i görmek istiyorım