- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.201
Taş falan satıyordu o sanal markette onu mu diyorsun? Orayi abisi mi ne isletiyormus hatta bu yuzden abisiyle mahkemelik olmustu orayla bir baglantim yok diyordu kac yil once...Ya bu kadının böle bildiğin sanal market gibi alışveriş yaptığın bir sitesi var işte çekim enerjisi uyumlaması yok bolluk bereket uyumlaması falan yanına gitmiyorsun mail atıyor şu tarihte şu saatte bi yerde uzan ben sana enerji vercem falan yazıyor ben çok bir para vermemiştim denemek için sonuçta bir alma verme dengesi var belki diğer verdiği programlar bedava diye işe yaramıyor olabilir dedim ama merak ettiğim birşeyi sorduğumda çok terbiyesiz ve ayarsız bir cevap aldım yine de sesimi çıkarmadım ama onu facede baya bir rezil ettim birebir konuşmalarda Tuğçe Işınsudan farkı yok ama sosyal medyada kibar cevap veriyor sorularıma cevap veremeyince de engelledim ama tabi hala bizim insanımız kanmaya çok meyilli anlattığım halde tanımadığı insanı savunanlar var oda ne plesebo etkisi İstanbul da yaşıyorum burda onlardan inanamayacağınız kadar fazla var herkes uzman anasını satayım
Akmerkezin karsisinda ofisi var birebir ordan astroloji harita baktiriyorsun...ben haritana baktir diye dedim...haritana gore rituel vs veriyor...bence cok iyi harita bakanlardan...