● Tibet Kızları ●

9/5 tibet tekrar ve günüm :) herkese selamlar:KK66:
Bi haftadır yazamadım ağrı gaz sıkışması fln bahsediyodum sağ kasigimda minik bir fıtık oluşmuş agtilarin sebebi oymuş resmen çöktüm moral olarak.. ama tibete devam bu defa yarim bırakmıyacağım hayırlısıyla:KK66:
Gecmis olsun ya...bi tedavisi biseyi var mi ?

Tibetimi yaptim bende demin
2.hareketten sonra tuhaf bisey oldu nasil anlatsam bilemedim boyle sanki gobek etrafindan butun bedene bir titresim yayidi gibi...tuhaftı
Ben de bugün 5e gectim cidden zorlandım ama daha iyi hissettirdi 3 e göre ve bacaklarımda bi toparlanma var o kadar callen yaptım gram etki görmedim diğerleri zaten sabit yaptığım hareketler bu yüzden tibetin isi bu diyorum

Bitik şekilde geldim tüm gün çeyizlikleri havalandirdim balkon çamaşır yıka yaptım ayaklarım sızlıyor üstüne tibeti patlattım 9 tekrar zorluyor bir istesizlik var ama yenik düşmeyecem sırt ağrımda yok kadar azaldı bugünden sonra kolum sızlar büyük ihtimal ile..
Değişim olarak saçlarım uzadı saçım uzasın diye hatırlamadığım bakımları yapardım uzamazdı vitamin kullandığımda uzardı şuan ilaç almıyorum ve çok güzel uzamış 2 parmak diyebilirim . Kötü olan şey bacaklarım özel bölgem k.altımda 1haftada uzadı. Bacaklarım da batık çok oldu. Bir şey daha var izlemedeyim şimdilik

9/5 tibet tekrar ve günüm :) herkese selamlar:KK66:
Bi haftadır yazamadım ağrı gaz sıkışması fln bahsediyodum sağ kasigimda minik bir fıtık oluşmuş agtilarin sebebi oymuş resmen çöktüm moral olarak.. ama tibete devam bu defa yarim bırakmıyacağım hayırlısıyla:KK66:
Geçmiş olsun canım.
O fıtık ağrısı bende de oldu tibetten mi kardeşimi yerden çektim bi 80 kilo vardır sanırım ondan bir anlık ağrı mi oldu bilemiyorum .
Ben de bugün 5e gectim cidden zorlandım ama daha iyi hissettirdi 3 e göre ve bacaklarımda bi toparlanma var o kadar callen yaptım gram etki görmedim diğerleri zaten sabit yaptığım hareketler bu yüzden tibetin isi bu diyorum
Fibromiyalji den sol bacağım sağ bacağıma göre 2 cm kadar inceydi geçen hafta eşitlemişti. Benim için bir mucize . Ve belim sadece tibetten 2 3 cm incelmişti. Sadece selülit yok etmiyor sanırım

Geçmiş olsun canım.
O fıtık ağrısı bende de oldu tibetten mi kardeşimi yerden çektim bi 80 kilo vardır sanırım ondan bir anlık ağrı mi oldu bilemiyorum .

Valla Tibet yapmaz diye düşünüp umut ediyorum. Bende de zorlayacak bi ağırlık yapmıştır?
Peki geçti mi ağrı yoksa devam ediyo mu?

X