● Tibet Kızları ●

Günaydın kızlar bu sabah erkek arkadaşımla yürüyüşe gittik stada 7 tur attık sonrasında çimlerde uzanıp tibet yaptık bi tanıdık bi avukat ve diş hekimi dışında kimsecikler yoktu komik görünüyorduk biraz ama olsun :) dönerken aksi bi durum oldu yürürken telefonu taytla karnımın arasına sıkıştırmıştım telefon terle bozuldu ekranda tuhaf renklerde çizgili ışıklar çıktı telefonu kapatamadım da çalışmıyor şu an pirincin içine koydum düzelir inşallah

9 beni kötü vurdu. Gece 3.34 gibi korku ile uyandım. Evimdeydiler yine bu sefer eşim de vardı annemi arıyorum rüyamda söylüyorum adetli çamaşırın var dedi. Sonrasında gelirsek ölürüz biz dedi. Sabah 4.30 a kadar elimde fener ile mutfak balkonunda oturdum evin tüm ışıklarını da yaktım. Üstüme bir şey de almadan çıktım karnımı üşüttüm
Kötu bir geceydi desene:110:
15 e geldiğimde bir kac saatlik gel gitler oldu benimde...ama sen cok korktun anlaşılan...off insallah gecer bu gunlerindeo_Oo_O

Günaydın kızlar bu sabah erkek arkadaşımla yürüyüşe gittik stada 7 tur attık sonrasında çimlerde uzanıp tibet yaptık bi tanıdık bi avukat ve diş hekimi dışında kimsecikler yoktu komik görünüyorduk biraz ama olsun :) dönerken aksi bi durum oldu yürürken telefonu taytla karnımın arasına sıkıştırmıştım telefon terle bozuldu ekranda tuhaf renklerde çizgili ışıklar çıktı telefonu kapatamadım da çalışmıyor şu an pirincin içine koydum düzelir inşallah
Bütün stresin tele gecti desene ...
Umarim cabuk toparlar :KK53:

Niye ki ya :)
Ben azalsa cok sevinirim :) benim hep 3 gun surerdi evlendim 5 e cikti dogurdum 7 ye cikti:KK53: tekrar 3 gune dönse ne guzel olur :)

Onun haricinde yillar once denk geldigim bir yazidan bahsediyim...simdi hangi ülke ve hangi seydi animsayamiyorum da muhtemelen yine Tibet dolaylarinda:KK48:
Diyordu ki yazıda...bazı dönemlerde kadinlar bir sureliğine bazi egzersizlerle regl dönemlerini durduruyordu....tabi egzersizleri vermediler cunku tek basina yapilmasi onerilmiyordu bazi bilgileri iyi bilmek gerekti...durdurma sebepleri de bedene sağlık guzellik ve enerji katmakti
Zira her kadin her regl olduğunda bunu azar azar kaybediyormuş...epey ilginc bir yazıydı
Yazıyı merak ettim umarım benimde önüme çıkarda bende okuyabilirim . çocuğum olsa umurum olmaz sanırım tek korkum erken menepoz .
benim 5 gün sürerdi ameliyat oldum 3 e düştü tedavilerle iyice azaldı rahim kalın kalıyor gerçi çare bulmam lazım
senin sporlarına maşallah diyorum :nazar:
tibeti yürüyüş sonrası açık havada özellikle deniz ya da yayla havasında yapmak muhteşem olur . bunu denemem lazım . telefonuna üzüldüm. pirinç işe yarar 2 sene önce bende klozete düşürmüştüm telefonu pirince yatırdık çalışmıştı . sadece fön tutma içindeki metallerde oksitlenme yada paslanma oluryordu.

Kötu bir geceydi desene:110:
15 e geldiğimde bir kac saatlik gel gitler oldu benimde...ama sen cok korktun anlaşılan...off insallah gecer bu gunlerindeo_Oo_O
evet berbat geceydi bu tür şeylerle tecrübem çok uyanır geri yatardım bu sefer ki çok farklıydı . evde de tektim eşimi aradım ses duymak istedim . yarında tek kalacam :KK17:

Bugün gitmem gereken yere ilk defa gideceğim için, evden çıkınca " Allah' ım işlerimi kolaylaştıracak meleklerini gönder " diye dua ettim. Yolda tüy de gördüm. Durağa gittim, bi otöbüs geldi, sordum, önce gitmez dedi sonra gider dedi, bakın saatinde orada olmam lazım dedim, o zaman binme saat için bir şey diyemem trafik olabilir dedi, bari hangi otobüse binecegimi söyleyin dedim, bilmiyorum dedi gıcık. Otobüse ters ters bakarken durakta konusmalarimizi duyan bi bayan tek tek hangi otobüslerle gidebileceğimi saydı ve bende o yöne gidiyorum isterseniz aynı otobüse binelim, ben size ineceğiniz durağı söylerim dedi. Akşamdan beri nasıl gidicem diye dert ettiğim 2 saat önce yola çıktığım yere 1 saatte gittim :KK76:
Gerçi gitmesemde olurmuş, eğitim 15 Ekimdeymis. Ama olsun korktuğum yolun çok basit oldugunu öğrenmiş oldum :KK73:

Bugün gitmem gereken yere ilk defa gideceğim için, evden çıkınca " Allah' ım işlerimi kolaylaştıracak meleklerini gönder " diye dua ettim. Yolda tüy de gördüm. Durağa gittim, bi otöbüs geldi, sordum, önce gitmez dedi sonra gider dedi, bakın saatinde orada olmam lazım dedim, o zaman binme saat için bir şey diyemem trafik olabilir dedi, bari hangi otobüse binecegimi söyleyin dedim, bilmiyorum dedi gıcık. Otobüse ters ters bakarken durakta konusmalarimizi duyan bi bayan tek tek hangi otobüslerle gidebileceğimi saydı ve bende o yöne gidiyorum isterseniz aynı otobüse binelim, ben size ineceğiniz durağı söylerim dedi. Akşamdan beri nasıl gidicem diye dert ettiğim 2 saat önce yola çıktığım yere 1 saatte gittim :KK76:
Gerçi gitmesemde olurmuş, eğitim 15 Ekimdeymis. Ama olsun korktuğum yolun çok basit oldugunu öğrenmiş oldum :KK73:
Nerde baslicaksin işe kuzum özel alan ihlali olmazsa . Çok sevindim senin adına ilk tanıştığımız zaman söylemiştin iş aradığını

Nerde baslicaksin işe kuzum özel alan ihlali olmazsa . Çok sevindim senin adına ilk tanıştığımız zaman söylemiştin iş aradığını
Halk Eğitimde öğretmenlik yapabilmem için (Eğitim Fakültesi mezunu olmadığım icin) oryantasyon egitimi almam gerekiyor 5 gün. Kayıtta ısrarla Eylül mü Ekim mi diye sordum iki ayrı kişiye ikisi de 15 Eylül dedi. Bugün gittiğimde 15 Ekimde oryantasyon egitimi hem bizim haftasonu kursumuz yok ki demez mi bi de sekreter hanim :işsiz:

Aslında kaç gündür müdürün kursumuz haftaiçi dediği gözümün önüne gelip duruyordu, ama umursamadim. Bi ara arayip sorsam mi eee madem haftaiçi nasıl oluyor 15 Eylül diyeyim dedim vazgeçtim. Keşke arasaydim :KK11:

hanımlar kendimi iyi hissetmiyorum les gibi bi gün geçirdim istahım acıldı bu defa ciddi bi açılma ama erkek arkadasımla didistik telefon malum sürekli eski hatırlamak istemediğim durumlar geliyor aklıma bir de evde hoslanmadıgım bi kaç konu açıldı tibet beni yoruyor sanırım :/

5. Gün5. Tekrar
Canım öyle biraz karışık oluyor. Önce tekrarını sonra gününü yaz. Ayrıca uzun uzun yazmana da gerek yok 5/5 şeklinde yazabilirsin. Mesela ben 15 tekrarın 6.gününü bitirdim yani 15/6 oldum
Taktım öğreticem illa sana nasıl yazıldığını :KK69:

hanımlar kendimi iyi hissetmiyorum les gibi bi gün geçirdim istahım acıldı bu defa ciddi bi açılma ama erkek arkadasımla didistik telefon malum sürekli eski hatırlamak istemediğim durumlar geliyor aklıma bir de evde hoslanmadıgım bi kaç konu açıldı tibet beni yoruyor sanırım :/
aman sakin :) bu bir surec gelir gecer.. takılma gecmise durduk yere..telin kendine gelmedi mi ?
Bende bi acayipim ya...zaten ne zaman arttirsam bi hallerdeyim bu sefer ruhen çöktüm bende...neyse az kaldı ..
Sen 5 e geçmişimiydin?

Şimdi bisikletten inicem ve 5 yapicam kötü ruh hali beni korkutur hep ama basedince olumlu etkileri görmeye basliycagimi biliyorum tel dün baktım bi ara gelmemisti gomdum tekrar bekliyorum hala annemin teline dadandım aslında arınma çalışması yapmıştım geçmişi özgür bırakıp affetmek için gerci daha hafif geliyor anlar belki de tamemen arınıyorumdur ve test gibi bi süreçtir biliyorum sonucu harika olcak :)

X