Hadi ya şaşırdım gerçekten çünkü gecen sene sınıf arkadaşım o sampuani kullandı kullandığı donemde saci öyle bi döküldü ki kemoterapi gören hastalar gibi kafasını oksasam saci elime geliyodu sampuanini mi degirstirdin saçların boyle değildi dedim bimden biobis aldım dedi hemen at Komili al dedim bende. Ben şuan komilinin sampuanini kullanıyorum çok memnunum önceden bioblas kullanıyodum ne uzatiyodu ne dökülmeyi engelliyodu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sipariş verdiğimden beri aklıma takıldı araştırıp duruyorum dünden beri yorum yaptıktan sonra da uyku tutmadı yine içimden bir ses nedense kandırılıyorsun kızım dedi durduSonra Thomas Taw'ın twitterdaki açıklamasını buldum
Thomas Taw
‏@THOMASJTAW
JUST TO LET EVERYBODY KNOW THERE IS A WEBSITE IN TURKEY THAT IS SELLING FAKE BRANDED PRODUCTS WITH MY NAME ON! Do not buy these!
diyor kendisi dilim döndüğünce çevireyim:
Sadece herkesin bilmesi için; Türkiye'de bir web sitesi benim adımla sahte markalı ürünler satıyor. Bunları satın almayın!
Umut taciri hepsi çok kızgınım gerçekten çoookSitedeki olumlu yorum yapanların hepsinin profillerini tek tek inceledim hepsi fake, hatta işi paranoya boyutuna getirdim Thomas Taw'ın bile günahını aldım karalama mı yapıyo aceba başka markalar diye ama yok anacım adam kendisi, neyse ki siparişim henüz gelmedi gelse de almıcam hiçbir yasal hakları da yok hatta tüketici bilgi sisteminden de şikayet edicem. Bilginize canlarım
Bana 3 ay çok uzun gelmişti mesela..O sürede de bu ürünün de işe yaramadığını düşünmüştüm..3. ayın sonunda normalde uzaması gereken dereceden daha uzunlardı..Bir de sanki bir anda uzadılar hissiyatına kapıldım..İlaveten kesinlikle ve kesinlikle prosedürlere uygun kullandığınız sürece netice alabilirsiniz..Dediğim gibi herkeste aynı neticeyi vermesini beklemek yanlış olur.Herkesin hormonları aynı çalışmıyor.Kimisinde az tepki verir,kimisinde daha fazla..Birde bu tarz ürünleri kullanırken vaad ettiği neticeye odaklanmak gerek..Genellikle bu ürünleri kullanırken biz yinede fazlasını bekliyor ve neticede mutlu olamıyoruz..Saç uzatan v.s. deyince birden bellere inen saçları düşünüyoruz..bende hc kullanıyorum 3 aydır falan ama çok çok bi uzama elde edemedim.
ancak yumuşattığı ve güzel bakım yaptıgı bi gerçek .
Bayanlar, öncelikle Thomas Taw ismine açılmış gibi görünen resmi web sitesi kesinlikle fake dir. Konuyu takip eden arkadaşlarımız zaten kendisinin de bu yönde bir açıklama yaptığını görmüştür. Konuyu çok uzatmadan saç uzatmaya yönelik size tek önerebileceğim sağlık bakanlığı onayı olan HC(Herbal Hair Care Complex) saç bakım ürünleridir. Türkiye’de bu onayı almış tek ürün diye biliyorum. Sitesine girip bir göz atın derim. Normal hızına göre kesinlikle daha çabuk etki yapıyor. Bizzat denemiş ve memnun kalmışımdır. Ben de saçları kolay uzamayan ve uzun saç merakı olan bir bayan olarak bir ümit bu ürünü alıp kullandım. Kullanım netice süresi biraz uzun o yüzden biraz sabırlı olmanız gerekiyor. İlk başlarda etki etmiyormuş gibi geliyor. Fakat bu sürelere sabredebilirseniz (2-3 ay) saçınızın gerçekten de normalinden çok daha fazla uzadığını görüyorsunuz. Püf noktası zaman ve sıklık talimatlarına kesinlikle uymanız aksi halde boşuna para verip bir netice beklemeyinÜrün tabi ki de aynı oranda herkeste aynı etkiyi vermeyebilir. Saç sorunlarımızın kaynağının da ne olabileceğini bir sağlık kuruluşu ortamında öğrenmek gerekir.
Ürün bir eczacı tarafından laboratuvar ortamında çalışmaları neticesinde oluşturulmuştur. Aşağıdaki linklerde ürünün resmi web sitesi, Eczane linki ve Eczacı ile ilgili bilgi linklerini veriyorum. Kendiniz gönül rahatlığı ile konu ile ilgili bilgiyi alabilirsiniz.
Ürün kullanımına ilişkin dip bilgi: Ben şimdiye kadar hızlı uzatan bakım yağını kullandım. Şu an yeni set siparişi verip kendi saç problemlerime göre kombin yapıp alacağım. İlk etapta sadece yağını alıp denemek istiyorum derseniz de, normal hc ürünü olmayan şampuanlarınızın içine, bu yağdan 2 -3 damla damlatıp çalkalayarak şampuanınızı kullanmaya devam etmeniz bende size şiddetle tavsiye. Tek memnum kalmadığım ürünü saç spreyi fakat başka bir saç tipinde doğru etkiyi veriyor olabilir.
saç uzatan ürün diye satılan hiç bir şeye inanmayın. Bunu vaad eden bir markanın hiç bir ürününü kullanmayın, Saç uzatmanız kısmen mümkün ama bu öyle aman sürdüm uzadı, saçım elime olmadı belime geldi falan gibi şeyler genelde pazarlamacıların açtıkları başlıklar. yıllardır bakarım bu foruma, pazarlamacılar bir türlü değişmedi, hep aynı taktik, ama suç bazen satanda değil ona kananda. Yani kadırıla kandırıla uyanmanız lazım ama yok ne çare.
hayır birde gelip 2 mesaj yazıp diğeri kötü en iyi hc yazmıyorlar mı, akılları sıra reklam yapacaklar. Linklere tıkladım bunu yapan da bir eczacıymış, bir eczacı olarak bu tarz saçmalıkların altında mesleğimin kullanılmasından ben utandım ya. Bundan sonra hc den bir şey alacağım varsa da almam, eşime dostuma da aldırmam. Saç uzatma vaadiyle ürün satıp, insanların duygularıyla oynamaya, zaaflarından yararlanmaya hakkınız yok.
Dünyanın en ünlü ve en iyi saç uzmanı Thomas Taw yaptığı araştırmalar sonucunda şu sonuca varmıştır; Saç oluşumu ve uzaması için 3 işlem gerekmektedir.
1-Saç dökülmesini durdurma
2-Saçı besleme
3-Saçı uzatma
Bu 3 görevi kusursuzca yerine getiren Thomas Taw markalı Şampuan, Saç Kremi ve Tonik ile saç dökülmeniz durur, beslenir ve uzar
Ortalama bir kadın saç teli, günde yaklaşık olarak 0.04 cm, ayda 1,4 cm uzar. Thomas Taw yaptığı çalışmalar sonucunda bu oranı hızlandıracak deneylerde bulundu. Nasıl ki insanoğlu yaşamak ve gelişmek için beslenmek zorunda, aynı şekilde saçı da beslemek gerekiyor. Bu yüzden bulduğu bu muhteşem 3'lü karışım sayesinde saç 5 katına kadar daha hızlı uzayabiliyor.
Tamamen bitkisel ürünlerden hazırlanan bu muhteşem 3'lü karışımın yapılan test ve deneyler sonucunda saçı kökten besleyerek saç dökülmesini durdurduğu ve yeni saç oluşumu sağlayarak saçı olağan dışı hızda uzattığı kanıtlanmıştır. Thomas Taw ile saçlarınız ortalama günde 0.25 cm, ayda 7 cm, yılda 84 cm uzar.
Kızlar benim öyle dökülme sorunum falan yok ben Mart ayında saçlarımı baya bi kısalttım küt kestrdim açlarım şuan omuzlarıma anca değiyor. Uzun saçlarımı çok özledim.Pişman değilim ama uzun saç için yıllarca uğraştım,uğraştım hamile kalınca uğraşamadım saçlarımla kestirdim. Bu ürünü kullanan var mı çok cazip bir etki bu eğer doğruysa düşünsenizee daha yeni galiba ama alıp deneyen de varsa diye bir konu başlatayım dedim.
Arkadaslar ben seti aldim bugün geldi yarın sacimi boyatip kullanmaya baslicam bakicaz ne kadar ise yarıyo 75 tl nerelere vermiyoruz denemek istedim ve aldim umarin sonucu huzek olur
Kesinlikle size katılıyorum. Benimde saçlarım çok yavaş uzar ve bende burada yazılanları okudukça ne yapsam diye düşünüyordum fakat bu işi uzman bir dermatolog ile çözdüm. Doktorun açık ve net söylediği, saç genetik kodlamaya bağlı uzar. İstediğini sür, uzatmaz. Sık ürün kullanırsan saçların dökülür, stres yaparsan kepek, dökülme olur. Hızlı uzaması diye birşey yok dedi. Sizde ne HC ne Tomas Taw ne başka birşeye paranızı vermeyin. Ben de tüm yağları kullandım, yürüyen sarımsak gibi geziyordum bir ara. Doktorum kan tahlili istedikten sonra değerler de normal çıkınca beni tıpış tıpış eve gönderdi. dengeli beslenmen yeter dedi. Üstelik tanınan özel bir hastanenin doktoru kendisi. Bende artık hiiiiçbir şeye para vermiyorum işi kısmete bıraktımsadece şampuan ve saç kremi kullanıyorum........
Arkadaşlar ben de hem ingilizce hem almanca olarak biraz araştırdım Thomas Tow'un kendi adıyla çıkardığı herhangi bir marka yok sadece elidor'a destek olduğu bi çalışma var okadar. Birçok websiteleri yaratmışlar, sadece Türkiye'de yani dolandırıyorlar! İnanmayın!
Dünyanın en ünlü ve en iyi saç uzmanı Thomas Taw yaptığı araştırmalar sonucunda şu sonuca varmıştır; Saç oluşumu ve uzaması için 3 işlem gerekmektedir.
1-Saç dökülmesini durdurma
2-Saçı besleme
3-Saçı uzatma
Bu 3 görevi kusursuzca yerine getiren Thomas Taw markalı Şampuan, Saç Kremi ve Tonik ile saç dökülmeniz durur, beslenir ve uzar
Ortalama bir kadın saç teli, günde yaklaşık olarak 0.04 cm, ayda 1,4 cm uzar. Thomas Taw yaptığı çalışmalar sonucunda bu oranı hızlandıracak deneylerde bulundu. Nasıl ki insanoğlu yaşamak ve gelişmek için beslenmek zorunda, aynı şekilde saçı da beslemek gerekiyor. Bu yüzden bulduğu bu muhteşem 3'lü karışım sayesinde saç 5 katına kadar daha hızlı uzayabiliyor.
Tamamen bitkisel ürünlerden hazırlanan bu muhteşem 3'lü karışımın yapılan test ve deneyler sonucunda saçı kökten besleyerek saç dökülmesini durdurduğu ve yeni saç oluşumu sağlayarak saçı olağan dışı hızda uzattığı kanıtlanmıştır. Thomas Taw ile saçlarınız ortalama günde 0.25 cm, ayda 7 cm, yılda 84 cm uzar.
Kızlar benim öyle dökülme sorunum falan yok ben Mart ayında saçlarımı baya bi kısalttım küt kestrdim açlarım şuan omuzlarıma anca değiyor. Uzun saçlarımı çok özledim.Pişman değilim ama uzun saç için yıllarca uğraştım,uğraştım hamile kalınca uğraşamadım saçlarımla kestirdim. Bu ürünü kullanan var mı çok cazip bir etki bu eğer doğruysa düşünsenizee daha yeni galiba ama alıp deneyen de varsa diye bir konu başlatayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?