Bu hem iyi hem kötü haber neyse ucuz atlattık diyelim ozaman kızlarr kapıda ödemeyle aldıysanız geri iadeniz kolay olur almayın geri gönderin gitsin. Bende şöyle düşündüm zaten bu adam Türkiyede Elidorla ün yapmadı mı böyle bir ürünü Elidor adı altında da cıkarabilirdi neden ayrı bi kampanya yapsın ki zaten reklamlarda da bangır bangır reklamları yapılırdı heralde bilemedim alan arkadaş vardı burda 2 set birden hemde kullandıgında yinede işe yarayıp yaramadıgını yazsın merak ediyorum.
Şimdi başka bi şampuan araştırıyım barii şöyle hızla uzatan ayda 7 şöyle dursun 3-4 cm bile olur böyle bi şampuan bileniniz var mı ?
canım thomas taw hesabının takipçi sayısı benim de dikkatimi çekti ama facebook da yeni yeni sayfalar açmaya devam ediyo adamlar artı olumlu yorum yapan hesapları da tek tek inceledim hepsi sahte hesap artı sitesi de bu sayfalar da son bir ayda açılmış şeyler ama olumlu yorum yapanlar nedense 3 aydır kullandığını söylüyor, sipariş verdim ben de gelirse de almam dedim ama ortada ne gelen var ne giden artı özge isimli ağrı merkezinde çalışan arkadaş ne zaman arasanız ulaşırsınız demişti ama kaç gündür telefonlara cevap vermiyorlar...
Benden uyarması herkesin hür iradesi almak ya da almamak, kimsenin parası çarçur olmasın istedim o yüzden hem kendim hem de siz hemcinslerim için bu kadar araştırdım sonuç olarak vicdanım rahat ve kesinlikle yalan ve dolandırıcılık olduğuna inanıyorum
Aynen biz kurtulduk ama ben vakit buldukça facebookta bu tür sayfalara yorum yapan sahte olmayan hesaplara da kanmayın diye mesaj gönderiyorum duramıyorum
iyi ki ilk önce buraya bakmışım çok teşekkür ederim arkadaşlar az kalsın alıyordum ben de insanları kandırıp kazandıkları paralar zehir zıkkım olsun ne diyim
arkadaşlar ben fprumda yeniyim bu konuyu okudum sadece kafamı karıştıran elle dergisinde bu şampuanın reklamı çıkmış. Derginin sayısından okudum. Face de orijinal mi bilmiyorum ancak elle gibi bir dergide yer alan böyle bir şampuan var
Pardon derginin hangi sayısından okudunuz dergide öyle birşey yok internet sitesi açılmış elledergi.com diye o da sahte, elle'nin kendi sitesi elle.com çünkü. Elledergi.com daki herhangi bir içeriğe tıkladığınızda da elle'nin kendi sitesine bağlantı veriyo direk o da bu kalpazanların işi, yalanlarına inandırıcılık katmaya çalışmışlar. Bu ürün hakkında kimse hiçbir şekilde inandırıcılık sağlayamaz artık. Kapıya kadar geldi almadım geri gönderdim arayıp neden almadınız bile diyemediler.
Yani dergide reklam olsa bile bir şey ifade etmez ki zaten, parasını verir reklamı yaptırırsın değil mi ama... İyi yapmışsın iade ederek, terbiyesizler!
şimdi sipariş verecektim foruma girip kızların yorumuna bakayım dedim iyi ki bakmışım. yoksa 200 lira bayılacaktım . Ucuz yırttık .çokta ümitlenmiştim beee..
Internetten bu tarz alışverişler e karşı olan biri olarak tesadüfen nette gördüm ve iyice bakıp araştırdık tan sonra aniden karar verdim.içeriğinde bilgilerin olmasi beni biraz ikna etti. Siparisim 2 gün sonra elime ulaştı. Yanlız teslim almadan önce kesinlikle kargo paketini açın.ilkkez saçı mi yıkadı ğımda ki sonucu söyliyim. Sacim Ince telli olduğu için bira z basık durdu.sonuc olarak ipek gibi ve yumuşacık. Fakat vereceği sonuçları ilerleyen zaman da gorecez :) abarttiklari kadarmi ? Yoksa yine kandirici reklamlardan biri olup olmadini size bildirec em.
Canım şaka gibi gelebilir ama ben 3 ay kadar önce bimden bi umut biobis sağlıklı uzamayan saçlar için bakım şampuanı aldım her zaman gelmiyomuş öyle dediler denemekten ne çıkar dedim aldım içine de bir kapak çam terabentin koydum 4 cm uzatmadı ama gözle görülür fark ettirdi gerçekten fiyatı da 5.90 tl gibi bişeydi benim saçlarıma iyi geldi aynı markanın saç kremi hiç hoş değil dökülme yaptı saçlarımda ama bu şampuan gerçekten benim işime yaradı hemen gidip son kalan 3 kutuyu da aldım son 2 aydır saçlarımın uçlarından da 2 kez aldırmama rağmen annem bile uzadığını söylüyor. Tek olumsuz bulduğum tarafı da saçımda mavi siyah boya vardı boyayı çok akıttı tabi bu benim işime geldi zaten boyamak istemiyodum ama boyalı saç kullananlar için eksi puan olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?