Saç Uzatma Yöntemleri Thoms Taw Saç Bakım Seti Ayda 7 cm Diyor !!!

Canım şaka gibi gelebilir ama ben 3 ay kadar önce bimden bi umut biobis sağlıklı uzamayan saçlar için bakım şampuanı aldım her zaman gelmiyomuş öyle dediler denemekten ne çıkar dedim aldım içine de bir kapak çam terabentin koydum 4 cm uzatmadı ama gözle görülür fark ettirdi gerçekten fiyatı da 5.90 tl gibi bişeydi benim saçlarıma iyi geldi aynı markanın saç kremi hiç hoş değil dökülme yaptı saçlarımda ama bu şampuan gerçekten benim işime yaradı hemen gidip son kalan 3 kutuyu da aldım son 2 aydır saçlarımın uçlarından da 2 kez aldırmama rağmen annem bile uzadığını söylüyor. Tek olumsuz bulduğum tarafı da saçımda mavi siyah boya vardı boyayı çok akıttı tabi bu benim işime geldi zaten boyamak istemiyodum ama boyalı saç kullananlar için eksi puan olabilir :)

Aynen biz kurtulduk ama ben vakit buldukça facebookta bu tür sayfalara yorum yapan sahte olmayan hesaplara da kanmayın diye mesaj gönderiyorum duramıyorum

valla en son ben onları şikayet etmiştim artık ne oldu bilmiyorum neyse cümleten geçmiş olsun hanımlar

iyi ki ilk önce buraya bakmışım çok teşekkür ederim arkadaşlar az kalsın alıyordum ben de insanları kandırıp kazandıkları paralar zehir zıkkım olsun ne diyim

iyi ki ilk önce buraya bakmışım çok teşekkür ederim arkadaşlar az kalsın alıyordum ben de insanları kandırıp kazandıkları paralar zehir zıkkım olsun ne diyim

arkadaşlar ben fprumda yeniyim bu konuyu okudum sadece kafamı karıştıran elle dergisinde bu şampuanın reklamı çıkmış. Derginin sayısından okudum. Face de orijinal mi bilmiyorum ancak elle gibi bir dergide yer alan böyle bir şampuan var

şimdi sipariş verecektim foruma girip kızların yorumuna bakayım dedim iyi ki bakmışım. yoksa 200 lira bayılacaktım . Ucuz yırttık . çokta ümitlenmiştim beee..

İkinci bir Juan Juan vakası yaşamışsınız anlaşılan, neyse ki bu sefer ucuz kurtardınız... Keşke böyle bir ayda bilmem kaç cm uzatan şampuanlar olsa ama maalesef yok ve olmayacakta bu yüzden siz siz olun saçma sapan şeylere para harcamaktansa güzel güzel bakımlarınızı yapın ve saçları içten besleyin. 6 ayda bir tahlil yaptırın, hormon dengelerine, vitamin değerlerine bakılsın kansızlık, folik asit b12 eksikliği vs varsa ilaçlarınızı düzenli kullanın ve lütfen kafayı bu kadar takmayın. Uçlardan kırılmaları önlerseniz saçlarınız illa ki uzayacak bunun başka yolu yok ki...

Pardon derginin hangi sayısından okudunuz dergide öyle birşey yok internet sitesi açılmış elledergi.com diye o da sahte, elle'nin kendi sitesi elle.com çünkü. Elledergi.com daki herhangi bir içeriğe tıkladığınızda da elle'nin kendi sitesine bağlantı veriyo direk o da bu kalpazanların işi, yalanlarına inandırıcılık katmaya çalışmışlar. Bu ürün hakkında kimse hiçbir şekilde inandırıcılık sağlayamaz artık. Kapıya kadar geldi almadım geri gönderdim arayıp neden almadınız bile diyemediler.

Yani dergide reklam olsa bile bir şey ifade etmez ki zaten, parasını verir reklamı yaptırırsın değil mi ama... İyi yapmışsın iade ederek, terbiyesizler!

Yani dergide reklam olsa bile bir şey ifade etmez ki zaten, parasını verir reklamı yaptırırsın değil mi ama... İyi yapmışsın iade ederek, terbiyesizler!

Aynen haklısın valla, olsa bile birşey ifade etmez. Umarım kızlar almaya kalkmadan önce buraya bir uğrar da almak gibi bir hataya düşmezler.

Son düzenleme:
şimdi sipariş verecektim foruma girip kızların yorumuna bakayım dedim iyi ki bakmışım. yoksa 200 lira bayılacaktım . Ucuz yırttık . çokta ümitlenmiştim beee..

Aynen canım ben de çok ümitlenmiştim ama tam bir hayal kırıklığı oldu bu da juan juan gibi, onu da almamıştım gerçi kızlar konu açmışlardı orada okudum. Biz en iyisi bakımlarımızı yapalım elbet uzayacak :)

ben aldım fakat paketden cıkarınca o kadar verdiğim paraya acıdım minicik kaplar içinde kremi ve toniği şampuanda cok buyuk beklemeyın fakat alacağım sonuç çok önemli eger ıyı gelırse acımadan tekrar o ucreti verırıım he bıde müşteri hizmetleriyle konuşmammız memnun kalmazsak ne olursa olsun paramız gerı ıadelı ürünlerini postalayacagız
deniyeceğim bakalım sonuç ne olacak gerçekden dedikleri gibi dökmeyi durdurup uzatacakmı benim 5 ayda 3 cm uzayan bı saçım var cok fazla dokulmesi de var bakalım gelişen sonuçları sizlerle paylaşırım :2:

Internetten bu tarz alışverişler e karşı olan biri olarak tesadüfen nette gördüm ve iyice bakıp araştırdık tan sonra aniden karar verdim.içeriğinde bilgilerin olmasi beni biraz ikna etti. Siparisim 2 gün sonra elime ulaştı. Yanlız teslim almadan önce kesinlikle kargo paketini açın.ilkkez saçı mi yıkadı ğımda ki sonucu söyliyim. Sacim Ince telli olduğu için bira z basık durdu.sonuc olarak ipek gibi ve yumuşacık. Fakat vereceği sonuçları ilerleyen zaman da gorecez :) abarttiklari kadarmi ? Yoksa yine kandirici reklamlardan biri olup olmadini size bildirec em.

Ben sana şimdiden geçmiş olsun diyeyim...

Hadi ya şaşırdım gerçekten çünkü gecen sene sınıf arkadaşım o sampuani kullandı kullandığı donemde saci öyle bi döküldü ki kemoterapi gören hastalar gibi kafasını oksasam saci elime geliyodu sampuanini mi degirstirdin saçların boyle değildi dedim bimden biobis aldım dedi hemen at Komili al dedim bende. Ben şuan komilinin sampuanini kullanıyorum çok memnunum önceden bioblas kullanıyodum ne uzatiyodu ne dökülmeyi engelliyodu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Türkiye de iki firma satıyor benim satın aldığım media bilmem neyle başlıyor yurtiçi kargo ile üç kutu sipariş ettim iki haftadır kullanıyorum dökülmeyen saçlarım vardı sadece uzamıyordu sürekli dökülüyor söyledim ölü derideki saçlar gidiyordur kullanmaya devam edin dediler kafamda saç kalmayacak döküle döküle yaptığım yorumları siteden de faceden de silmişler kötü yorumları tutmuyorlar inanmayın sakın üç kutuyu çok güzel paketlemişler ama birinin içindeki şampuan dökülmüş söyledim iki hafta sonra elime ulaştı tabi öncesinde kargocularla onların yüzünden yüz göz oldum adam akıllı adrsi bile düzgün yazamamışlar iki hafta aras kargoda ürün dolandı yurtiçi ile iki hafta sonra geldi yine dökülmüş yine aradım kalktı masus söylüyormuşum gibi bi laf söledi bnde eğer amacım farklı olsa hepsi döküldü derim dedim paramla rezil oldum anlayacağınız sizin kararınıza bırakıyorum hepsini ama ben çok pişman oldum siz olmayın

Tek farklilik toniginde sacimin telini.kalinlastiriyor.surunce:) daha.bakimli.hissediyrm.saclarimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…