Bu hem iyi hem kötü haber neyse ucuz atlattık diyelim ozaman kızlarr kapıda ödemeyle aldıysanız geri iadeniz kolay olur almayın geri gönderin gitsin. Bende şöyle düşündüm zaten bu adam Türkiyede Elidorla ün yapmadı mı böyle bir ürünü Elidor adı altında da cıkarabilirdi neden ayrı bi kampanya yapsın ki zaten reklamlarda da bangır bangır reklamları yapılırdı heralde bilemedim alan arkadaş vardı burda 2 set birden hemde kullandıgında yinede işe yarayıp yaramadıgını yazsın merak ediyorum.
Şimdi başka bi şampuan araştırıyım barii şöyle hızla uzatan ayda 7 şöyle dursun 3-4 cm bile olur böyle bi şampuan bileniniz var mı ?
Canım şaka gibi gelebilir ama ben 3 ay kadar önce bimden bi umut biobis sağlıklı uzamayan saçlar için bakım şampuanı aldım her zaman gelmiyomuş öyle dediler denemekten ne çıkar dedim aldım içine de bir kapak çam terabentin koydum 4 cm uzatmadı ama gözle görülür fark ettirdi gerçekten fiyatı da 5.90 tl gibi bişeydi benim saçlarıma iyi geldi aynı markanın saç kremi hiç hoş değil dökülme yaptı saçlarımda ama bu şampuan gerçekten benim işime yaradı hemen gidip son kalan 3 kutuyu da aldım son 2 aydır saçlarımın uçlarından da 2 kez aldırmama rağmen annem bile uzadığını söylüyor. Tek olumsuz bulduğum tarafı da saçımda mavi siyah boya vardı boyayı çok akıttı tabi bu benim işime geldi zaten boyamak istemiyodum ama boyalı saç kullananlar için eksi puan olabilir :)