- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
rica ederim. benim falıma da yorum yapabilirsen sevinirim.
Canım özelden bekleyemedim. Burada evet. Yarın da gelicek. Atarsın, bakar tabi ki.
Merhaba arkadaşlar. Faldan anlayan arkadaşlarımın değerli yorumları benim için çok çok önemli. Vakit ayırıp yorumlarsanız çok mutlu olurum
Eki Görüntüle 537623 Eki Görüntüle 537628 Eki Görüntüle 537627 Eki Görüntüle 537626 Eki Görüntüle 537625 Eki Görüntüle 537624
burdaki fotoğrafları sildim pcden o yüzden link atıyorum canım.Müsaitsen bakarsın benim acelem yok :)
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...rumlarinizi-bekliyorumm-178.html#post27082852
Birine karşı öfkelenip o kişiyi kendinden uzaklaştıracaksın. O kişi sana gelmeye calıssada öfkenden dolayı istemeyeceksin.
Kafan epey karışık görünüyor. Aslında sakin bi insansın kendi halindesin. Rahatlığınada epey düşkünsün.
Belki az önce dediğim kişiyledir bilmiyorum ama biriyle bi sırt dönme olayın gözüküyor. Bi dargınlık,ayrılık,küslük vb. gibi bi durum. Bi erkekle olacak bu durum.
Bi ilişkin varmı yokmu falda çözemedim. Var gibi geliyor , varsa bu ilişkide sorunlar yaşayacağın bi döneme gireceksin. Yok ise birine ilgi duyabilir o kişiyle bi muhabbet içerisine girebilirsin.
Birini kızdırmışsın ya da kızdıracaksın. Kendini zor tutuyor kötü bir şey söylememek için sana.
5 gün sonra yaşayacağın bi olay ya da alacağın bi haber seni etkileyecek.
Birine cok fazla bi öfken olmuş. Bu öfkeden kaynaklanan bi ayrılık yaşamışsın. Karşı taraftan daha öfkelisin sen. Karşı tarafta öfkeli ama öfkesinin yanında senin tavrınada şaşkın. Bu kişiyle tekrar bi barışma görüyorum ama belkide barışmışsındır. Fakat aradaki soğukluk aşılsa bile iki tarafında içinde bi yerlere bazı kırgınlıklar olacak hala. Hatta bundan dolayı bi takım ufak tartışmalar tekrar cıkacağı görünüyor.
Duygularında cok dengesizlikler yaşıyosun. Bilmem farkındamısın ama hayatında da bu böyle. Bugün evet diyip yarın hayır diyebiliyosun. Karar veremiyosun. Ama aşk anlamında ilişkilerinde cok sadıksın. Bağlandınmı tam bağlanıyosun. Aşırıda duygusalsın. Kafanda hergün kurduğun bir ton hayaller var. Ama bu hayalleri seviyosun. Hayaller seni mutlu ediyo :)
Bu yolculuğa gidebilirsin canım..
Bi bayan epey bi mutsuzluk yaşayacak etrafında ve o mutsuzlukla sana gelecek dertlerini anlatmaya..
Bi zaman bazı şeyleri cok sıkıntı yapmışsın hatta göz yaşı dökmüşsün. Ama şu arada daha rahatsın..
Birine karşı epey bi öfke patlaman olacak. Yüzüne karşı yaptıklarını vuracaksın. Senin bu haline şaşıran 2 kişi olacak. Epey şaşıracaklar seni böyle gördükleri için..
Cok fazlada dik kafalı olma ama. Hani seni üzenlere elbette üzdükleri için bir şeyleri göster anlasınlar. Ama cok üzerilerine gidersen kacabilirler..