theuglygoddess'ın Kahve Falı Topiği =)

rica ederim. benim falıma da yorum yapabilirsen sevinirim.

Birine karşı öfkelenip o kişiyi kendinden uzaklaştıracaksın. O kişi sana gelmeye calıssada öfkenden dolayı istemeyeceksin.
Kafan epey karışık görünüyor. Aslında sakin bi insansın kendi halindesin. Rahatlığınada epey düşkünsün.
Belki az önce dediğim kişiyledir bilmiyorum ama biriyle bi sırt dönme olayın gözüküyor. Bi dargınlık,ayrılık,küslük vb. gibi bi durum. Bi erkekle olacak bu durum.
Bi ilişkin varmı yokmu falda çözemedim. Var gibi geliyor , varsa bu ilişkide sorunlar yaşayacağın bi döneme gireceksin. Yok ise birine ilgi duyabilir o kişiyle bi muhabbet içerisine girebilirsin.
Birini kızdırmışsın ya da kızdıracaksın. Kendini zor tutuyor kötü bir şey söylememek için sana.
5 gün sonra yaşayacağın bi olay ya da alacağın bi haber seni etkileyecek.

canım müsait olduğunda bana da bakarmısın. link atmıştım sana özelden. annenin falını da yorumlamıştım acaba tutan oldu mu merak ettim.

Merhaba, öncelikle bu ara sanki biraz aile iiçinde işler ters gidiyor gibi ama bir vakte kadar düzelecek. Hanenin etrafı korumada. Kalbinin üstünde biri var biraz kafa yapısı uzun gibi bu kişi ile yolun bir. İki dileğin var içinden geçen temiz önleri açık giibi ama tabağın arkası olmadığı için olacak mı bişey diyemedim. Bir yolun var kısaa bir yol önü açık gideceksin buraya. Sana sürekli dua eden birisi var onun duaları koruyo seni. Bu kadar görebildimm. Eğer müsait olursan içinden gelirse bana da bakar mısın ? :)

Eklentiler

• $61136_10151080993157056_1758060432_n.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $63103_10151080995652056_976704351_n.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $306624_10151080994752056_1334691656_n.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $317882_10151080994542056_1902461517_n.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $550346_10151080993667056_380898289_n.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 61
  • $560647_10151080991487056_1312387265_n.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 58
  • $644081_10151080994332056_709130020_n.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 57

Nazara gelmişsin, bu bariz belli zaten. Ama bu nazar seni fiziksel ve ruhsal anlamda sıkıntıya sokuyor. Sen farkında değilsin ama kimi zaman bi ağırlık çöküyor gibi üstüne kimi zamanda kötü şeylerin olacağını düşünüyorsun hiçbir şey yokken.

Hiçbir şeyi sıkıntı yapma. Seni cok fazla üzecek ya da büyük sorunlar edebileceğin dertlerin yok. Her yolda önün açık..

Aşk anlamında bi kırılganlığı olmuş. Geçmişte yada şu zamanlarda bilemiyorum.. Fakat geçmiş olsada ara sıra düşündüğü bir şey. Tamamen unutmamışsın yani o kırılganlığını.

Kendi halinde bi insansın. Cok fazla ses gürültüye kavgaya gelemiyosun. Dik kafalısında. Yalnızlık,sessizlik iyi geliyor sana.

Bi erkekle bi küslüğün olacak. Sırt sırta dönüyorsunuz. Tamamen bi kopma değil ama. Sadece bi tartışma ve o tartışmanın getirdiği dargınlık.. Başkasına sığınacaksın hatta dertlerini anlatacaksın..

Bi birlikteliğin var gibi görüyorm ama emin olamadım. Var isede bu kırgınlık o kişiyle olacak. Ama sonunda tekrar barışma var.

Son zamanlarda bir kaç bişeyi takmış gibisin. Cevaplarını bulamamışsın bu yüzden öyle içinde büyümüş gibi. Fakat büyük sorunlar değiller. Kafa karışıklıkların cok oluyor senin. Bariz ortada büyük problemler yok ama, canını sıkmana hiç gerek yok. Rahat olursan her şey istediğin gibi olur. Olayların üstüne cok fazla gidersen bunalır ve istedklerin olmaz.

burdaki fotoğrafları sildim pcden o yüzden link atıyorum canım.Müsaitsen bakarsın benim acelem yok :)
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...rumlarinizi-bekliyorumm-178.html#post27082852

Birine cok fazla bi öfken olmuş. Bu öfkeden kaynaklanan bi ayrılık yaşamışsın. Karşı taraftan daha öfkelisin sen. Karşı tarafta öfkeli ama öfkesinin yanında senin tavrınada şaşkın. Bu kişiyle tekrar bi barışma görüyorum ama belkide barışmışsındır. Fakat aradaki soğukluk aşılsa bile iki tarafında içinde bi yerlere bazı kırgınlıklar olacak hala. Hatta bundan dolayı bi takım ufak tartışmalar tekrar cıkacağı görünüyor.

Duygularında cok dengesizlikler yaşıyosun. Bilmem farkındamısın ama hayatında da bu böyle. Bugün evet diyip yarın hayır diyebiliyosun. Karar veremiyosun. Ama aşk anlamında ilişkilerinde cok sadıksın. Bağlandınmı tam bağlanıyosun. Aşırıda duygusalsın. Kafanda hergün kurduğun bir ton hayaller var. Ama bu hayalleri seviyosun. Hayaller seni mutlu ediyo :)

Bu yolculuğa gidebilirsin canım..

Bi bayan epey bi mutsuzluk yaşayacak etrafında ve o mutsuzlukla sana gelecek dertlerini anlatmaya..

Bi zaman bazı şeyleri cok sıkıntı yapmışsın hatta göz yaşı dökmüşsün. Ama şu arada daha rahatsın..

Birine karşı epey bi öfke patlaman olacak. Yüzüne karşı yaptıklarını vuracaksın. Senin bu haline şaşıran 2 kişi olacak. Epey şaşıracaklar seni böyle gördükleri için..

Cok fazlada dik kafalı olma ama. Hani seni üzenlere elbette üzdükleri için bir şeyleri göster anlasınlar. Ama cok üzerilerine gidersen kacabilirler..

teşekkür ederim. kimseyle bi geçinememezliğim yoktur ama, olmaz da umarım

şaşırdımı acaba gerçekten bu duruma :) valla tuttu öfkeliyken içmiştim hatta bunu teşekkür ederim canım

Falıma bakanın falına bakıcam kızlaar...
NOT: Resimlerin üzerine tıklayınca büyüyor.

Senin dışında gelişen olaylara müdahale etmekten vazgeçmelisiniz. Güçlü sezgileriniz var dostunuzu ve düşmanınızı hemen ayırt edebiliyorsunuz. Çok göze geliyorsun hem sen hem haneniz biraz dilinize hakim olun herşeyinizi anlatmayın insanlar haset ediyor. Geleceğe dair yaptığın planlar olumlu olacak. mevcut iki dileğiniz var. bu dilekleriniz hep birbirine bağlı. birinin gerçekleşmesi için diğerinin olması gerekiyor. Yanlışı ve doğruyu ayırt etmek sizin elinizde.Sezgilerinize güvenmeniz gerek. bir dostunuz var bir bayan sizi ziyaret etmeyi planlamış ancak sonra vazgeçmiş. tanıdığınız kumral bir bayanın bir konuda karar aşaması olacak ve çok zorlanacak ve sizin konunun çözülmesinde yardımınız dokunacak. Eli açık birisin ve insanlar senin bu iyi huyunu kullanabilir dikkat etmelisin. Sanki bir yerden eline gelecek bir para var. Eşiniz ya da sevgiliniz size çok sadık. Sanki bu ara biraz laf söz arasında kalmışsınız gibi. Birde küçük bir süpriz hediye var size.

Ailenize yeni katılacak bir birey var güzel düşünceleri ve güzel olan birisi erkekte kızda olabilir bu kişi.Bu kişiyle birlikte bir ferahlama yaşayacaksınız iyi yönde size çok etkisi olacak bu kişinin.Bu kişi her kimse haneden iki kişi bekliyor gibi çokta sevinecekler ayrıca gelmesine.İç sıkıntıların çıkmış ya bu sıkıntılar içerisinde iki kişiyi kafaya takıyorsun ya da iki kişinin senin sıkıntılarının gitmesinde desteği olacak.Senin üzerinde güç uygulamaya çalışan birisi var çokta iyi düşünceli birisi değil bu kişi bencil bir kişi.Karşılıklı iki kişinin konuşması olacak.Ayrıca üzerinde çok göz nazar var hayatınla ilgili olayları anlattığın kişilere dikkat et bence nazara gelme.Etrafında birisi var erkek mi kadın mı çözemedim sürekli arkanda dolaşan birisi her an kötülük yapmaya hazır birisi bu kişiye dikkat et.Gerçekleşmesini istediğin bir şey var sanırım bunu da bekliyorsun bu istek yalnız birisinin gözetimi altında gibi ya da bir kişiye bağlı diyebiliriz.Birde parasal yönden bir gelişme olabilir.
Bana da kahve falı bakabilirsen sevinirim.

canım bana da bakarmısın? baya bir sıkıntıdayım şu günlerde beni sevdiğinden emin olduğum kişi yakın zaman önce kız istemeye gidicem dedi ve o günden sonra görüşmüyoruz. ben inanmıyorum sence durum ne? şimdiden ağzına sağlık

canım senin sıkıntıların var sende cok sıkıntı var sen tek basına kalmışsın bu sıkıntılarnın arasında birde senin etrafında brisi var kin gözlü birisi seni takip ediyor yani hep senin etrafında dolanıyor senin bir boş anını yakalamaya calışıyor bir etekli bayan var canım bu kim bilmiyoru ama sanki bişeyden kurtulmaya calışıyor altında kurbaga cıkmıs o bayanın elindede bir cantası var öğretmen mi bu ne eline biryerden para gecicek canım gelicek paran var rahatlicaksın biraz birde e harfin var senin güvendiğin dostun diye düşündüğün birisi var ama kişi o şeklde düşünmyor kişiye karşı birazz daha dikkatli ol herşeyni anlatma bununla ilgli bir sıkıntı olucak cnkü ilerki günlerde canım görebldklerim bunlar canım bende koymuştum falımın linkini buraya bakarsan cok memnun olurum

cnm ben falına bakmaya calısacagım,ben pek bastan savma bakamıyorum sadece bana bak diye
ben kalpkalbe iki kişi görüyorum burda,,ne olursa olsun birbirinin kalbinde ve beyninde iki kişi,
cok kabarık bir gelinlik var,evlilik konusuyor karsılıklı kişi, eger evliysen esinle güzel sohbetin,muhabbetin diye yoralım
sigara içip efkarlanan biri cıkmıs falında bu kişi birseyler mutlu edecek
yürüyen bir kaplumbaga var, sanki bir evlilik hızla yol alıyor ama kim bilemiyorum ama okadar hızlı ki kaplumbaga dagların ötesinde .. tabi bu evi mekan degişimşi de olabilir
kucagında bebekli bir kadın var,sıkıntı içinde belkide kendinin büyüttüğü olaylar olabilir
bir ucak var biryerle giden mi var,niyet mi var bilemem
yaa bunları nekadar net cekmişşin nasıl beceriyorsun banada yolunu öğretsen
hamile yada, niyeti olan birisi var sankiama
bir erkek var,hafif dik saclı yada jöleli olabilir sıkıntıları olan birisi,cok iyi birisi ama sıkıntılar yuzunden kendini gösteremeyen birisi bu.. işle ilgili sıkıntıları var
senin üzerinde cok nazar var,özellikle bir dönem hersey iyi giderken göz cok olmus
bir düşmanın var,aslında cok zararlı ama imkan bulamadıgı için kıvrılmıs duruyor
ya sen bir erkekle yan yana yürüyosun sanki,iyi şeyler olcak sanki.. insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…