- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Merhaba şansımı denemek istyiyorum. Maddi manevi sıkıntıdayım. Evliliğimin bitip bitmeyeceğini, beni en doğrusunun hangisi olduğunu, maddiyatımın ne zaman düzeleceğini ve iş konusunu merak ediyorum. Yardımcı olursan sevinirim.
Eki Görüntüle 535745 Eki Görüntüle 535744 Eki Görüntüle 535742 Eki Görüntüle 535743 Eki Görüntüle 535747 Eki Görüntüle 535749
Merhaba,
Böyle bir konu açtığın için çok mutlu oldum, bende şansımı denemek istiyorum.
Çok güzel bir ilişkim vardı, abuk subuk nedenlerle 6 aydır sevdiğim kişiyle ayrıyız. İş nedeniyle hala görüşüyoruz, zaman zaman tavırlarından sanki yeniden birleşmek istiyor gibi anlıyorum ama arkası gelmiyor, bir öyle bir böyle bende ne yapacağımı şaşırdım. Durumumuz ne olacak diye öğrenmek istiyorum. Bakabilirseniz çok sevinirim.
Eki Görüntüle 535761 Eki Görüntüle 535762 Eki Görüntüle 535763 Eki Görüntüle 535764 Eki Görüntüle 535765
Merhaba bu dönem çok dardayız annemle ve iş durumum karmaşık, hayatımda maddi manevi sıkıntı çok fazla. bana da bakarsan sevinirim. ilişkim yok, bekarım. Şimdiden teşekkür ederim...
Eki Görüntüle 535815 Eki Görüntüle 535816 Eki Görüntüle 535817 Eki Görüntüle 535818 Eki Görüntüle 535819 Eki Görüntüle 535820 Eki Görüntüle 535821
theuglygoddess
canııımm ben sana kart falı baktırmak istiyodum ama ..müsait olursan tabi..
Aile içinde cok fazla problem var. Hatta akrabalarıda kapsayan bazı problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Annen çok güçlü ama. Gerçekten güçlü ve senin onun yanında olman ona dahada bi güç veriyo. Annene cok bağlısın bu faldada cıkmış..
Maddi problemleri aşabilmek elbette herkes için zordur. Ama önce düzen gerekiyor.. Hayatınzda bi düzen yok gibi görüyorum. Gelen paranın nereye gittiği belli değil. Düzenli bi şekilde bazı işleri, ödemeleri vb. şeyleri yaparsanız en azından kafanız biraz daha rahatlığa kavuşacak gibi. Birde her şey iyi olacak diye düşünün. Çünkü psikolojik anlamda da şuanda tamam herşey güzel olacak desenizde yarım saat sonra ne yapıcaz ne edicez diye kendinizi yoruyosunuz bunu yapmayın..
İş durumunda bi değişiklik var gibi. Ya işten cıkmamı desem ya da iş ararken iş bulamamı desem ya da iş yerinde bölüm değiştirme vb. Gibi bi durum söz konusu olacak. Fakat ben seni yinede iş başında görüyorum. Bu olanların sonucunda senin yinede bi işin olacak.
Bi yerden maddi anlamda bi destek ya da bi kapı açılacağı görülüyor. Ne zaman olur bilmiyorum ama..
Biriyle karşılıklı bi biçimde fena derecede bi kavgan olacak. Epey laflar söylenecek. İki tarafta epey öfkeli duruyor.
Kendini cok sıkıntılı bi döneme sokmuşsun. Elbette elinde değil ama dediğim gibi psikolojik anlamda da kendi kendini yormuşsun. Tekrar diyorum bunu yapma..