theuglygoddess'ın Kahve Falı Topiği =)

"theuglygoddes" eğer müsait olursan benimde fincanıma bakabilir misin?

6 ay önce ilişkim bitti, beni yarı yolda bıraktı. Kırgınlıklar kızgınlıklar oldu. Şu anda bir ilişkim yok.

Geçmişten de bir beklentim yok aslında. Ama bu aralar içim çok sıkkın, hala bazen aklıma geldikçe ağlıyorum.

Hani birşey oluyor onu hatırlatıyor falan. İş ortamımda da sıkıntılı bir dönemdeyim, huzursuzluklar var. Aşılmayacak gibi değil aslında ama???

Cnm ben bakmak istedim:)
Zaten cok sikilmissin belli. Hem tabaginda hemde fincaninda belli. Sen yalniz kafanda oraya mi gitsem biyoe mi yapsam gibilerinden sanirim birseyler dusunuyorsun. Bu bekli psikolojinin yaptigi bir durumdur.
Onunde 2 kisi var seni cekemeyen bunlara dikkat et. Bir haberin var bunu bir bayan verecek sanirim vakti biraz daha var sanki ama temiz bir haber. Sabret cnm sikintinin sonu aydinlik cnm. Guzel bir beraberlik olabilir cnm.
Sen bir erkek ile bir kadina yani bu bir cift de olabilir hane disindan birileri. Bunlar icin kizmissin sanirim. Ama. Bu kisiler pek aydinlik tipler degil. Uzak dur cnm bunlardan. Bunlarin sonuda pek hayirli degil sanirim. Hane disinda isminda F harfi olan bir bayandan haberin var cnm. Hane icinde de bu senden mi kaynakli bilemem ama sikinti var cnm. Senin sikintinda eve yansimis galiba. Ama sabret cnm sikintilarin zamanla gececek.
Melancol cnm dalin disinda nacizane onerim hic kimse unutulmaz degil. Ayrildigin kiside unutulmaz degil. Emin ol evlenmeden hayirsizligini gormussun ya bu daha iyi. Zaman herseyin ilaci kendine o zamani ver.

Ben sevgilimden tamamen ayrılmadım. Kısa bi ayrılık yaşadık daha sonra barıştık. Şuanda beraber ve mutluyuz :S saol yinede..

Ben sevgilimden tamamen ayrılmadım. Kısa bi ayrılık yaşadık daha sonra barıştık. Şuanda beraber ve mutluyuz :S saol yinede..

Slm cnm. Alinti yapmis oldugun melancolun fali cnm.Senin falina 23.10 da bakmisim. Ordada kesin ayrilmissiniz yazmamistim cnm

Son düzenleme:

turkuaz cevapladığın için sağol canım. Ne demişler fala inanma falsızda kalma
Ağzına sağlık

Sen çevrende herkes tarafında beğenilen birisin. Kişilik olarakta seviliyosun. Hatta nazar bile deydirmişler sana. Eşin kıymetini bilmiyor gördüğüm kadarıyla. Evet epey bunalmışsın kafan cok karışık. Heleki şu son 1 yıl gibi bi dönemde sorunların epey artmış eşinle ilgili..

Eşindeki seni sevmemek gibi bi durum değil. Kişiliği tuhaf. Hani şöyle söyliyeyim seninle beraberken seni seviyoken başkalarına bakabilir. Kişilik olarak tuhaf bi kişiliği var. Seni sevmiyo diyemem. İçinde hala bi sevgisi var. Gidipte seni biriyle yatarak aldatma gibi bi potansiyel varmı diye sorarsanda yok gibi geliyor. Onunki sadece başkalarına merak, küçük heyecanlar. He bu iyi bir şey mi tabiki hayır. Şimdi diyorsun direk bu konuya nasıl girdin.. Falda gördüm canım. Siz başka bayanlar yüzünden cok tartışmışsınız. Eşinden kaynaklanan şeyler bunlarda. Eşinin şuan hayatında başka biri yok. Fakat zamanında ufak tefek kaçamaklar olmuş gibi. Aldatmış demiyorum, ama nasl diyeyim ya başka bayanlara bakmıştır veya sanal ortamda konuşmuştur ne bileyim o tür şeyler. Tam bariz bi aldatma göremedim.

Yaşananlara rağmen bi ayrılıkta görmüyorum sizde. Ama hep kavga gürültülü bi evliliğin var. Hep bi taraf uzak duruyor gibi bi acayip. İki tarafta bıkmış bazı şeylerden. Önünüz ne acık ne kapalı. Her şeyin hayırlısı olsun canım..

Tamamen kopup vazgeçemiyosun. Bu sadece bu ilişkinde geçerli değil. Her olayında öyle. Bir şeyi tamamen bitiremiyosun. Ya düşüncelerinde kalıyo yada bi şekilde o olayla ilgili hep bi hareket halinde oluyosun bitirsende. Bunu yapma. Kendi kendini yıpratmışsın. Ayrıldığın insan sana aşık falan değil. Oda ne yaptığını bilmiyor. Dengesizlik diz boyu..

Arada aklına geliyorsun, özlüyor gibi oluyor geliyo sana yanaşıyor. Yanaştığında sıkılma boyutuna geliyo bi acayip bir şeyler oluyo sonra geri adım atıyo. Oda hiçbir şeyden emin değil. Emin olmayarak seni üzüyor. Bi şekilde aklındanda cıkar hayatından da. Onu terslemek senin elinde. Bunu yapmazsan daha cok üzüleceksin.

Onun dışında seni cok seven, izleyen biri daha var. Sen şuan öbürüne odaklandığın için onu göremiyosun. Ama yakınında duruyor. Biraz etrafına bak derim. Bu kişi seni gerçekten seviyor.

Kendi kendini yıpratanlardansın. Ortada hiçbir şey yokken bile ruhsal olarak düşüncelerinle kendi kendini üzüyosun. Yapma bunu. Biraz hayatına bak tek bir şeye odaklanma.

Ve sen gerçekten güzel bi ilişki yaşıcaksın. Ama daha zamanı var..

Birde etrafında seni sevmeyen, düşmanın diyebileceğim biri var. Dikkat et o kişiye..

Kimse bakmadı ablacım çok sıkıntıdayım,dönüp dönmicegini merak ediyorum..

İki tarafta birbirine kızgın. Ama erkek cok daha öfkeli duruyor. Tekrar bi araya geleceğinizi görüyorum ben. Ama ilk konuşmanız epey şiddetli görünecek. Özellikle erkek öfkeli olduğu için daha cok o konuşacak bağıracak çağıracak.

Kafam doldu epey bu kadar bakabildim, direk soruna yönelerek..

Falıma bakacak olan olursa sevinirim.. Falıma bakanın falına bakıcam direk.

Canım senin bir düşmanın var senin çok yakınında sürekli çevrende sürekli seninle olan birisi. Geçmişinde de var bu kişi bugününde de, eski bir arkadaşın dostun olabilir. Kocaman bir yılan gibi çıkmış. Seni kıskanıyor içten içe ama içindeki kıskançlığı o kadar büyümüş ki artık kendine bile zarar vermeye başlamış. Sana da zarar vermeye çalışıyor. Çok yaklaşmış. E harfi var bu kişide, harfi bile ters dönmüş.
Uzun bir yol görünüyor sana yolun çok temiz. Özel bir gün için gidebilirsin, abiye gibi özel bir kıyafet giyeceğin bi yer.
Bir arkadaşlığın var normalde çok anlaşamıyorsunuz sanırım bu kişiyle. Artık birbirinize ayna gibi olmuşsunuz. Sen nasıl davranıyorsan o öyle davranıyor o nasıl davranırsa sen de ona aynen öyle davranıyorsun. Pek dost canlısı görünmüyorsunuz ikinizde birbirinize karşı :)
Hayalini kurduğun bişey var, işle alakalı sanırım bu. Kariyer mi düşünüyorsun ya da şu an çalışıyorsan çalıştığın yerde terfi imkanın mı var bilemiyorum. Ama sana bir yükselme görünüyor. İstediğini elde edeceksin. Bunu başarman için seni destekleyenler var. Hatta başkaları daha çok itekliyor sanki seni başarabilirsin diye.
Bir erkek var hane içine girmeye çalışan. Zayıf görünüyor vücut olarak ama göbeği var. Ya da taşıdığı bir yükü de olabilir. Minyon tipli birisi. Onun haneye girmesiyle bazı sıkıntılar yaşıyorsunuz. Hane ikiye bölünmüş görünüyor. Aranızda küslük falan olabilir. Bu erkekle alakalı görünüyor bunlar. Bir de iki kişi var birbirine sarılmış kumrular. Yeni evlenmiş ya da evlenecek birileri varsa bu kişiler çıkmış olabilir. Hatta sevgililer de olabilir ama ben evli ya da evlenecek diye düşünüyorum :) Aşkları çok kuvvetli yalnız çok fazla sıkıntıları var.

1-2 cümle tutmuş sadece canım. Bi ilişkim var benim ve okuyorum çalışmıyorum yani.. Saol yinede

Sen tekrar bi ilişki yaşıcaksın canım. 3 ayı geçmez diye tahmin ediyorum.. En son bitirdiğin kişiylede olabilir ya da başkasıylada olabilir bilemiyorum. Ama güzel bi ilişki olacak bu. Karşılıklı seveceksiniz birbirinizi.

İsminde ya da soyadında F harfi olan birine karşı bi kırgınlığın olacak ya da olmuş.

Her şey üst üste geliyor gibi yakınıyo ve kendini üzüyosun bence. Hayatında büyütülcek sorunlar yok. Herkesin yaşadığı cinsten sorunlar var. Fakat Farkındamsn bilmiyorum bu aşkın bitişi falan seni yıpratmışsın güçsüz düşmüşsün. O ayrılıktan beri ne yaşasan gözünde büyüto ve psikolojik olarak kendini yoruyosun.

Aslında cok güçlüsün. Kendi kendini yıpratmış görünüyosun. Bunu yapmazsan her şey daha iyi bi şekilde yoluna gireceği gözüküyor.

Bu ayrıldığın insanda adında ya da soyadın C harfi var mı? Varsa eğer bu kişiyle ilgili bir şey duyabilir ya da bu kişiyle ilgili bi mevzun bir şeyin olabilir. Eğer C harfi yoksa geçmişinde isminde C harfi olan bi erkekle aynı şekilde bi mevzun olacak ya da bi haber alacaksın.

Sen gerçekten cok güzel bi ilişki yaşıcaksın ve sana cok iyi gelecek bu. Sıkma canını.. Hayatında aşılamayacak hiçbir problem gözükmüyor. Moralini yüksek tut. Kimseye laf vermemeye calıs iş yerinde falan. Etrafında kötü niyetli insan cok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…