- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Eki Görüntüle 535909 Eki Görüntüle 535906 Eki Görüntüle 535903 Eki Görüntüle 535907 Eki Görüntüle 535904 Eki Görüntüle 535908 Eki Görüntüle 535905
Bana da bakarsan sevinirim canımProblemlerim var biraz inş rahatlatıcı bişeyler çıkar tşk ederim cnm 71:
Merhaba canım. Kafam çok karışık. nasıl davranmam gerektiğini bilmediğim bir dönemdeyim. sevdiğim, bayramdan önceki gün kilometrelerce uzağıma gidiyor. gitmek zorunda olduğunu söylediği halde ben kabullenemiyorum, kabullenemediğim için de sanırım O'na fazla baskı yapıyorum. Bu ilişki nereye gidiyor, gerçekten merak ediyorum. O'na haksızlık mı ediyorum? Bu yüzden hayatımdaki diger şeylere odaklanamıyorum, okulu ve ailemi çok ihmal ettim mesela... Eğer bakarsan çok sevinirim.
Benim falımada bakan olursa sevinirim arkadaşlar. Ve bakanlara kesinlikle bakıcam, bi sıkıntıları olmasına gerek yok her türlü bakıcam.
NOT: 2,5 yıllık bi ilişkim var.
Benim falımada bakan olursa sevinirim arkadaşlar. Ve bakanlara kesinlikle bakıcam, bi sıkıntıları olmasına gerek yok her türlü bakıcam.
canım ,benim son zamanlarda kafama takılan tek bir mesele var.. evlilik..beni sürekli birileriyle tanıştırıyolar fakat bir türlü içime sindirip evet diyemiyorum..annemle babam çok istiyolar artık evlenmemi bu da bende bi baskı oluşturuyo..bayramın 3. ya da 4. günü arkadaşım beni biriyle tanıştıracak çocuk almanyada yaşıyo..bu çocukla bişeyler olacakmı? falımda yurt dışı varmı..ya da evlilik gözüküyomu herhangi biriyle o niyetle gönlünden geçenleri söylersen çok mutlu olurum..şimdiden çok teşekkür ederim yüreğine sağlık
Eki Görüntüle 536981 Eki Görüntüle 536982 Eki Görüntüle 536984 Eki Görüntüle 536985 Eki Görüntüle 536986
[/QUOTE
canım öncelikle iyi bayramlar..
Sevgilinle aranızda mesafe mi var uzaklık ve bundan kaynaklanan sıkıntı gördüm..
Türkiye haritasına benzettim tayinle ilginiz var mı?
Sanki o doğu tarafında ve sizin iç anadoluda bir ile yerleşme dileğiniz,hayalleriniz var gibi..
Sevgilin bu ara karamsar ve içine kapanık sıkıntılı desteğe ihtiyacı var.
Büyük bir Ş harfi var adının içinde olabilir bu kişi ters dönmüş aranızda kırgınlık olabilir sana küsmüş olabilir
F ile P harfleri arasında büyük bir tartışma çıkıyor kalabalık bundan etkileniyor ortalık karışabilir..
Tabağında çok güzel bir dilek ağacı var dileiğin çarçabuk gerçekleşecek inşallah..
Benden bu kadar çok anlamam ama bazen baya tuttuğunu söylerler
Şimdi benim resimleri ekliycem bakarsan çok sevinirim.. Eşimin ailesi ile ilgili büyük sorunlarım var bunu da belirteyim
canım ,benim son zamanlarda kafama takılan tek bir mesele var.. evlilik..beni sürekli birileriyle tanıştırıyolar fakat bir türlü içime sindirip evet diyemiyorum..annemle babam çok istiyolar artık evlenmemi bu da bende bi baskı oluşturuyo..bayramın 3. ya da 4. günü arkadaşım beni biriyle tanıştıracak çocuk almanyada yaşıyo..bu çocukla bişeyler olacakmı? falımda yurt dışı varmı..ya da evlilik gözüküyomu herhangi biriyle o niyetle gönlünden geçenleri söylersen çok mutlu olurum..şimdiden çok teşekkür ederim yüreğine sağlık
Eki Görüntüle 536981 Eki Görüntüle 536982 Eki Görüntüle 536984 Eki Görüntüle 536985 Eki Görüntüle 536986
Eki Görüntüle 538421 Eki Görüntüle 538420 Eki Görüntüle 538422 Eki Görüntüle 538423 Eki Görüntüle 538424 Eki Görüntüle 538421 Eki Görüntüle 538420 Eki Görüntüle 538422 Eki Görüntüle 538423 Eki Görüntüle 538424
bunlar da benim bakarsanız sevinirim önümde bi sınav var olursa ne olur tayinle ilgili kafam karşık şimdiden teşekkür ederimmm
evliyim , eşimin ailesi ile ilgili sorunlarım canım teşekkürler şimdidenSorununu, ilişkin olup olmadığını dile getirirsen daha ayrıntılı ve net bakabilirim.