theuglygoddess'ın Kahve Falı Topiği =)

ilişkim olup olmadığını da yazayım(belki bakarsınız falıma:))ilişkim 5 yıldır var ama 2 gündür problemliyiz,görüşmüyoruz,yani ona göre belki de yok ilişkimiz:26:

Ablamın falına bakanlara bakıcam direk.
Evli değil ama ilişkisi var..

İlişkisiyle ilgili kafasına takılan bazı problemler var son zamanlarda. Her ne kadar yüzü gülse de arada dalıp gittiği oluyor.
İçine düşen kurt boşuna değil çünkü erkeğin arkasında bıraktığı geçmiş baya karışık.
Erkek tüm herşeye rağmen ablanın peşinden gelmiş ve gelmeye de devam ediyor.
Fevri hareketleri yüzünden yaptıklarından pişman olsa da çok gururlu ablan. Herşey yoluna girecek sadece biraz zaman.
Sürprizi var bu yeni bir iş ya da yeni bir anahtarla ilgili bişey.
2 kişiden çok etkileniyor söylediği lafları önemsiyor ablan bu iki kişinin. ve şu zamanlarda en çok o iki kişiye ihtiyacı var.
Merve ya da adında m ve e harfi olan bi kadından sıkıntı alacak dikkat etsin.
Geçmiş korkularını kenara bırakıp yanındaki adama sarılsın.
2 parça yüklü parası ve alacağı bikaç şey var. Umutsuz şuan o para için ama gelecek.

Umarım içimden geçenler tutmuştur

İçini baya karartmış ablan kafasına taktığı düşündüğü çok şey var.Düğün felan gibi düşüncesi var mı bilmiyorum ama ben gelinlik gibi kabarık bir elbise giymiş birisini gördüm.Özellikle evlilik konusunda alacağı bir kararda bir kişiyi arkasına alacak ablan bir kişiden de destek alacak.Ablana karşı sert çıkan tartışacağı bir erkek olacak biraz yapılı birisi bu erkek hararetli şekilde tartışmaları olacak bu kişiyle.Ablanın etrafında ablana kol kanat geren destek veren birisi çıkmış çok iyi niyetli bir kişi bu.Bir konuda da sevineceği haber alacak ablan. Ufak tefek gözyaşları var o da içinde bulunduğu karışıklar kafasındaki düşüncelerinde dolayı.Hepsi ama zamanla geçecek.Gördüklerim bu kadar canım.
Kardeşimin falını yüklüyorum ben de yorumlarsan sevinirim.Kardeşimin de ilişkisi yok

theuglygoddess benim falıma bakmamıssın, 2 gundur durmadan bakıyorum ne zaman bakacaksın diye,ilişki durumu sormustun onuda yazdım ama unuttun sanırım

Kızlar üzgünüm artık her fal koyana bakmıcam.. ÖSS sınavına hazırlandığım için buraya yetişemiyorum. Koyduğum fallara yorum yapıpta kahve falına bakmadıklarım bana özelden mesaj atsınlar, onlara mutlaka bakıcam 2 gün içinde.. Onun haricinde bundan sonra sadece koyduğum fallara yorum yapanlara bakıcam okadar. Onun dışında kimseye bakmıcam, yetişemiyorum cünkü. Fal koymadığım sürece boşuna fallarınızı koyup beklemeyin yani. Ben koyduktan sonra bakanlara bakıcam dediğim gibi. İlgileriniz için teşekkürleeer..

Son düzenleme:
Canım ben ablanın fincanına yorum yapmıştım kardeşimin fincanının yüklemiştim bende burdan belirteyim dedim

ben sizin falınıza yorum yapalı4 gün oldu( ayın 1 de sayfa 10), medeni halimi sormussunuz bende cvp yazdım hala beklemedeyim.. dün gece girmişken keske bir bakıp yorumumu yazsaydınız, bende surekli girip bana baktınmı yazmaktan sıkıldım benimde takip etmem zor oluyor

Son düzenleme:

Senin fincanını aramama rağmen bulamamıştım gözden kaçırmışım demekki şimdi tekrar baktım ve buldum bakıyorum...

Resimler bulanık cekilmiş gözlerim yoruluyo bakarken, bakabildiğim kadarıyla bakıcam.

Bi birliktelik yaşayacağını görüyorm yakın zaman içinde. İki tarafta birbirinin gözlerine bakıyor resmen. Bu birliktelikle hayatında bir çok şey değişecek. Gerçekten sevecek ve sevileceksin.

Bi adam senden dolayı bi mutsuzluk üzgünlük yaşamış. Ama bunu gelip sana anlatamıyor. Kendi içinde yaşıyor mutsuzluğunu..

Geçmişte yaşadığın bi sıkıntıyı görüyorum. Ne konuda bilemiyorum. Fakat bu sıkıntı geçmişte seni epey etkilemiş. Bu konuyla ilgili bi olay, bi durum gündeme gelecek gibi.

O bulanık çekilmiş resimler sadece bu kadar görebildim.

güzel bakmıssınız,umarım sınavda cok basarılı olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…