- 6 Haziran 2010
- 614
- 0
- Konu Sahibi theuglygoddess
theuglygoddes fincanımı göndersem banada bakar mısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 540459 Eki Görüntüle 540458 Eki Görüntüle 540455 Eki Görüntüle 540451 Eki Görüntüle 540447 Eki Görüntüle 540446 Eki Görüntüle 540444 Eki Görüntüle 540443 Eki Görüntüle 540445
bana da bakarmısın lütfen...:18: işsizim kpssye girdim bekliyorum. hayatımda kimse yok. evlenmek istiyorum ama kimseyle olmuyor.:26: maddi açıdan da zor durumdayım. şimdiden teşekkür ederim.
Cnm ben bakmak istedim:)
Zaten cok sikilmissin belli. Hem tabaginda hemde fincaninda belli. Sen yalniz kafanda oraya mi gitsem biyoe mi yapsam gibilerinden sanirim birseyler dusunuyorsun. Bu bekli psikolojinin yaptigi bir durumdur.
Onunde 2 kisi var seni cekemeyen bunlara dikkat et. Bir haberin var bunu bir bayan verecek sanirim vakti biraz daha var sanki ama temiz bir haber. Sabret cnm sikintinin sonu aydinlik cnm. Guzel bir beraberlik olabilir cnm.
Sen bir erkek ile bir kadina yani bu bir cift de olabilir hane disindan birileri. Bunlar icin kizmissin sanirim. Ama. Bu kisiler pek aydinlik tipler degil. Uzak dur cnm bunlardan. Bunlarin sonuda pek hayirli degil sanirim. Hane disinda isminda F harfi olan bir bayandan haberin var cnm. Hane icinde de bu senden mi kaynakli bilemem ama sikinti var cnm. Senin sikintinda eve yansimis galiba. Ama sabret cnm sikintilarin zamanla gececek.
Melancol cnm dalin disinda nacizane onerim hic kimse unutulmaz degil. Ayrildigin kiside unutulmaz degil. Emin ol evlenmeden hayirsizligini gormussun ya bu daha iyi. Zaman herseyin ilaci kendine o zamani ver.
Ben sevgilimden tamamen ayrılmadım. Kısa bi ayrılık yaşadık daha sonra barıştık. Şuanda beraber ve mutluyuz :S saol yinede..
Cnm ben bakmak istedim:)
Zaten cok sikilmissin belli. Hem tabaginda hemde fincaninda belli. Sen yalniz kafanda oraya mi gitsem biyoe mi yapsam gibilerinden sanirim birseyler dusunuyorsun. Bu bekli psikolojinin yaptigi bir durumdur.
Onunde 2 kisi var seni cekemeyen bunlara dikkat et. Bir haberin var bunu bir bayan verecek sanirim vakti biraz daha var sanki ama temiz bir haber. Sabret cnm sikintinin sonu aydinlik cnm. Guzel bir beraberlik olabilir cnm.
Sen bir erkek ile bir kadina yani bu bir cift de olabilir hane disindan birileri. Bunlar icin kizmissin sanirim. Ama. Bu kisiler pek aydinlik tipler degil. Uzak dur cnm bunlardan. Bunlarin sonuda pek hayirli degil sanirim. Hane disinda isminda F harfi olan bir bayandan haberin var cnm. Hane icinde de bu senden mi kaynakli bilemem ama sikinti var cnm. Senin sikintinda eve yansimis galiba. Ama sabret cnm sikintilarin zamanla gececek.
Melancol cnm dalin disinda nacizane onerim hic kimse unutulmaz degil. Ayrildigin kiside unutulmaz degil. Emin ol evlenmeden hayirsizligini gormussun ya bu daha iyi. Zaman herseyin ilaci kendine o zamani ver.
turkuaz cevapladığın için sağol canım. Ne demişler fala inanma falsızda kalma
Ağzına sağlık
Slm cnm. Alinti yapmis oldugun melancolun fali cnm.Senin falina 23.10 da bakmisim. Ordada kesin ayrilmissiniz yazmamistim cnm
Eki Görüntüle 539964 Eki Görüntüle 539965 Eki Görüntüle 539966 Eki Görüntüle 539967 Eki Görüntüle 539968 Eki Görüntüle 539969 Eki Görüntüle 539970 Eki Görüntüle 539971 Canım benimde eşimle sıkıntılarım var son zamanlarda sürekli bi tartışma kavga gürültü o kadar bunaldım ki bayramımda zehir gibi geçiyor çıkmazdayım çok kötü durumdayım banada bakabilir misin canım :26:
Eki Görüntüle 540075 Eki Görüntüle 540076 Eki Görüntüle 540077 Eki Görüntüle 540078 Eki Görüntüle 540079 Eki Görüntüle 540080 Eki Görüntüle 540081 Eki Görüntüle 540082 Eki Görüntüle 540083 Eki Görüntüle 540084 Eki Görüntüle 540085 Eki Görüntüle 540086 Eki Görüntüle 540087 Eki Görüntüle 540088 Eki Görüntüle 540089 Eki Görüntüle 540090 Eki Görüntüle 540091 Eki Görüntüle 540092 Eki Görüntüle 540093 Eki Görüntüle 540094
theuglygoddess bakarsan çok sevinirim cidden çok zor durumdayım.bi ilişkim yok ayrılalı 1 yıl falan oldu ama o ayrılık mı değil mi bide bana sor..hem arar barışmak ister hemde geri adım atar sonra 1 ay geçer tekrar arar bi türlü unutturmaz yani kendini..bide galiba aşığım içim çok kötü ve artık başka şehirlerdeyiz
şimdiden teşekkür ederim canım
Kimse bakmadı ablacım çok sıkıntıdayım,dönüp dönmicegini merak ediyorum..
Falıma bakacak olan olursa sevinirim.. Falıma bakanın falına bakıcam direk.
Canım senin bir düşmanın var senin çok yakınında sürekli çevrende sürekli seninle olan birisi. Geçmişinde de var bu kişi bugününde de, eski bir arkadaşın dostun olabilir. Kocaman bir yılan gibi çıkmış. Seni kıskanıyor içten içe ama içindeki kıskançlığı o kadar büyümüş ki artık kendine bile zarar vermeye başlamış. Sana da zarar vermeye çalışıyor. Çok yaklaşmış. E harfi var bu kişide, harfi bile ters dönmüş.
Uzun bir yol görünüyor sana yolun çok temiz. Özel bir gün için gidebilirsin, abiye gibi özel bir kıyafet giyeceğin bi yer.
Bir arkadaşlığın var normalde çok anlaşamıyorsunuz sanırım bu kişiyle. Artık birbirinize ayna gibi olmuşsunuz. Sen nasıl davranıyorsan o öyle davranıyor o nasıl davranırsa sen de ona aynen öyle davranıyorsun. Pek dost canlısı görünmüyorsunuz ikinizde birbirinize karşı :)
Hayalini kurduğun bişey var, işle alakalı sanırım bu. Kariyer mi düşünüyorsun ya da şu an çalışıyorsan çalıştığın yerde terfi imkanın mı var bilemiyorum. Ama sana bir yükselme görünüyor. İstediğini elde edeceksin. Bunu başarman için seni destekleyenler var. Hatta başkaları daha çok itekliyor sanki seni başarabilirsin diye.
Bir erkek var hane içine girmeye çalışan. Zayıf görünüyor vücut olarak ama göbeği var. Ya da taşıdığı bir yükü de olabilir. Minyon tipli birisi. Onun haneye girmesiyle bazı sıkıntılar yaşıyorsunuz. Hane ikiye bölünmüş görünüyor. Aranızda küslük falan olabilir. Bu erkekle alakalı görünüyor bunlar. Bir de iki kişi var birbirine sarılmış kumrular. Yeni evlenmiş ya da evlenecek birileri varsa bu kişiler çıkmış olabilir. Hatta sevgililer de olabilir ama ben evli ya da evlenecek diye düşünüyorum :) Aşkları çok kuvvetli yalnız çok fazla sıkıntıları var.
"theuglygoddes" eğer müsait olursan benimde fincanıma bakabilir misin?
6 ay önce ilişkim bitti, beni yarı yolda bıraktı. Kırgınlıklar kızgınlıklar oldu. Şu anda bir ilişkim yok.
Geçmişten de bir beklentim yok aslında. Ama bu aralar içim çok sıkkın, hala bazen aklıma geldikçe ağlıyorum.
Hani birşey oluyor onu hatırlatıyor falan. İş ortamımda da sıkıntılı bir dönemdeyim, huzursuzluklar var. Aşılmayacak gibi değil aslında ama???
Eki Görüntüle 540834 Eki Görüntüle 540835 Eki Görüntüle 540837
Eki Görüntüle 540838 Eki Görüntüle 540839 Eki Görüntüle 540840
Eki Görüntüle 540841 Eki Görüntüle 540842 Eki Görüntüle 540844
1-2 cümle tutmuş sadece canım. Bi ilişkim var benim ve okuyorum çalışmıyorum yani.. Saol yinede