- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Falıma bakan herkese cok cok teşekkür ederim.Herkes doğru şeyler söylemiş. Bugün bakanların fallarına bakıcam tek tek..
hoşgeldin canımnerelerde kaldın nasılsın
canım sana mesajla gönderdiğim link deki falıma bak canım olurmu o yeni onu en son koydum
İyiyim saol sen?
Tamam ona bakarım canım şimdi bir kaç işim var birazdan başlıcam..
ceylin1717: Bazı şeyleri kafana gereğinden fazla takarak sıkıntı yapıyosun. Ufak şeyleri bile takarak büyütüyosun içinde. Vakti zamanında ilişkin olduğu bi insanla yollarını tamamen ayırmışsın. Büyük bi etkilenme yaşamışsın bu konuda zor dönemler geçirmişsin gibi. Ama atlatmışsın. Hayatına bakıyosun artık. Güçlü bi yapıya sahipsin aslında. Üstesinden geldiğin olaylar, düşüncelerin, yaşam tarzın bunları kıskanan etrafında cok kişi var. Nazarada gelmişsin epey.. Aşk anlamında hayatında yakın zamanlar için büyük gelişmeler yok. Ama birine ilgi duyman söz konusu. Rahatsızlığı olan yaşlı bi insan var. Onunla ilgili bi durum olabilir. Bi kadın var bide cok otoriter bi kadın. Onun bi erkekle bi sorunu bi problemi olacak. İsminin içinde ya da soyadının içinde C harfi olan biri sana ilgi duyuyor.
hakkim, ceylin1717, sedaecrin, drbuzcicegi ilişki durumlarınızı yazabilir misiniz..?
Merhaba, öncelikle bu ara sanki biraz aile iiçinde işler ters gidiyor gibi ama bir vakte kadar düzelecek. Hanenin etrafı korumada. Kalbinin üstünde biri var biraz kafa yapısı uzun gibi bu kişi ile yolun bir. İki dileğin var içinden geçen temiz önleri açık giibi ama tabağın arkası olmadığı için olacak mı bişey diyemedim. Bir yolun var kısaa bir yol önü açık gideceksin buraya. Sana sürekli dua eden birisi var onun duaları koruyo seni. Bu kadar görebildimm. Eğer müsait olursan içinden gelirse bana da bakar mısın ? :)
Teşekkür ederim canım yorumların için.Ablanın falına da bakacağım ama akşam şimdi işim var çünkü çıkacağım yine fallaşırız olur mu