theuglygoddess'ın Kahve Falı Topiği =)

Annemin falına bakarsanız sevinirim kızlar. Bunada bakanın direk falına bakıcam tabikiii.. :21:[/QUO

Çok büyük bir kalp çıkmış. Annenin ya ilişki durumunda güzel gelişmeler olacak ya da herhangi istediği bir iş gerçekleşecek. Bakayım yine yazıcam :)
Bebek çıkmış. Annen de böyle bir durum yoksa eğer çevrenizden birinde olabilir. Ayrıca annen verimli bir döneme giricek.
Toplu bir bayan var saçları omuzlarında toplamış. Bu bayan çıkmaza giricek ama kurtarıcısı uzun boylu bir erkek olucak.
Bir düşman var. Bu kişi arasında sevgi bağı olan 2 kişiye zarar verebilir. Bunları gördüm canım sana özelden mesaj atıcam link falıma bakarsan sevinirim.

Son düzenleme:
$Fotoğraf0119.jpg $Fotoğraf0120.jpg $Fotoğraf0121.jpg $Fotoğraf0122.jpg $Fotoğraf0123.jpg $Fotoğraf0124.jpg $Fotoğraf0125.jpg $Fotoğraf0126.jpg Canım benimde eşimle sıkıntılarım var son zamanlarda sürekli bi tartışma kavga gürültü o kadar bunaldım ki bayramımda zehir gibi geçiyor çıkmazdayım :KK43: çok kötü durumdayım banada bakabilir misin canım :26:

Bu kişinin dengesizlik gibi bi durumu var. Ve oda bazı şeylerde emin olamıyor. Gitsem bi türlü gitmesem bi türlü diye düşünüyor. Ama seninle oynamıyor. Oda sevmiş ya da hala seviyor..

Ve ben senin biriyle bi birlikteliğe adım atacağını görüyorum. Bu kişiylemi olur bilmiyorum ama biriyle duygusal anlamda bir şeyler yaşayacaksın karşılıklı ve beraber olacaksınız. Ne zaman olur bilmem ama 6 ayı geçmez diye tahmin ediyorum.

Bi bayanlar karşı karşıya geçip bazı konular hakkında konuşacaksınız. Sana vereceği öğütler olacak. Sende karşısına geçip hepsini dinleyeceksin.

Senin bi konuda biri kafanı cok karıştırıyor. Kafanı karıştıran insan olayla pek alakası yok ama aklına girmeye calısıyor gibi. Dikkat et. Kendi aklınla hareket etmeye calıs. Elbette başkalarınında fikirlerine önem ver ama hemen başkalarının dediklerini yapma.

Uzaktan uzağa seni seven biri var. Yakınlarında ama. Çünkü ne yapsan seni gözlüyor. Seni gördüğü zaman gözleri acılıyor resmen. Ama öylece durmuş kenarda geri cekilmiş seviyor sadece seni..

Bi arkadaşınla bi küslük yaşamışsın. Ne kadar süre önce olmuş bilmiyorum. Ama bu kişiyle bi olayın gündeme gelebilir. Ya onunla bi konşman olur ya da onun hakkında bir şeyler duyabilirsin.

Son 4 paragraf olduğu gibi çıktı goddess, ilk paragrafta çok doğru. 2. paragrafı bekliyorum, çok teşekkürler...

Benim falımada bakan olursa sevinirim arkadaşlar. Ve bakanlara kesinlikle bakıcam, bi sıkıntıları olmasına gerek yok her türlü bakıcam.
NOT: 2,5 yıllık bi ilişkim var.

i6322106_1.jpg

i6322107_2.jpg

i6322108_3.jpg

i6322109_4.jpg

canım biten ilişkinle ilgili sıkıntı yapmışsın çok net belli ama sana ondan güzel haberler gelicek bekle..çokta bi zamanı yok aslında sadece sabrını deniyo gibi bekliyo yani karşılıklı konuşmanız var daha sonrasında ama bi çözüme kavuşamıcaksınız başlarda ama yinede iyi gelicek bu sana.çevrende biri var çok dikkat et ona sanki kötü günlerinde yanındaymış elinde tutuyomuş gibi sonradan bırakıcak ama seni zaman gözlüyo bunu yapmak için..gözyaşın var ama çabuk akıp gidicek için sıkılıyo ve sıkıntıların üst üste gelicekmiş gibi ama kısa sürücek sıkıntıların üst üste gelmesi..canım çok fazla anlamam ama bazen tutar buna çok iyi bakamadım zaten hani tutmayan şeyler olabilir:KK16:

$IMAG0567.jpg $IMAG0568.jpg $IMAG0569.jpg $IMAG0570.jpg $IMAG0571.jpg $IMAG0572.jpg $IMAG0573.jpg $IMAG0574.jpg $IMAG0575.jpg $IMAG0576.jpg $IMAG0577.jpg $IMAG0578.jpg $IMAG0579.jpg $IMAG0580.jpg $IMAG0581.jpg $IMAG0582.jpg $IMAG0583.jpg $IMAG0584.jpg $IMAG0585.jpg $IMAG0586.jpg
theuglygoddess bakarsan çok sevinirim cidden çok zor durumdayım.bi ilişkim yok ayrılalı 1 yıl falan oldu ama o ayrılık mı değil mi bide bana sor..hem arar barışmak ister hemde geri adım atar sonra 1 ay geçer tekrar arar bi türlü unutturmaz yani kendini..bide galiba aşığım içim çok kötü ve artık başka şehirlerdeyiz:KK43:
şimdiden teşekkür ederim canım

canım biten ilişkinle ilgili sıkıntı yapmışsın çok net belli ama sana ondan güzel haberler gelicek bekle..çokta bi zamanı yok aslında sadece sabrını deniyo gibi bekliyo yani karşılıklı konuşmanız var daha sonrasında ama bi çözüme kavuşamıcaksınız başlarda ama yinede iyi gelicek bu sana.çevrende biri var çok dikkat et ona sanki kötü günlerinde yanındaymış elinde tutuyomuş gibi sonradan bırakıcak ama seni zaman gözlüyo bunu yapmak için..gözyaşın var ama çabuk akıp gidicek için sıkılıyo ve sıkıntıların üst üste gelicekmiş gibi ama kısa sürücek sıkıntıların üst üste gelmesi..canım çok fazla anlamam ama bazen tutar buna çok iyi bakamadım zaten hani tutmayan şeyler olabilir:KK16:

Canım benim ilişkim bitmediki :S Sorunlarımız oldu sadece büyük ayrılıkta yaşadık ama barıştık yani şuan birlikteyiz ve iyiyiz.

canım benimkine bakmıycak mısın biri iki yorum yapın benimkinede lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :26:

Kimse bakmadı ablacım çok sıkıntıdayım,dönüp dönmicegini merak ediyorum..

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 66
  • $image.jpg
    $image.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $image.jpg
    $image.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $image.jpg
    $image.jpg
    122,8 KB · Görüntüleme: 68
Eki Görüntüle 540075 Eki Görüntüle 540076 Eki Görüntüle 540077 Eki Görüntüle 540078 Eki Görüntüle 540079 Eki Görüntüle 540080 Eki Görüntüle 540081 Eki Görüntüle 540082 Eki Görüntüle 540083 Eki Görüntüle 540084 Eki Görüntüle 540085 Eki Görüntüle 540086 Eki Görüntüle 540087 Eki Görüntüle 540088 Eki Görüntüle 540089 Eki Görüntüle 540090 Eki Görüntüle 540091 Eki Görüntüle 540092 Eki Görüntüle 540093 Eki Görüntüle 540094
theuglygoddess bakarsan çok sevinirim cidden çok zor durumdayım.bi ilişkim yok ayrılalı 1 yıl falan oldu ama o ayrılık mı değil mi bide bana sor..hem arar barışmak ister hemde geri adım atar sonra 1 ay geçer tekrar arar bi türlü unutturmaz yani kendini..bide galiba aşığım içim çok kötü ve artık başka şehirlerdeyiz:KK43:
şimdiden teşekkür ederim canım

canım burda çok üzgün birisi var. başında büyük bir yük var. sanki birisine küsmüşsün. hayal kırıklığın var. birisine sırtını dönmüş. artık kendi kabuğuna çekilmiş. bu kişinin önü çok aydınlık aslında. biraz kafasını kaldırsa , dik dursa herşey daha iyi olacak senin için. içini çok karartmışsın.

Son düzenleme:
canım burda çok üzgün birisi var. başında büyük bir yük var. sanki birisine küsmüşsün. hayal kırıklığın var. birisine sırtını dönmüş. artık kendi kabuğuna çekilmiş. bu kişinin önü çok aydınlık aslında. biraz kafasını kaldırsa , dik dursa herşey daha iyi olacak senin için. içini çok karartmışsın.

evet canım aynen öyle..teşekkür ederim bide hiç bu kişiden bi haber gelcek falan gibi bişeyler görüyo musun:)

Abla benim falıma da bakar mısın :KK43:
theuglygoddess ablacım müsaitsen yardım istiyorum senden de lütfen :KK43:

Son düzenleme:
$IMG_0143.jpg $IMG_0142.jpg $IMG_0141.jpg $IMG_0140.jpg $IMG_0139.jpg $IMG_0138.jpg $IMG_0136.jpg $IMG_0135.jpg $IMG_0137.jpg

bana da bakarmısın lütfen...:18: işsizim kpssye girdim bekliyorum. hayatımda kimse yok. evlenmek istiyorum ama kimseyle olmuyor.:26: maddi açıdan da zor durumdayım. şimdiden teşekkür ederim. :KK1:

Kafan epey karışık son zamanlarda. Bazen fevri davranıyosun. Yaşadığın sorunlar sadece karşı tarafla ilgili gözükmüyor. Sende de hatalar var gibi. Senin taktığın sorunlarda senin büyütmelerinde epey fazla. Ufak şeyler bile gözüne batıyor artık. Eşinin ailesi cok cok kötü insanlar değiller bana göre. Kişiliklerini sevmiyor olabilirsin ama evliliğini bitiricek boyutta değiller. Konuşarak halledebilirsin her şeyi. Eşinle birbirinizi seviyorsunuz. Eşinde iki arada bi derede kalmış. Sana bazen ailesini sana karşı savunuyo gibi gelsede oda cok sıkılmış belli. Eşin iki tarafıda yürütmeye calısırken zorlanıyor. Aslında kişilik olarak eşin kötü biri değil. Ama bazen yaptıkları senin onun hakkında kötü düşünmene sebep oluyor. Bence herşey senin elinde. Farkında değilsin ama ipler senin elinde. Her şey istediğin gibi olmuyor evet zaten her zaman her şey herkesin istediği gibi olmaz. Fakat senin bu cıkışların ve istediğim olsun tavırların bence olayları daha fazla büyütüyor. Kimseyi değiştiremezsin. Herkesi olduğu gibi ya kabul edeceksin ya da hayatından sileceksin. Ama diyoırum ya hayatından silmeni gerektirecek çok kötü olaylar ya da insanlar görmüyorum. Biraz daha bir şeyleri elinde tutmaya calısıp mantıklı kararlar verirsen öyle ya da böyle bazı şeyleri halledebilirsin. Yoksa hep kavga ve mutsuzluklarla sürer hayatın.

X