- Konu Sahibi Guldendudarik
-
Evet işe yaradı ve yarıyor. Zaten işe yaramasa bu kadar konuşulmaz. :) önemli olan şüphe duymadan inanmak ve zihinde canlandırmak.
evrene ıletmek derken ?? dusunce gucu tabı kı var o da kısının nefsıne baglı guzle dusun guzle seyler olsun gıbı bı ıse baslamadan once gonulden ınancaksın kı olsun ama everen ıletmek kelmelrı cok sacma geldı bana kusura bakmayın belkı sızde benım demek ıstedıgı dıyosunuz ama hanı kelıme kullnımımı yanlıs geldı herseyden once Allah a el acıp yalvarcaksın Allah ım da hayırlı goruyosa kabul etcek ıstegını
Arkadaşlar bu secret denen abuk olay tamamen dinimizi yıkmaya çalışanların oyunudur sakın inanmayın
Çook geniş bi açıklaması var.
Allah istemezse biz hiç bir şeyi düşünerek yapabilecek güce sahip değilizki sakın böyle düşünmeyi aklınızdan bile geçirmeyin bu şirktir yani en büyük günah..
Lütfen bilinçlenin arkadaşlar ya uyumayalım
o pisliklerin istediği de bu
Bunu duyduma cok sevindim:))
Tecrüben varsa hemen bi sorum olcakk..
Ben bunu ask konusunda yapmak istiyorum nasil yapmam lazim
Yani nasil hayal etmem lazim:))
Sende kac ay veya yil sonra gerceklesti??
kesınlıkle katılıyorum cnm yok suna yok buna msj ıletmek de neyın nesı anlamıyorum cok hemde cok sacma kendını kandırma teknıgıdır bu kısacası ınsanlarımızı da kandırıyolar Allah ıstemzse hıc bısey olmaz bole seylerle ugrasmayın sakın .( zaten bunları uyduranlar da bızı dınımızden sogutmak ıcın cabalayanlar misyonerler ya da vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?