• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

The secret&neyi düsünürseniz...

inancimizla örtüsüyo bence mevlananin bir sozu var.Gül düsünürsen gülistan,diken dunursen dikenlik olursun.olumlu dusununce zaten otomatikman harekete geciyosun kendiliginden pozitif olmakta fayda var diyorum hem kimsenin dinden ciktigi falan yok buna inanc olarak degilde bir felsefe olarak tanimlamak lazim birazda. olumlu dusunurken elimiz kolumuz bagli oturmicaz calisicaz ve herseyin guzel olanini isticez tipki tevekkül gibi

Çok güzel anlatmışsınız. :)

Arkadaşlar bu secret denen abuk olay tamamen dinimizi yıkmaya çalışanların oyunudur sakın inanmayın
Çook geniş bi açıklaması var.
Allah istemezse biz hiç bir şeyi düşünerek yapabilecek güce sahip değilizki sakın böyle düşünmeyi aklınızdan bile geçirmeyin bu şirktir yani en büyük günah..
Lütfen bilinçlenin arkadaşlar ya uyumayalım
o pisliklerin istediği de bu

arkadaşım sana biraz katılıyorum biraz katılmıyorum.evren yasası,evrenden iste falan filan evet bu doğru değil.ama burda işaret edilen şey evren derken bizim inancımıza göre yüce allahtır.bunu anlamak hiç de zor olmasa gerek.bu ve benzeri kitaplara özünde hep iyi düşünceyi çağrıştırır.ki bencede oldukça doğrudur.çok sevdiğim ve mevlananın da güzel bir sözü vardır.gül düşünen gülistan olur.bu basit ama özünde çok incelikler barındıran söz benim hayat felsefem olmuştur.düşünerek hiçbir şeyi yapabilecek güce sahip değiliz demişşsin.öyleyse yaşamamızın da bir anlamı yok.istememizinde,olumlu yaşamaya çalışmamızında.bizler allahın bize vermiş olduğu,en önemli olan düşüncelerimizle ve elbetteki allahın da yardımıyla kötü olayların üstesinden gelebiliriz.insan düşüncelerinin toplamıdır.kötü düşünen insan kötü birisi,iyi düşünen insan iyi birisidir.iyi yada kötü biri olmamızı asla allah istememiştir.bizim düşüncelerimizin sonucudur.özet olarak ben bu tür kitapları severim.içlerinden almam gerken ne varsa hepsini almaya çalışırım.zira diğer dünyada kötü düşüncelerimiz için bile hesaba tutulacağımızı düşünüyorum..

Back