Thé imam

Internet çok iyi çekmiyo ondan galiba tek tek cevaplayami yom

olaylar çok karışık geldi bana sadece tek anladığım eşinin imam olması keşke paragraf yapsaydın konuları ayrı ayrı anlatsaydın da sağlıklı yorumlar yapsaydık bizde.

Sen hala o evden mi bize mesaj yazıyon
Boğazına bıçak dayamış hamileyken ve sen günümüzde bunca zavallı kadın kesilip bicilerek öldürülürken özür diledi barıştık diye geniş geniş anlatiyon
Yok böyle bi salaklık kusura bakma!
Daha birkaç gün önce böyle bi kocanın karısını ve iki masum yavruyu nasıl bıçakla dogradigini okuduk.... ya bir gün çocuğuna da saldırırsa!! O zaman da mı özür dilerse barışırız ne de olsa kocam diyeceksin!!
Vallahi yuhhhh
Elti görümce olayları ise zerre umrumda değil sen öyle bi kocayla durduktan sonra!

Eşin bıçağı boynuna bikere dayamış bidaha olursa cocugun annesiz büyüyecek zaten.

Yani sen eğer burda yazdığın gibi davranıyorsan. Parayla imanın kimde olduğunun belli olmadığı sözünün kanıtı bu aile.

Adam size guvenmiyor, sevmiyor (sevse bu sekilde davranmaz degil mi?), ailenizle gorusmenize bile izin vermiyor, siddeti en agir haliyle yasamissiniz ve hala seviyorsunuz oyle mi?
Kucuk bir turkiye prototipi gordum sizde...

Ne yapın edin o aileyle araya mesafe koyun uzak olun. Yoksa evliliğinizi bitirir bunlar.

Konu başlığıyla konunun ne alakası var ?
Konuyu okudum yorumları okumadım ve yorum yapamıycam Allah yardımcı olsun...

Ayy çok zor allah yardımcınız olsun.bu ne ya nasıl aile şaka gibi

The imamla ne alaka konu,siz filimi izledinizmi acaba

Yazinin icerigi belli hepsini okumadim bu yuzden.

kv kp kayin gorumce elti bilmem ne. Butun bu sahislara karsi evime evliligime karisamazlar diye evlenmeden once bir evlilik sozlesmesi hazirlatin artik. Onu da guzelce cerceveleyip evinizin giris duvarina asin.

Bu nedir ya! Ne kadar gereksiz ne kadar alakasiz insanlar yuzunden yuvanizdaki huzurunuz bozuluyor.
Evlilik "iki" kisiliktir. Artik bunu birilerinin anlatmasi ve anlamasi lazim.

Güya imam allaha daha yakın imam olmuş senin adın ama adam olamamış kusura bakma neresinden tutayım şimdi ben bu konunun başta imam efendiden tut kaynana kaynata görümce elti hepsi sıkıntı valla kaçın kurtulun bu evden ve aileden yazık size.

Hanımlar şunu belirtmek istiyorum konu başlığı düşünmedim çok onemsemedim aklıma geldi yazdım. ...

Bu olaylar 2 yol önce yaşandı bıçak olayı. Kaynana kp elti gorumce olayları devam ediyo sadece. Eşimle şu an iyiyiz yani şiddet kavga yok ailemle sık sık girusemiyorum en büyük sorunum o şu an. Şimdi gecmisime bakıyorum neden bi Özür dileme aglamasiyla barismisim diyorum.
yaşadıkları mı ben nasıl kaldirmisim diyorum zoruma gidiyo onun için şu an sadece küçük bir hatasina bakıyorum boşanmak için.
sevmek tek başına yetmiyo farkındayım iki taraflı anlayış olmayınca da olmuyo . Buraya yazdıklarım da eksik var fazla yok

Kaynim evim deki paspas kadar karışır. Mutfak bez ine niye para veriyor abi benzin istasyonlarindaki ni kullansın der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…