• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Thé imam

Elti gorumce min rolü çok ama çok büyük Tamm benim Kocam da zatenssuç v a r yok değil ki bu ara imam koc a m

Atomic gril kaynatam da imam bu arada ben onların arkasında namaz kilmiyorum. Imamlıkla alakalari yok. Eşim onlara yakın olmaya çalışıyo ben il dışına gidelim istiyorum eğer bu evlilik kurtulacak sa

İl dışı çok iyi bir fikir, hele de sizin durumunuzda ki evlilikler için.
O zaman birbirinize daha iyi tutunursunuz aile bağlarınız güçlenir. Çünkü kimseyi tanımıyor olacksınız.

Çok güzel vaaz eder ama hocanın dediğiniyap yyaptığını yapma diye bi söz var çok doğru

Ayy şiştim resmen okurken sen bunlari yaşiyorsun Allah yardimcin olsun ... Eşin neden bicak dayadi bogazina ? Sakin ailrnden taviz verme . ne olursa sonucu ailenden vazgrcme.. Bosanmaktan korkuyor musun ? A damin ailesi bi dert kendisi baska dert .. Ay cok sinir oldum

Baslikla konu ne alaka diye girmisken; gaflete dusup konuyu da okumus bulundum. Eltiniz, gorumceniz dedikoducu da siz nesiniz acaba? Dugunde hamile olduguna kadar yazmissiniz.. Bize ne bu detaydan? Esiniz bogaziniza bicak dayamis siz cocuk var bosanmayayim da ders vereyim diyorsunuz. Bence siz once bir "yasadiklarinizdan DERS ALMAYA" bakin gerisi gelir zaten...

Hanfendi eltim dedikodu cunun önde gideni h a mile olmasını yazmanın sebebi Balayın da peşine takılması ben derdini yas a diklarimi paylasm a k istedim.. benim yasadiklarim imtihan arti elimden tutan yok. Şimdi konumd a n çıkın da daha fazla gaflete düşmeyin

Kv kp kısmını okadaaarrr uzun yazmışsınızki, asıl mesele olan bıçak dayamayı şöyle bi geçivermişsiniz. Demekki diğerleri daha önemli eşinizin bu hareketinden..

The imam diye bir film vardi dimi :))
Sadece imam da olabilir :KK64:Neyse,
O nasil imam yaaa, keske önce insan olsaymis :110:

Back