Thé imam

Eğer evlilik buysa ben gerçekten evlenmek istemiyorum. Yapmayın kendinize bunu insanlar eziyet çekmek, kahır çekmek, yıpranmak ve huzursuz olmak için değil ; mutluluk, ömür boyu beraberlik için evleniyorlar. Siz bunların hiçbirini yaşamamışsınız.Gerçekten sizi rahatlatacak bir tavsiye vermek isterdim ama tek diyebileceğim sizin ki evlilikten başka herşeye benzemiş, üzgünüm

Imam ve sizi ailenizden koparmaya calisacak kadar Allah korkusu yok icinde ustelik bicakli imam tühhhhh yaziklar olsun boyle imama dunya ne hale geldi bee

Allah iyi etsin ne diyim.

Abooooow Allahıma büyük konuşmayayım (aynı şeyle imtihan etmesin Allah) yeminlen boşardım o adamı. (bıçak kısmını okumadan önce bile böyle düşündüm)
o görümceki, eltiyi, kaynı, kayınpederi, kv de yolmadan bırakmazdım. (kk ilk defa yolma isteği geldi).Afakanlar bastı o ne öyle be.

Sanırım eşin musluman degil susluman

Sen böyle sesini çıkarmazsan içine atarsan daha çok çekersin diycem de senin koca ses çıkarmayla da pek yola geleceğe benzemiyor.

Sizden bu kadAr şüphe duyan birimden Nasıl çocuk yaptınız?

Her gün ama her gün bir kez daha şaşırıyorum burada ve sormak istiyorum "nereden buluyorsunuz böyle manyak aileleri?"

Ya bir insan hiç mi belli etmez kendini nişanlıyken falan. İlla ki vardır bir şeyler. Besen bile bile lades diyorsunuz?

ay eltıye bak eltıyee bu ne ıs yaa neden sana saygısızlık yaptıklarını artık bı dur demen gerektıgını soylemıyosun....

Çok pasif kalmışsınız...
Ancak anlamadığım bir şey !
Cemaat burda İMAM nerde?

Başlık forma içeriği sorma

ne alakası var bunların bir türlü bağdaştıramamıştım meğer eşi imammış

söz konusu eşten de bir kaç kelime bahsedilmiş ,onun dışında elti,kayın ve görümcek diye bir tabir kullanılmış

bu durumda başlığı adından en çok söz ettiren elti hak ediyor bence

Basta sormussunuz nasil cevap veriliyor diye. Hangi yoruma yazmak istiyosaniz asagidaki 'cevapla' kismina tiklayin.

Konunuza gelince, bence birseyleri düzeltmek icin cok gec kalinmis.

Srpcndnz hanim nisanliyken hiç bir şey anlamadım bi de cicim ayları o zaman bişey anlamadim. Eşim evlendikten sonra söylüyo kp evlenene kadar ne derse tamam de diye akıl veriyomus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…