• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Thé imam

olaylar çok karışık geldi bana sadece tek anladığım eşinin imam olması keşke paragraf yapsaydın konuları ayrı ayrı anlatsaydın da sağlıklı yorumlar yapsaydık bizde.

Sen hala o evden mi bize mesaj yazıyon :KK57:
Boğazına bıçak dayamış hamileyken ve sen günümüzde bunca zavallı kadın kesilip bicilerek öldürülürken özür diledi barıştık diye geniş geniş anlatiyon:KK57::KK57:
Yok böyle bi salaklık kusura bakma!
Daha birkaç gün önce böyle bi kocanın karısını ve iki masum yavruyu nasıl bıçakla dogradigini okuduk.... ya bir gün çocuğuna da saldırırsa!! O zaman da mı özür dilerse barışırız ne de olsa kocam diyeceksin!!
Vallahi yuhhhh
Elti görümce olayları ise zerre umrumda değil sen öyle bi kocayla durduktan sonra!

Eşin bıçağı boynuna bikere dayamış bidaha olursa cocugun annesiz büyüyecek zaten.

Yani sen eğer burda yazdığın gibi davranıyorsan. Parayla imanın kimde olduğunun belli olmadığı sözünün kanıtı bu aile.

Adam size guvenmiyor, sevmiyor (sevse bu sekilde davranmaz degil mi?), ailenizle gorusmenize bile izin vermiyor, siddeti en agir haliyle yasamissiniz ve hala seviyorsunuz oyle mi?
Kucuk bir turkiye prototipi gordum sizde...

Ne yapın edin o aileyle araya mesafe koyun uzak olun. Yoksa evliliğinizi bitirir bunlar.

Konu başlığıyla konunun ne alakası var ?
Konuyu okudum yorumları okumadım ve yorum yapamıycam Allah yardımcı olsun...

Merhaba hanımlar bir derdim var. Daha önce bi konu acmistim kocam la ilgili neyse detaylarına girerek anlatacm herşeyi beni ve eşimi tanımadığınız için olayları tarafsız bi şekilde yorumlayacaginizi biliyorum ama haklı aramiyorum haklı da olmak istemiyorum..
mutlu olmak istiyorum. .....
2 Yıl önce evlendik 1 Oğlumuz var çok da severek evlendik. Kaynana kayinpeder gorumce elti kaynim. Bu 5 i bi yerde beni kuruttu yapmadık lari kalmadı. He hı dedm bişey demedim tartışmadi m bile hep sustum içime attım kimseye eşime bile söylemedim şimdi beni görenler taniyamiyo sen kimsin diyolar ne güzellik ne gençlik kaldı. Aile tamamen kıskanç kayinpeder babamlara gitmemizi istemiyo ordan cikmiyosunuz diyo (ayda 1 gidiyordk) kaynanam oğlunu kiskaniyo benden onlara gittiğimizde "oğlum sen bu tarafta yat gelin duvar tarafında yatsın ordan soğuk geliyo" görümcm evlendik düğün günü odadan çıkmıyor bizimki bağıra çağıran çıkarttı. Balayın dan geldk Kaynanamlara gittik gorumce mde oradaydı (görümcm evli) biz eşimle sakalasip gülüşürken elini beline koyar a k bize dedi ki " oynamaya mi geldiniz çalışın" sürekli eşime telefon etmeler beni şikayet etmeler ortada bişey yok ken. Ablalarimdan bile kiskaniyo bizi... eltim ise birlikte okuduk bizim işimizi o yaptı baktı ki is ciddiye biniyo isteme olayları söz falan oldu bozmak için neler yaptı beni çok kotulemis eşim söyledi. Ailesi vermedi onu benm dugunume 40 gün kala kaçtı kaçtığını duyunca aradım gelinliği istanbul dan alalım diyo pardon sana noluyo dedim kaçmadan kararlarını vermişler birlikte düğün yapmaya. Ben de dedm ki oldu Balayına da birlikte gidelim dedm kapattım telefonu iyice sinirlendim. nisanlima söyledim birlikte düğün falan istemiyorum dedm "babam ben yapacam düğünü onlara ne dedi" dedi. bişey demedim düğün oldu ayrı kuaför ler e gittik ayrı gelin arabasi oldu benm istegimle onunla yan yana oturmadim bile düğünde hiç konusmadik. Balayına geleceklermis kaynim eşime yenge bizi de davet etti diyormus. Eltim düğünde hamileydi bu arada Balayına goturecekmisim. Tabi goturmedik. ..
Eltim pis pasakli ben temizlik yaparım oturur şunu yap bunu yap der bişey demem ama dediğini de yapmam. ( ayrı oturuyoruz bu arada hafta sonları kaynanamlarda yiz ) kaynanamlar la iyi olmamı asla istemez senin arkandan söyle böyle diyolar diyo. Kaynanam a söyledim biz öyle bir şey demedik dedi onun yani nda soracam dedi tamam dedim yuzlesecez hafta sonu inşallah. eltim gorumcemle tel. Konuşurken duydm görümcek beni sordu elinden telefonu dusurmuyo nasıl diyo. Eşime söyledim böyle böyle konuşurken duydum iyi niyetli insan değiller dedim uyardim adımı çıkarır bunlar benm zaten sevmiyor beni dedim. Ben de yemek tarifleri ne hamile kıyafetlerin e bakiyodum internet eltim de bunu biliyordu birlikte bakıyorduk hatta... eşim bi zaman sonra vodafone dan dahi mesaj gelse suphelenir oldu tedirgin oldu kiminle konuşuyo n kimle mesajlasiyon demeye başladı benim dediğime çıktı is adam benden şüphelen më ye başladı onların yüzünden. . Sosyal medya Watsap falan kullanmiyoruz eşimle sadece telefon. .. kaynimin yaptıklarını da başka zaman anlatırım uzun oldu eşimi anlatayım birazda. ..
onun ailesi yüzünden ailemi göremiyorum en son bayram da gittim annemi babamı en çok da kardesimi özledim:-( eşimi seviyorum ama beni ailemden koparmaya çalışıyo bazen de nefret ediyorum. 2 aylık hamileyken bogazima bıçak dayadi çocuğum var sustum sonra olay ailelere yansıdığı nda yok ben öyle bişey yapmadım dedi hem de yalancı. . Neyse Özür diledi bi daha yapmayacam falan barıştik. Ondan sadece biraz anlayış bekliyorum.. hakliyken hep haksız duruma düşürüyor beni boşanmak istemiyorum çocuk var Anneden babadan ayrı buyumesin istiyorum üçümüz bir aradayken Oğlumuz çok mutlu oluyor. Eşime nasıl ders vermeliyim nasıl davranmaliym nasıl olmalıyım bu arada eşim imam... anlayissiz imam
Ayy çok zor allah yardımcınız olsun.bu ne ya nasıl aile şaka gibi

Yazinin icerigi belli hepsini okumadim bu yuzden.

kv kp kayin gorumce elti bilmem ne. Butun bu sahislara karsi evime evliligime karisamazlar diye evlenmeden once bir evlilik sozlesmesi hazirlatin artik. Onu da guzelce cerceveleyip evinizin giris duvarina asin.

Bu nedir ya! Ne kadar gereksiz ne kadar alakasiz insanlar yuzunden yuvanizdaki huzurunuz bozuluyor.
Evlilik "iki" kisiliktir. Artik bunu birilerinin anlatmasi ve anlamasi lazim.

Güya imam allaha daha yakın imam olmuş senin adın ama adam olamamış kusura bakma neresinden tutayım şimdi ben bu konunun başta imam efendiden tut kaynana kaynata görümce elti hepsi sıkıntı valla kaçın kurtulun bu evden ve aileden yazık size.

Hanımlar şunu belirtmek istiyorum konu başlığı düşünmedim çok onemsemedim aklıma geldi yazdım. ...

Bu olaylar 2 yol önce yaşandı bıçak olayı. Kaynana kp elti gorumce olayları devam ediyo sadece. Eşimle şu an iyiyiz yani şiddet kavga yok ailemle sık sık girusemiyorum en büyük sorunum o şu an. Şimdi gecmisime bakıyorum neden bi Özür dileme aglamasiyla barismisim diyorum.
yaşadıkları mı ben nasıl kaldirmisim diyorum zoruma gidiyo onun için şu an sadece küçük bir hatasina bakıyorum boşanmak için.
sevmek tek başına yetmiyo farkındayım iki taraflı anlayış olmayınca da olmuyo . Buraya yazdıklarım da eksik var fazla yok

Kaynim evim deki paspas kadar karışır. Mutfak bez ine niye para veriyor abi benzin istasyonlarindaki ni kullansın der

Back