Thé imam

Hamileyken boğazınıza bıçak dayayan İMAM!? görevinden istifa etsin derhal!!!!

The imam deyince bir korku filmi senaryosu okuyacagimi anlamistim
Bu adami nasil sevebiliyorsunuz sastim kaldim konu sahibi, sizinkisi sevgi degil stockholm sendromu

İyi ki imammış eşiniz ya olmasaydı neler yapardı düşünemiyorum.Ya siz çok sessizsiniz bu yüzden sizi eziyorlar ya da aile fazlasıyla çirkef ne diyeyim Allah sabır versin.

Aynen öyle ben de sessizim onlar da ben bişey demiyorum kocam da beni korumuyo ezmeye calisiyolar

Aynen öyle ben de sessizim onlar da ben bişey demiyorum kocam da beni korumuyo ezmeye calisiyolar

Arkadaşım ailenden destek iste arkanda olsunlar seni yalnız ve zayıf görmesinler.
Eşinle bazı şartlar öne sürerek evliliğine devam edeceğini söyle.
Gözü korksun birazda kaybetme korkusu yaşasın..

Herkesle mesafenizi koyarsanız bu işin üstesinden gelirsiniz. Evinize gelenleri ağırlayın, baktınız ki laf taşıyıcı işim var deyip bahaneler yapıp dinlemeyin. Bir laf taşıaycak iki yapacak üçüncüsünde sizden medet ummayacak. Eltiyi böyle diskalifiye edebilirisiniz.
Kaynananıza gelince onlara gittiğinizde hizmetinizi örfünüzü yapın saygısızlık etmeyin ve gülümseyin hani takmıyormuş edasında ne desinlerse desinler alaycı bir havanız olsun küçük net cümleler ve geçiştirerek konuşmalar. Eşiniz sizin biraz değiştiğinizi söylenenlere kulak asmadığınızı görürse belki daha farklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…