• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Thé imam

Ben adamın ilk tanıştığım saf halini seviyorum ailesi yüzünden yaptı bunları duzelmesini istiyorum arti gidecek yerim yok....

Bunu bahane etme basta tanıdıgın adam degıl suan sana bunları yapan the imam srn ondan ıntıkam alıyım derken o senın öldürüp namazını kılar rn bastan bır çok seye evet demekle hata yapmıssınız konu gercekse Allah yardımcın olsun en cokta bebegıne yazık oyle bır babayla ne kadar mutlu buyucekse

İmam osurursa cemaat mıçar die bir laf vardır bu adam da bir kadına böle davranıosa artık kıyamet kopmaya yakın demektir. Sırf maaş için imam olmuş bir imam başkada bir şey deil. Size gelince eşiniz hariç kimseyle yüz göz olmayın mecbur deilsiniz kendi annenizede gitmeyin bir süre eşiniz üstünüze gelirse eve polis çağıracağını sölersin ki size hayvan gibi davranmaktan vazgeçsin

Bıçak sorunu tamamen ailesiyle ilgili girumcem sürekli arayıp dolduruyor yoksa biz çok iyiydik. Mesafeliyim şu an onlarla gorumce m le konuşmuyorum
bıçak sorunu ailesiyle ilgili demişsin yaaa.
bi adam kimsenin doldurusuyla karısının boğazına bıçak dayamaz...
yaptığı şey zaten Külliyen yanlis....
kim ne derse desin Hangimiz birinin boğazına bıçak dayayabiliriz.
böyle düşünerek kocanıza kendi zihninizde aklamayin bari..
içinde canavar mi var ?
ne var sa artık....
günah değilmi size, yavrunuza.

Merhaba hanımlar bir derdim var. Daha önce bi konu acmistim kocam la ilgili neyse detaylarına girerek anlatacm herşeyi beni ve eşimi tanımadığınız için olayları tarafsız bi şekilde yorumlayacaginizi biliyorum ama haklı aramiyorum haklı da olmak istemiyorum..
mutlu olmak istiyorum. .....
2 Yıl önce evlendik 1 Oğlumuz var çok da severek evlendik. Kaynana kayinpeder gorumce elti kaynim. Bu 5 i bi yerde beni kuruttu yapmadık lari kalmadı. He hı dedm bişey demedim tartışmadi m bile hep sustum içime attım kimseye eşime bile söylemedim şimdi beni görenler taniyamiyo sen kimsin diyolar ne güzellik ne gençlik kaldı. Aile tamamen kıskanç kayinpeder babamlara gitmemizi istemiyo ordan cikmiyosunuz diyo (ayda 1 gidiyordk) kaynanam oğlunu kiskaniyo benden onlara gittiğimizde "oğlum sen bu tarafta yat gelin duvar tarafında yatsın ordan soğuk geliyo" görümcm evlendik düğün günü odadan çıkmıyor bizimki bağıra çağıran çıkarttı. Balayın dan geldk Kaynanamlara gittik gorumce mde oradaydı (görümcm evli) biz eşimle sakalasip gülüşürken elini beline koyar a k bize dedi ki " oynamaya mi geldiniz çalışın" sürekli eşime telefon etmeler beni şikayet etmeler ortada bişey yok ken. Ablalarimdan bile kiskaniyo bizi... eltim ise birlikte okuduk bizim işimizi o yaptı baktı ki is ciddiye biniyo isteme olayları söz falan oldu bozmak için neler yaptı beni çok kotulemis eşim söyledi. Ailesi vermedi onu benm dugunume 40 gün kala kaçtı kaçtığını duyunca aradım gelinliği istanbul dan alalım diyo pardon sana noluyo dedim kaçmadan kararlarını vermişler birlikte düğün yapmaya. Ben de dedm ki oldu Balayına da birlikte gidelim dedm kapattım telefonu iyice sinirlendim. nisanlima söyledim birlikte düğün falan istemiyorum dedm "babam ben yapacam düğünü onlara ne dedi" dedi. bişey demedim düğün oldu ayrı kuaför ler e gittik ayrı gelin arabasi oldu benm istegimle onunla yan yana oturmadim bile düğünde hiç konusmadik. Balayına geleceklermis kaynim eşime yenge bizi de davet etti diyormus. Eltim düğünde hamileydi bu arada Balayına goturecekmisim. Tabi goturmedik. ..
Eltim pis pasakli ben temizlik yaparım oturur şunu yap bunu yap der bişey demem ama dediğini de yapmam. ( ayrı oturuyoruz bu arada hafta sonları kaynanamlarda yiz ) kaynanamlar la iyi olmamı asla istemez senin arkandan söyle böyle diyolar diyo. Kaynanam a söyledim biz öyle bir şey demedik dedi onun yani nda soracam dedi tamam dedim yuzlesecez hafta sonu inşallah. eltim gorumcemle tel. Konuşurken duydm görümcek beni sordu elinden telefonu dusurmuyo nasıl diyo. Eşime söyledim böyle böyle konuşurken duydum iyi niyetli insan değiller dedim uyardim adımı çıkarır bunlar benm zaten sevmiyor beni dedim. Ben de yemek tarifleri ne hamile kıyafetlerin e bakiyodum internet eltim de bunu biliyordu birlikte bakıyorduk hatta... eşim bi zaman sonra vodafone dan dahi mesaj gelse suphelenir oldu tedirgin oldu kiminle konuşuyo n kimle mesajlasiyon demeye başladı benim dediğime çıktı is adam benden şüphelen më ye başladı onların yüzünden. . Sosyal medya Watsap falan kullanmiyoruz eşimle sadece telefon. .. kaynimin yaptıklarını da başka zaman anlatırım uzun oldu eşimi anlatayım birazda. ..
onun ailesi yüzünden ailemi göremiyorum en son bayram da gittim annemi babamı en çok da kardesimi özledim:-( eşimi seviyorum ama beni ailemden koparmaya çalışıyo bazen de nefret ediyorum. 2 aylık hamileyken bogazima bıçak dayadi çocuğum var sustum sonra olay ailelere yansıdığı nda yok ben öyle bişey yapmadım dedi hem de yalancı. . Neyse Özür diledi bi daha yapmayacam falan barıştik. Ondan sadece biraz anlayış bekliyorum.. hakliyken hep haksız duruma düşürüyor beni boşanmak istemiyorum çocuk var Anneden babadan ayrı buyumesin istiyorum üçümüz bir aradayken Oğlumuz çok mutlu oluyor. Eşime nasıl ders vermeliyim nasıl davranmaliym nasıl olmalıyım bu arada eşim imam... anlayissiz imam

Tovbeler olsun o nasil vicdansiz imammis oyle hamile kadinin bogazina bicak dayayacak kadar zavalli. Madem devlet memuru imam kocaniz ve egerki evliliginizi devam ettirmek istiyorsunuz kocaniza bir yolunu bulup bu aile iliskilerinin sizin evliliginizi kotu etkiledigini gosterin ona. Bu nedir ya Dallas gibi kim kime ne demis kim nerde kimden ne duymus koskoca insanlar yapacak isiniz mi yok fitne fesat pesinde hepsi. O nasil imam ailesidir ben anlamadim. Isleri gucleri huzursuzluk cikarmakmis, bu aile sizin basinizi yakar ben soyleyim isler iyice kotuye gitmeden tasinin tayin isteyin gidin bir yerlere. Uzaklasin o fitne yuvasindan.

Tuğra hanm yasadigimi bir ben bir allah bilir ailesiyle ilgili bıçak sorunu doldurus yani adın gibi eminim bu konu da

Atomic gril kaynatam da imam bu arada ben onların arkasında namaz kilmiyorum. Imamlıkla alakalari yok. Eşim onlara yakın olmaya çalışıyo ben il dışına gidelim istiyorum eğer bu evlilik kurtulacak sa

Burdaki konuları okudukça evlilikten bayağı korkmaya başlıyorum:KK17:

Mesajları nasıl tek tek cevaplıyor sunuz ben yapamıyorum

Adam gibi adam bul korkma hakkında hayirli s
Yfm kardes, bak mesajlarin sag alt kosesinde "cevapla" onun yaninda da "coklu alinti" yaziyor. Cevapla dersen o kisiye cevap yazarsin digerini tercih edersen bir cok kisinin mesajini alintilayip cevap yazabilirsin.

Sağol canmE="mismo, post: 44015651, member: 562266"]Yfm kardes, bak mesajlarin sag alt kosesinde "cevapla" onun yaninda da "coklu alinti" yaziyor. Cevapla dersen o kisiye cevap yazarsin digerini tercih edersen bir cok kisinin mesajini alintilayip cevap yazabilirsin.[/QUOTE]
Sagol

Eltiymis gorumceymis bunlar gasa fiso. Asil esinizde is yok. Ailesine ezdirmeseymis sizi. Hem bogaza bicak dayamalar falan.

Ayrica imam ne alaka. Genelleyelim mi yani?

Sağol canmUOTE="mismo, post: 44015651, member: 562266"]Yfm kardes, bak mesajlarin sag alt kosesinde "cevapla" onun yaninda da "coklu alinti" yaziyor. Cevapla dersen o kisiye cevap yazarsin digerini tercih edersen bir cok kisinin mesajini alintilayip cevap yazabilirsin.[/QUOTE]
Sa

Back