Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu nezaman imama gelcek diye başladım okumaya ama sarpa sardı bıraktım..
5 i bi yerde,dert gibi.
bogazima bıçak dayadi
Yok tüm kozlari ni oynadı bi yanlisina bakiyorum şu an
ya anlıyorum yaşadığın durumlar zorda bu adam öldürebilir seni bariz belli bu.bi anlık sinirde kesecek seni sen hala seviyorum ayağı çekiyorsun.biz ne kadar kadına şiddete karşı bağırsakta senin gibi kadınlar oldukça bu haberler kesilmiyecek.zaten psikopat erkek çok bide öldüreceği belli adamı seven kadın olunca sonuç ne olacak.sana şimdiden allah rahmet eylesin ablacımŞunu belirtmek istiyorum bana bıçak çektiğin de babam bana sahip çıkmadı hoca yalan mı söyler yapmadım diyorsa yapmamistir dedi. Babam sarhoş ayyas. Bana sahip çıkmadığı için bosanadim
Intihar etmek niye? Bosanmak gibi bir cozum varken hemde intihar ne yahu. Saglikli dusunemiyorsun sen hayatim. Adam bogazina bicak dayiyor seviyorum diyorsun. Babam arka ciksa bosanirdim diyorsun. Bosanmayi dusunmem oglum 3umuz biraradayken mutlu diyorsun. Senin kafa gitmis dostumm.. once ne yapmak istedigine karar ver.Benim kocam in yaptıkları doğru demiyorum intihar etmeye çalıştım neler yaptm ölmedi m öle medim
Ben adamın ilk tanıştığım saf halini seviyorum ailesi yüzünden yaptı bunları duzelmesini istiyorum arti gidecek yerim yok....