• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Thé imam

Tek tek nasıl cevaplayacam çoklu alıntı mi cevap mi yardm edermisiniz

Bacım senin gönlün yok boşanmaya onu bi söyleyeyim. Ama senin kocan konuşmakla da akillanmaz . Hamile karısına bıçak çekene ne denir bilemedim.

Şunu belirtmek istiyorum bana bıçak çektiğin de babam bana sahip çıkmadı hoca yalan mı söyler yapmadım diyorsa yapmamistir dedi. Babam sarhoş ayyas. Bana sahip çıkmadığı için bosanadim

Benim kocam in yaptıkları doğru demiyorum intihar etmeye çalıştım neler yaptm ölmedi m öle medim

Şunu belirtmek istiyorum bana bıçak çektiğin de babam bana sahip çıkmadı hoca yalan mı söyler yapmadım diyorsa yapmamistir dedi. Babam sarhoş ayyas. Bana sahip çıkmadığı için bosanadim
ya anlıyorum yaşadığın durumlar zorda bu adam öldürebilir seni bariz belli bu.bi anlık sinirde kesecek seni sen hala seviyorum ayağı çekiyorsun.biz ne kadar kadına şiddete karşı bağırsakta senin gibi kadınlar oldukça bu haberler kesilmiyecek.zaten psikopat erkek çok bide öldüreceği belli adamı seven kadın olunca sonuç ne olacak.sana şimdiden allah rahmet eylesin ablacım

Bu olan bitenin eşinizin imam olması ile alakası nedir.İmam diye yapmaz denemiyor nica eğitimliörnek olması gereken kişiler nelr yapıyorlar ailelerine...
Tabii ki imam demek önde gelen kişi demek örnek olması gereken kişi demektir böyle davranmamalı....hele de küçük bir şehirde insanlar imamı referans alır karısına böyle davranan imamdan önder falan olmaz...bunu belirtmek istiyorsanız haklısınız.
Eşiniz bu yaptıklarının çok büyük bir günah olduğunu bilmiyor mu acaba, bana fazlasıyla sizle ailesi arasında kalmış gibi geldi.
Ailesiyle eltinizle bu kadar içli dışlı olmak zorunda mısınız? Biraz mesafe koysanız. Hatta baya bir mesafeli olun hiçbir şeylerini umursamayın, ilgilenmeyin, düşmanlık beslemeden iyi niyetli görünün ama muhatap da olmayın bu kadar. Tartışma ve laf sokma ortamı yaratmayın sessiz ve sinsi davranın biraz. Laf sokarlarsa soksunlar, öyle bir oynayın ki kocanız sizi melek onları şeytan gibi görsün..

İmam kısmı sonda :KK64:
Herkesi kötülediniz
herkes mi kötü orayı biz bilemeyiz fakat sizden de kaynaklı olduğunu düşünüyorum :KK51:

Ayrıca nasıl bıcak çekme noktasına geldi olay yani kavga neydi nasıl çıktı?
Sizle tek kalınca neden yalan söylediğini sordunuz mu ne diyor.

Ben adamın ilk tanıştığım saf halini seviyorum ailesi yüzünden yaptı bunları duzelmesini istiyorum arti gidecek yerim yok....

seviyorum.seviyorum. seviyorum......
çocuğum var boşanmak.istemiyorum...
boğazıma bıçak dayadi 2 aylık Hamileyken..
EltiM kaynim gorumcem kaynanam kaynatam etmediğini bırakmadı....
ee eeee.......
bize ne soruyosun?
butun bunlara benden tek cevap:
yaşadığına şükür anacim....
bide koca iMAM mis
allah akıl fikir versin ne diyim

Benim kocam in yaptıkları doğru demiyorum intihar etmeye çalıştım neler yaptm ölmedi m öle medim
Intihar etmek niye? Bosanmak gibi bir cozum varken hemde intihar ne yahu. Saglikli dusunemiyorsun sen hayatim. Adam bogazina bicak dayiyor seviyorum diyorsun. Babam arka ciksa bosanirdim diyorsun. Bosanmayi dusunmem oglum 3umuz biraradayken mutlu diyorsun. Senin kafa gitmis dostumm.. once ne yapmak istedigine karar ver.

Onun dediğini şuna bunun dediğini ötekine taşımayın, hele ki de erkeklere ailesini asla kötülemeyin o kötü olduğunu bilse bile bundan hiç hoşlanmıyorlar...

Ben adamın ilk tanıştığım saf halini seviyorum ailesi yüzünden yaptı bunları duzelmesini istiyorum arti gidecek yerim yok....

Eger bosanmak istersen mahkeme sana ve cocuguna nafaka baglayacak. Bu bogaza bicak dayama olaylari ciddi seyler. Tazminatini da alirsin. Bunlarla gittin mi ailen seni kabul eder. Etmeseler ne olur. Kendine biraz guven. Yeni bir hayat kurarsin. Gencligim guzelligim kalmadi demissin yazik degil mi sana? Sen istersen kalkarsin ayaga, ama sen istersen.

Back