- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
nası çıkamadın ya bi ay oldu nerdeysegöstertcem
he yaa cıkamadım daaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nası çıkamadın ya bi ay oldu nerdeysegöstertcem
he yaa cıkamadım daaaaa
2ay oldu. eleman bulamadık canım o sebebden.nası çıkamadın ya bi ay oldu nerdeyse
Aaa minnak öyle bi kız değildi yaEnerjin olam gülüm
Minnak cıştu dünden beri , çayınada şap attım dün ama yok anlamadım ben bu kız ne iş gel kurtar beni kızçe
Ben fazla mı safım nedir Bana niye iyi gibi gelmiştiAh bu minnak yokmu bu minnak buranın sinsirellası
Bi işten çıkmayı beceremedinkoşturmaca şekerim
3 albümün içeriği farklı demi hepsi aynı değil3albümden birini eşim annesigile vermek sitiyomuş. sinir oldum ya
He ya yapsan ne olur sanki alla allabize de göster alınca
sen çıkamadın mı şu işten
hanım hanım ben sana masaj mı yapayım
Hos geldin kiscem
Miorre yi yeni duydum kızçem olur bakem , ben 2 aydır baya aldım şu aralar ara vermeyi düşünüyorum Dün fön makinesi ve english homedan bornoz aldım , madam coco bornozlarını değiştirip pudra pembesi çok güzel battaniye aldım Babama sonra gidip beni eversene dicemmayısta inşallah kuzum Kajmery34 ile bi kahvenizi içerim artık
ay hemen libidoma getirdin konuyu aslında alakalı yok kız bi tanıdık miorrenin ürünlerini satıyormuş da aldım bende ama bayıldım var ya sitede pek çeşitini göremedim bu tanıdık da katalog vardı ordan baktım şahane ürünleri bayıldım hemde çok ucuz bir bak dicektim
Ia yeri kendizinmi canim2ay oldu. eleman bulamadık canım o sebebden.
ne zararımı gördün hain böcükEnerjin olam gülüm
Minnak cıştu dünden beri , çayınada şap attım dün ama yok anlamadım ben bu kız ne iş gel kurtar beni kızçe
vay be kaj arkamı dönmeye gelmiyorAh bu minnak yokmu bu minnak buranın sinsirellası
vay anasını bir de işsizlik var diyorlar2ay oldu. eleman bulamadık canım o sebebden.
tamam yapıyım acıdım şimdiHe ya yapsan ne olur sanki alla alla
Benim balim gelmia ben fark etmemiaim tuhMiorre yi yeni duydum kızçem olur bakem , ben 2 aydır baya aldım şu aralar ara vermeyi düşünüyorum Dün fön makinesi ve english homedan bornoz aldım , madam coco bornozlarını değiştirip pudra pembesi çok güzel battaniye aldım Babama sonra gidip beni eversene dicem
kız 80 -90 tllik takımlar 30 lira hemde çok acayip kaliteliMiorre yi yeni duydum kızçem olur bakem , ben 2 aydır baya aldım şu aralar ara vermeyi düşünüyorum Dün fön makinesi ve english homedan bornoz aldım , madam coco bornozlarını değiştirip pudra pembesi çok güzel battaniye aldım Babama sonra gidip beni eversene dicem
Cokk cok yoruluyom bacim ya evde butun gun yatiyomne zararımı gördün hain böcük
vay be kaj arkamı dönmeye gelmiyor
vay anasını bir de işsizlik var diyorlar
tamam yapıyım acıdım şimdi
sopa istiyorsun sen bebeğim gel accık döviyim seni de rahatlaCokk cok yoruluyom bacim ya evde butun gun yatiyom
Hoşbulduk kuzucum, napıyorsunHos geldin kiscem
siddete hayir hele benim gibi dadlumu dadlu cicimcik gibi kiza cok ayipsopa istiyorsun sen bebeğim gel accık döviyim seni de rahatla
Hoş geldin naberGunaydin kizlar
Sen gel helede bir içeriz kahve tabisimayısta inşallah kuzum Kajmery34 ile bi kahvenizi içerim artık
ay hemen libidoma getirdin konuyu aslında alakalı yok kız bi tanıdık miorrenin ürünlerini satıyormuş da aldım bende ama bayıldım var ya sitede pek çeşitini göremedim bu tanıdık da katalog vardı ordan baktım şahane ürünleri bayıldım hemde çok ucuz bir bak dicektim
Resimler farklımı olacak yoksa 3 kopya albüm mü veriyor?3albümden birini eşim annesigile vermek sitiyomuş. sinir oldum ya
ne zararımı gördün hain böcük
vayt bende bakayım ihityacım yok aamaa genede abkcemmmmmmmmmmmkız 80 -90 tllik takımlar 30 lira hemde çok acayip kaliteli
yuk len kendi dün burda dedi benim libidom gibi kimsede yoktur diye minnakınki kıbrısa gitmiş özlemiş zaarAaa minnak öyle bi kız değildi ya
Kendine mi benzettin yoksa onuda
Ben fazla mı safım nedir Bana niye iyi gibi gelmişti
Bi işten çıkmayı beceremedin
iyim bugun isHoşbulduk kuzucum, napıyorsun
anüü kızma kız ecük kaynatıyoz yalan mı hemne zararımı gördün hain böcük