- 4 Haziran 2013
- 12.197
- 8.406
Ben farkedilmiycek insan mıyım heBenim balim gelmia ben fark etmemiaim tuh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben farkedilmiycek insan mıyım heBenim balim gelmia ben fark etmemiaim tuh
Hemen bakıyorum kuzum girdin yine aklımakız 80 -90 tllik takımlar 30 lira hemde çok acayip kaliteli
dadlı ama sopa da istiyosun şimdi hakkını yemeyelimsiddete hayir hele benim gibi dadlumu dadlu cicimcik gibi kiza cok ayip
tabi ki lazım ben topiklerin vazgeçilmezi neşesiyim hıhHoş geldin naber
Sen gel helede bir içeriz kahve tabisi
Resimler farklımı olacak yoksa 3 kopya albüm mü veriyor?
Canım her gruba senden lazım..
bak şekerim şahane kaliteli hemde ucuz yavayt bende bakayım ihityacım yok aamaa genede abkcemmmmmmmmmmm
çeyiz konusu olunca öyle oluyor sende iyi bişeyler bulursan söyle banaHemen bakıyorum kuzum girdin yine aklıma
ben opulmeyecek insanmiyim gel opum diyom yok gel srilam diyom yok accuk sirnasda bana sarilam balim sanaBen farkedilmiycek insan mıyım he
mayısta inşallah kuzum Kajmery34 ile bi kahvenizi içerim artık
ay hemen libidoma getirdin konuyu aslında alakalı yok kız bi tanıdık miorrenin ürünlerini satıyormuş da aldım bende ama bayıldım var ya sitede pek çeşitini göremedim bu tanıdık da katalog vardı ordan baktım şahane ürünleri bayıldım hemde çok ucuz bir bak dicektim
bihter geceliğine bak adında var zaten kerametiMiorre de ne dehşet şeyler tüh allah seni
sizi sikayet edicimmm operek kandiriyy sopaylan da korkitiy dicimmdadlı ama sopa da istiyosun şimdi hakkını yemeyelim
tabi ki lazım ben topiklerin vazgeçilmezi neşesiyim hıh
bak şekerim şahane kaliteli hemde ucuz ya
hıh sen beni görmedinben opulmeyecek insanmiyim gel opum diyom yok gel srilam diyom yok accuk sirnasda bana sarilam balim sana
hadi bi et bakalım beni yeni yeni tanıyorsun demek ki pinkstrap sor bak o nasıl bilir bu ikilemlerimisizi sikayet edicimmm operek kandiriyy sopaylan da korkitiy dicimm
İşteyim inceleyemedim kız Ben alamam bunları eve götüremem utanırım nan evlenince alırım artıkınbihter geceliğine bak adında var zaten kerameti
coco da demi? Ben ondan silikon yorgan aldım da. Hafif ve inanılmaz sıcak tutuyor, indirimlerini takip ediyorum süreklikız 80 -90 tllik takımlar 30 lira hemde çok acayip kaliteli
gormek istedim de gozum kamastihıh sen beni görmedin
kız evlenince alınır mı hiç şimdiden alcaksın kargoyla geliyor birşey olmazİşteyim inceleyemedim kız Ben alamam bunları eve götüremem utanırım nan evlenince alırım artıkın
Ah benim saf kardişimcoco da demi? Ben ondan silikon yorgan aldım da. Hafif ve inanılmaz sıcak tutuyor, indirimlerini takip ediyorum sürekli
uff ne cocosu pinki miorre çamaşırcı sen çook yanlış anladın bebeğimcoco da demi? Ben ondan silikon yorgan aldım da. Hafif ve inanılmaz sıcak tutuyor, indirimlerini takip ediyorum sürekli
aldığını deniyip aynada kendine bakıon dimikız evlenince alınır mı hiç şimdiden alcaksın kargoyla geliyor birşey olmaz
beni başkalarıylan karıştırdı herhalAh benim saf kardişim
bu minnakın sıcaklık içinde
sapık karı iç çamaşırı tanıtımı yapıyor
ne bilisin nen kız sen gibi ateşlimiuff ne cocosu pinki miorre çamaşırcı sen çook yanlış anladın bebeğim