- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Günaydın tatlım napıyorsungünaydınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın tatlım napıyorsungünaydınnn
karda kışta çalışıyoruz tatlım napalım sen napıyosun canımGünaydın tatlım napıyorsun
Herkesçiklerde gelmişş ohhh günaydın
ayyy oley geldin sana söyleyeceklerim vardıHerkesçiklerde gelmişş ohhh günaydın
Napıyorsun teşhirci güzelHerkesçiklerde gelmişş ohhh günaydın
Bende bu karda kışta uyuyorum işte napimkarda kışta çalışıyoruz tatlım napalım sen napıyosun canım
Hoş bulduk canım, kark mı gelmiş hani nerde nerdeBütün güzeller geldi, hoş geldiniz canlar
Yine mi libido yoksaayyy oley geldin sana söyleyeceklerim vardı
Teşhirci değilim artkm fortçuluğa başldımNapıyorsun teşhirci güzel
Bende bu karda kışta uyuyorum işte napim
Sabah kahvemi yapıyorum, Ne zaman geliyorsun İstanbul a
Güne yeni başladım, enerji toplamaya çalışıyorum Ne karıştırıyorsunuz siz minnakla bakimTeşhirci değilim artkm fortçuluğa başldım
Sen nörün pinkoş?
göstertcembize de göster alınca
sen çıkamadın mı şu işten
hanım hanım ben sana masaj mı yapayım
o bi cö yapıp kaçıyorHoş bulduk canım, kark mı gelmiş hani nerde nerde
Nerelerdeydin, gözüm yollarda kaldıgöstertcem
he yaa cıkamadım daaaaa
Hoş bulduk canım, kark mı gelmiş hani nerde nerde
Enerjin olam gülümGüne yeni başladım, enerji toplamaya çalışıyorum Ne karıştırıyorsunuz siz minnakla bakim
Ah bu minnak yokmu bu minnak buranın sinsirellasıGüne yeni başladım, enerji toplamaya çalışıyorum Ne karıştırıyorsunuz siz minnakla bakim
koşturmaca şekerimNerelerdeydin, gözüm yollarda kaldı
mayısta inşallah kuzum Kajmery34 ile bi kahvenizi içerim artıkNapıyorsun teşhirci güzel
Bende bu karda kışta uyuyorum işte napim
Sabah kahvemi yapıyorum, Ne zaman geliyorsun İstanbul a
ay hemen libidoma getirdin konuyu aslında alakalı yok kız bi tanıdık miorrenin ürünlerini satıyormuş da aldım bende ama bayıldım var ya sitede pek çeşitini göremedim bu tanıdık da katalog vardı ordan baktım şahane ürünleri bayıldım hemde çok ucuz bir bak dicektimYine mi libido yoksa