- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
yok daha deneyemedimaldığını deniyip aynada kendine bakıon dimi
ah minnak ahhhhhhhhhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok daha deneyemedimaldığını deniyip aynada kendine bakıon dimi
ah minnak ahhhhhhhhhhhhhh
kendi kendime tanimam daha heyecanli oluyorhadi bi et bakalım beni yeni yeni tanıyorsun demek ki pinkstrap sor bak o nasıl bilir bu ikilemlerimi
Daha uyanamamışımAh benim saf kardişim
bu minnakın sıcaklık içinde
sapık karı iç çamaşırı tanıtımı yapıyor
Ee alıntı yaptığın yazıda coco vardı, bende çeyiz düzüyorsun sandımuff ne cocosu pinki miorre çamaşırcı sen çook yanlış anladın bebeğim
evlisiniz diye şeeddiydimne bilisin nen kız sen gibi ateşlimi
benimle ilgili fantazilerini yazma böyle uluortakendi kendime tanimam daha heyecanli oluyor
çeyizlik zaten daha giymicem bi süre cocoyu ben yazmadımDaha uyanamamışım
Ee alıntı yaptığın yazıda coco vardı, bende çeyiz düzüyorsun sandım
ben denerdim vallahiyok daha deneyemedim
Daha uyanamamışım
Ee alıntı yaptığın yazıda coco vardı, bende çeyiz düzüyorsun sandım
Ben olsam şöyle etki güzel bir türlü yaparım kuzukızlar elimde 4 tane patlıcan var
akşama yemek yapıcam ne yapcam bu balcanlarla bi akıl verin hele şimdi kalktım bu yemeği yaptım yaptım yoksa akşama bulgur pilavı turşu yapıcam onuda pek seven olmaz
Kürdan kebabı, patlıcan sarması( Bunlar favorilerim 4 tane çok bile kalır)kızlar elimde 4 tane patlıcan var
akşama yemek yapıcam ne yapcam bu balcanlarla bi akıl verin hele şimdi kalktım bu yemeği yaptım yaptım yoksa akşama bulgur pilavı turşu yapıcam onuda pek seven olmaz
onlar zor olur diye söylemedim ama süper oluyor oda:)Kürdan kebabı, patlıcan sarması( Bunlar favorilerim 4 tane çok bile kalır)
Ben çok yaptığımdan mı artık bana zor gelmiyor :))onlar zor olur diye söylemedim ama süper oluyor oda:)
Ben olsam şöyle etki güzel bir türlü yaparım kuzu
soğan, et , patlıcan ,sarımsak, salça ,tuz varsa mantar
Kürdan kebabı, patlıcan sarması( Bunlar favorilerim 4 tane çok bile kalır)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-ne-yemek-var.317670/page-1838#post-38956886bunlarda var aklımda ama aklım da var faaliyette bakıcaz artık
aslında köfte olsa hazırla şıp şık yapılıyor:)Ben çok yaptığımdan mı artık bana zor gelmiyor :))
Eşim çok yemek seçiyor, bitek patlıcanı severek yiyor, her bi haltını yapıyorum o yüzden bol bol
bende fırında etli güveç mi yapsam dedim çok uğraştıracak ay bugün valla nerdeyse wc ye gidesim yok
öyle tembelim ki sag ayağımı sol ayağıma atasım yok
neden acaba havadan sanırım mutfakta biraz da iş var ondan herhalde
çöktüm pc ye kalkamıyorum
ya allah ya bismillah deyip bir silkinip kalkayım bari yoksa açlıktan ölücez
aslında köfte olsa hazırla şıp şık yapılıyor:)
hahah sen çalışmıyormuydun canım
Bi patlıcanları kızartmak zaman alıyor, olsun ama ya, çok lezzetli ben seviyorumaslında köfte olsa hazırla şıp şık yapılıyor:)
hahah sen çalışmıyormuydun canım