- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
yazın eşini kap gel burda çok güzel yerler varsüper olur minişim yaaa
oo hoş gelmişen geyik topiğinin gezgini:)
ohhh keyifler gıcır:)
nası bildim ama hahaytçok havalıyımhahhah aynen sen bildin sen bildin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazın eşini kap gel burda çok güzel yerler varsüper olur minişim yaaa
nası bildim ama hahaytçok havalıyımhahhah aynen sen bildin sen bildin
yazın eşini kap gel burda çok güzel yerler var
nası bildim ama hahaytçok havalıyım
ben bildim sen bilemedin nihohaaa
selam şeker nerelerdesin yahu
napam beya kendimi bdv nin kollarindan kurtarip sizin berrak geyik sohbetinizdr yuzmeye geldim dur hele minnakim yaa nerdesin deme ninem gibi elinde oklavaylansüper olur minişim yaaa
gelmiştim canım ben afyona ikbaleyazın eşini kap gel burda çok güzel yerler var
nası bildim ama hahaytçok havalıyım
vuycam kıybacı şimdi sananapam beya kendimi bdv nin kollarindan kurtarip sizin berrak geyik sohbetinizdr yuzmeye geldim dur hele minnakim yaa nerdesin deme ninem gibi elinde oklavaylan
ikbali falan boşver ben gezdiririm seni lokum sucuk ne istersen yollarım kuzum sen istiyorum de yetergelmiştim canım ben afyona ikbale
bu arada bana bir lokum yolla ya
Heee vur beynime beynime accik kafam calisiyodu oda dussun yere avel avel dolanim ortaliklardavuycam kıybacı şimdi sana
ikbali falan boşver ben gezdiririm seni lokum sucuk ne istersen yollarım kuzum sen istiyorum de yeter
ay canım benim yaaaavuycam kıybacı şimdi sana
ikbali falan boşver ben gezdiririm seni lokum sucuk ne istersen yollarım kuzum sen istiyorum de yeter
hehe akıllı kızsın sen bişeycik olmazHeee vur beynime beynime accik kafam calisiyodu oda dussun yere avel avel dolanim ortaliklarda
ben kesinlikle afyon düşünüyorum ama hakim savcılık falan olursa belli olmaz ama avukat olursa burada olcaz inşallahay canım benim yaaaa
baksana evlenince nerede yaşamayı düşünüyorsunuz?
anammm kim gelmişş
vicdanini bole rahatlatiyorsun dimi vurim vurim bisicik olmaz yazik bana be ne cektimmhehe akıllı kızsın sen bişeycik olmaz
ben kesinlikle afyon düşünüyorum ama hakim savcılık falan olursa belli olmaz ama avukat olursa burada olcaz inşallah
anammm kim gelmişş
ne çekcen ya vurum mi sırtınavicdanini bole rahatlatiyorsun dimi vurim vurim bisicik olmaz yazik bana be ne cektimm
kaçak kark hanım göremedik seni
yeni eleman geldi. ona devir merasimim başladı yinene çekcen ya vurum mi sırtına
sag alt taraf tutulnustu oraya mokkemce yumrukla bakayimne çekcen ya vurum mi sırtına
bize de göster alıncadış cekim albümlerimizi alıoz bugün oleyyyyyy
sen çıkamadın mı şu iştenyeni eleman geldi. ona devir merasimim başladı yine
hanım hanım ben sana masaj mı yapayımsag alt taraf tutulnustu oraya mokkemce yumrukla bakayim
günaydınnn