- 16 Ocak 2014
- 2.180
- 272
- 34
Himm bende tv izliyorum hava cok soguk biyere cikilmiyooaferim kaj en birincim sensin şu anda
uff hiç girme oraya kıbrısta benimki
iyiyim tatlım kızlarla uğraşıyorum iştesen napıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Himm bende tv izliyorum hava cok soguk biyere cikilmiyooaferim kaj en birincim sensin şu anda
yemeğin salçalısı kıbrısında kalçalısı meşhurmuşaferim kaj en birincim sensin şu anda
hahahah bak sana bir bdv cevabı verecem " acilen tedavi olmalısın "hahahahÖnceden sen yoktun ama boşver naparsa yapsın kocişin , benimki askerde ben niye hallenmiyorum acaba yoksa ben gay mıyım
Sende oyun türlü türlü anacımmmmmmmsana duygu karmaşası yaşatıp kendime daha çok bağlıyorum kaja çok atar yapmadan bağlıyorum karkı ise tamamen atarımla bağlıyorum kendime kapiş
Hosbuldum naber :)
Ben köyüme gidip kar görüyorum zati , havuza atlar gibi atlıyorum anadın mıİzmirliler bana bakın kardan korkmayın olurmu bişiy yapmaz..
üstüne basabilirsiniz yani
hahahahha kar gören masum izmirli
Burdada tutsa keske :) bende iyiyim takiliyorum oyle evdeDağlara turmuş kız sabah gelirken gürdüm
Napem canımgır gır şamata te bunlarla uğraşıyorum Sen nasılsın?
inanmıyorum ula libidoyu zar zor yükselttim zaten.. ah canım kocacım senin yüzünden mutsuz olacak bu aralar dense. kıskanç kız seniii.
o kadar fenamı ya inanamadım şimdi. Ay izmire ben yazın geliyorum da hiç çekilmiyor o nasıl bir sıcaktır yaaaaaa
Kabulümsün gülümmmm
AAA benim libidom yolda düşmüşbak dedikodumu yapıyor ya
libido meselesi şekerim
memleket manisa bacım iflah olmam ben tedavi falan kar etmezhahahah bak sana bir bdv cevabı verecem " acilen tedavi olmalısın "hahahah
Sende oyun türlü türlü anacımmmmmmm
Hamd olsun senden naber:)
İyidir bende aynihahahah bak sana bir bdv cevabı verecem " acilen tedavi olmalısın "hahahah
Ben köyüme gidip kar görüyorum zati , havuza atlar gibi atlıyorum anadın mı
yazın bile o sıcak havalarda üşüyen ben düşün artık bu havalar da ne hale giriyorum.
Üzerimizde taktik mi uyguluyorsunsana duygu karmaşası yaşatıp kendime daha çok bağlıyorum kaja çok atar yapmadan bağlıyorum karkı ise tamamen atarımla bağlıyorum kendime kapiş
İzmirde doğup byüme ama manisalıyım kuzum , izmire yarım saat uzaklıkta manisaya bağlı köyümüz var ah lapa lapa kar yağıyor orayaMemleket neresi kuzu?
neeeeee ay klima bile etki etmiyor o sıcaklarda...
kansızlık var sen de de heralde.. gerçi sende kan yok sanırım
Haaa şimdi gördüm manisalılarda libido patlaması oluyor zati. Yiyin macunlaruı yiyin sonra....memleket manisa bacım iflah olmam ben tedavi falan kar etmez
Sende izmirdenmişsin, yaş kaç? bekarmısın yoksa evlimi?İyidir bende ayni
Memleket neresi kuzu?
neeeeee ay klima bile etki etmiyor o sıcaklarda...
kansızlık var sen de de heralde.. gerçi sende kan yok sanırım
Haaa şimdi gördüm manisalılarda libido patlaması oluyor zati. Yiyin macunlaruı yiyin sonra....
Sende izmirdenmişsin, yaş kaç? bekarmısın yoksa evlimi?
Evet yas 20 bekarim sen :)Haaa şimdi gördüm manisalılarda libido patlaması oluyor zati. Yiyin macunlaruı yiyin sonra....
Sende izmirdenmişsin, yaş kaç? bekarmısın yoksa evlimi?
bende kansızlık vardı , siyah üzüm varya ondan bolca yedim hergün inan o çok kan yapıyor , pekmez falanda tüket bak çok iyi geliyor..aynen anemi var sınır altındayım.hatta kan nakli bile olabilir bakalım bu ay kontrol var ne diyecek doktorum
Ama benim libido yolda düşmüş acaba macun mu yan etki yaptı ki
ben 24 , evliyim (mayısta 2 yılı devirecez) , istanbuldayım:)Evet yas 20 bekarim sen :)
en güzeli al kahveni otur işteHimm bende tv izliyorum hava cok soguk biyere cikilmiyoo
minnakın da dayağı meşhur bilin mi ?yemeğin salçalısı kıbrısında kalçalısı meşhurmuş
hürrem gibi kadınım ayhahahah bak sana bir bdv cevabı verecem " acilen tedavi olmalısın "hahahah
ben bulurum onuAAA benim libidom yolda düşmüş
her türlü taktik oynanır hanımların dikkatine hürrem ayağınıza geldiÜzerimizde taktik mi uyguluyorsun
benim libido kimsede yok yahubende kansızlık vardı , siyah üzüm varya ondan bolca yedim hergün inan o çok kan yapıyor , pekmez falanda tüket bak çok iyi geliyor..
Sen daha açılmamış bir gülsün, seni koklayacaklar o zaman libido ortaya çıkıo. Minnaka bakma o doğuştan libidolu