- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
iyi yapmışsın şekerim başıboş bırakma bizi
ne demek başıboş siz başınızın çaresine gayet iyi bakarsınız
dün bdv uzun bir aradan sonra ilk defa hareketliydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi yapmışsın şekerim başıboş bırakma bizi
oo süperisn , güle güle kullan kuuzumbacım dün bornozlar kapış kapış gitmiş valla , bende son s-m bedenleri kapmışım , iyi ki söyledin kuzum 300tl ye yakın bişidi alcağım bornoz böyle 90tl ye aldım
vay demek sultansın sen heYok malesef :)
sensiz olmaz ki evet ya bdv ekşınsız çekilmiyorne demek başıboş siz başınızın çaresine gayet iyi bakarsınız
ipini koparan bdv deene demek başıboş siz başınızın çaresine gayet iyi bakarsınız
hahahahha ne yapalım bizim bilgimiz bu kadar bacumm
Çalışıyorsan çalışma masana koy çok işe yarıyor azcık kilo yapıo ama olsun..
yada evlen , bak evlenince insan sıcacık oluyo hele yatarken dahada sıcak oluyor, erkekler acayip sıcaklar
isim neydi çıkaramadımmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
Kitap okumayi sevmiyorum cok aksiyonlu olmasi lazim cabuk skiliyorum ve cok sabirsizim sonunu okuyorum hemenkitap en güzel yarendir böyle zamanda yada hafif müzik
Gelir gelmez beni dağa kaldırcak zati o zavallım benim yavalla bendeki libido ondan fazladır eminimallahtan korkan yapmaz şekerim önemli olan o ben güveniyorum o yapmaz cidden o değil de o şimdi asker canı neler ister ??
hahahahha ne yapalım bizim bilgimiz bu kadar bacumm
Çalışıyorsan çalışma masana koy çok işe yarıyor azcık kilo yapıo ama olsun..
yada evlen , bak evlenince insan sıcacık oluyo hele yatarken dahada sıcak oluyor, erkekler acayip sıcaklar
isim neydi çıkaramadımmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
Evet okuyorum matematik bolumu :)oo süperisn , güle güle kullan kuuzum
nasıl beğendinmiş kalitesini falan
ay bana s olmaz benimkinede m olmaz
vay demek sultansın sen he
yaş daha ufakmış zaten , okul falan varmı?
o zaman müzik paklar seni bacımKitap okumayi sevmiyorum cok aksiyonlu olmasi lazim cabuk skiliyorum ve cok sabirsizim sonunu okuyorum hemen
işte gelmeden diyorum orda diyorum çarşı izniiGelir gelmez beni dağa kaldırcak zati o zavallım benim ya
sensiz olmaz ki evet ya bdv ekşınsız çekilmiyor
s-m öyle küçük beden değil kuzum L beden gibi , kalitesi çok iyi diyemem pamuklu çünkü ama yinede bir 10sene gider tabi ben sıkılıp o zamana kadar değiştiririm , kipada görmüştüm peluş bornozlar bir de onlardan canım almak istiyor yumuşacıklaroo süperisn , güle güle kullan kuuzum
nasıl beğendinmiş kalitesini falan
ay bana s olmaz benimkinede m olmaz
vay demek sultansın sen he
yaş daha ufakmış zaten , okul falan varmı?
o zaman müzik paklar seni bacım
işte gelmeden diyorum orda diyorum çarşı iznii
soğansız severim kuzum değişik düğüşük konular vardı çeşit çoktu dün10 üyelik almış biri
bir tanesi alarm şirketinin reklamını yapcam diye evime hırsız girdi diye konu açmış
onlar olmasa da bdv çekilmez ki
minnak çiğ köfteyi soğanlı mı seversin soğansız mı
Ay bana mametmatik deme nefret ederdim , ama şuan muhasebe işi yapıyorum, gerçi matametikle alaksı pek yuk..Evet okuyorum matematik bolumu :)
10 üyelik almış biri
bir tanesi alarm şirketinin reklamını yapcam diye evime hırsız girdi diye konu açmış
onlar olmasa da bdv çekilmez ki
minnak çiğ köfteyi soğanlı mı seversin soğansız mı
s-m öyle küçük beden değil kuzum L beden gibi , kalitesi çok iyi diyemem pamuklu çünkü ama yinede bir 10sene gider tabi ben sıkılıp o zamana kadar değiştiririm , kipada görmüştüm peluş bornozlar bir de onlardan canım almak istiyor yumuşacıklar
seni demiyorum be askerler diyorum çarşı izinlerini güzel değerlendirirBelediye nikahı kıymadan gösteririm ama elletmem
soğansız severim kuzum değişik düğüşük konular vardı çeşit çoktu dün
aa görmedim onuadamın öbür karı da öyle seviyormuşta ondan sordum du
(ben metresim konusu var ya)
Ay bana mametmatik deme nefret ederdim , ama şuan muhasebe işi yapıyorum, gerçi matametikle alaksı pek yuk..
biride kocası çiğ köfte almıyor diye boşanmak istemiş hahahah
Olsun canım iyi yaptın , terlikte verdiler dimi?
bir kaç tanede havlu alsaydın havluları çok kaliteli