- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahanda bir izmirli daha Bende ceplerime taş doldurdum işe gelirken uçmayayım diye
yok kısrak gelinbuynun mu sevsinler senin fındık burnunu hırçın gelin
damardan şap en sevdiğimHa bir de kabul ediyorsun , minnakmimar ver ordan şapı direk damardan enjekte edicez başka çaresi yok
afyondayım ve şu an acayip kar var sabah gelene kadar canım çıktı öyle söyliyimiyiiym kızlar sömestir tatili oldu malum memlekte gittim geldim misafirler vardı derken pek giremedim.artık evdeyim ve kk ya girerim sık sık
kızlar hangi illerdesiniz bilmiyorum ama burası izmir ve hava buz buz fırtına var ve kar atıştırıyor dışarısı çıkılacak gibi falan degil
haşin en iyisi sen haşin gelinsinyok kısrak gelin
Benim oturduğum yerde öyle çok çok esiyordu , evi bornovadan alıp karşıyakaya fırlatacak nerdeyse allah cezamı vermesinaaa sen izmirdemisin nerdesin ben bucadayım en tepede ne esiyor burası bir bılsen
Haşin Gelin & Yahşi Damat AND Game Over Kaynanahaşin en iyisi sen haşin gelinsin
en sevdiğim derken?damardan şap en sevdiğim
afyondayım ve şu an acayip kar var sabah gelene kadar canım çıktı öyle söyliyim
Benim oturduğum yerde öyle çok çok esiyordu , evi bornovadan alıp karşıyakaya fırlatacak nerdeyse allah cezamı vermesin
Pasaporttaym canım şuan ben burası çok esmiyor yine, bornovadaki gibi esse su içinde kalır heryer
haşin gelin vahşi kaynana benceHaşin Gelin & Yahşi Damat AND Game Over Kaynana
ben bunların başıyım şekerimen sevdiğim derken?
Tühh bee sende mi minnak
söz veremem duruma bağlıCanım geçen hafta için kusuruma bakmayın, artık yapmamaya çalışırım
Seninle hep romantik takılalım, psikolojim sağlam kalsın o zaman
aman esmesin buralar yüksek olunca daha bir şiddetli
bornava yı Karşıyaka fırlatacak ha hahhah
damardan şap en sevdiğim
afyondayım ve şu an acayip kar var sabah gelene kadar canım çıktı öyle söyliyim
Evet orası daha yüksek , tınaztepede misin ? Pırrr çok soğukkk
soğuk değil zaten hava çok güzel hele kar böyle lapa lapa yağıyorkonya ya yakınsın ne güzel konyada bu kadar soğuk yoktu bırakıp geldigim de
vahşiii ahanda çok sevdim ben bu kelimeyiiihaşin gelin vahşi kaynana bence
ben bunların başıyım şekerim
Ohhh ellerine sağlık. Gülhane diyince aklıma gülhane parkı geliyr anladın sen oniihemmen patronen sevdiğim çay gülhanenin çayı olsa da içsek
boğazlarım şişsede, buynum aksada hiç bişi engelleyemez bugün beni çok formumdayım bugün tililililili
maşallah balım, hep böyle ol...Ha bir de kabul ediyorsun , minnakmimar ver ordan şapı direk damardan enjekte edicez başka çaresi yok
iyiiym kızlar sömestir tatili oldu malum memlekte gittim geldim misafirler vardı derken pek giremedim.artık evdeyim ve kk ya girerim sık sık
kızlar hangi illerdesiniz bilmiyorum ama burası izmir ve hava buz buz fırtına var ve kar atıştırıyor dışarısı çıkılacak gibi falan degil
Dimi bence de çok yakışırmış kocaoğluna du mesaj çekim hemen 2 dk ya uçurtepe oluraynen Tınaztepe koymuşlar adını ama en çok uçurtepe yakışırmış
Miniş banada kafası eserse atar yapıo. bizim ilişkşimizde çok uçlardaaCanım geçen hafta için kusuruma bakmayın, artık yapmamaya çalışırım
Seninle hep romantik takılalım, psikolojim sağlam kalsın o zaman