- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
hım samimiyet var baya tabi olur çok da güzel olur böyle şiirimsi havada düşünmemiştim ben
Çabuk bana akrostiş yazınbana bak şuan ondan önemli iş yok
bu hastalık bir erteleme hastalığı ertelemek yok artık..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hım samimiyet var baya tabi olur çok da güzel olur böyle şiirimsi havada düşünmemiştim ben
Çabuk bana akrostiş yazınbana bak şuan ondan önemli iş yok
bu hastalık bir erteleme hastalığı ertelemek yok artık..
Kapıda havalede oluyor gitti gidiyorda. Hiç olmadı öyle yapılırKredi kartım yok diyen de çok, bilmiyorum ki bakalım neye karar verecekler.
bu kadar bilmezdim kajbiz baya samimiyik biliyorsun
ahaha çok hoş yaeşime yolladım şimdi ulan bir günden bir güne bana böyle konuşmadın yazmış hahaha
kıskandın mı ?Çabuk bana akrostiş yazın
Dünden beri efendi efendi bekliyorum acaba yazan olacak mı diye, tık yok maşallahbu kadar bilmezdim kaj
ahaha çok hoş ya
kıskandın mı ?
Peşinde koştuk aylarca..Çabuk bana akrostiş yazın
Pek hızlı olduPeşinde koştuk aylarca..
İyidir hoştur dedik
Nerden bilelim bizi unutacağını
Küstü sandık
Seni gördüm topiklerde
Tripmi atıyor , anlamadım dedim
Rahatlattın bizi topiğimize gelince...
Artık bulduk seni bırakmayız
Pembe panterim , pinkim
minnak acil durum kayınvalidemin doğum günü bugün çiçek yollıcaz not olarak ne yazalım sence
ben severim kendisini bende emeği çoktur. bana çok acil bir yazı lazım.. yalnız içten ve samami olmalı..
çok geçmiş olsun ,o iş ne alemde?
Kötü gelin nolcekNot: Kötüler kazık çakmış dünyaya , sen çok yaşarsın daha, nice yeni kötülüklere kaynana.
Seni hiç sevmeyen gelinin
He şöyle bir bitsin reglin heme benim taktikleri yapacaksın..evet canım biliyorum ama önemli olmasa ertelemezdim annemler şehir değişikliği yapıyorlar taşınma toplama evimde değildim ondan erteledim birde regl olunca kaldı ama erteleme kısa sürücek inşallah
Valla seviyorum zilliyi arada bir çalım atıo ama napalım olcek o kadarbu kadar bilmezdim kaj
ahaha çok hoş ya
kıskandın mı ?
Pek hızlı oldu
Nasıl beceriyonuz, ben yazamam hiç
Not: Kötüler kazık çakmış dünyaya , sen çok yaşarsın daha, nice yeni kötülüklere kaynana.
Seni hiç sevmeyen gelinin
Samimi ve içten demiş bende içimden gelenleri yazdımKötü gelin nolcek
oda iyi kaynana olsun napalım , bizim balkızı bağrına bassın bal kız onu çiçeklere boğarrrSamimi ve içten demiş bende içimden gelenleri yazdım
Keşke olsa (cevdet gibi baksakta nazar değdirsekdeğdirsek )balım günaydın
hahahahahaha Ay bunu yazsam bugün benim kaynananın son günü olur heral de
Yani , beni yeme balımı ye diyorum anlamıyoroda iyi kaynana olsun napalım , bizim balkızı bağrına bassın bal kız onu çiçeklere boğarrr
Pinkimizdir başımızın tacıDünden beri efendi efendi bekliyorum acaba yazan olacak mı diye, tık yok maşallah
Yazmazsanız uyumaya giderim, yazarsanız da gitcem de hemen değil en azından
hahahahhahahaKeşke olsa (cevdet gibi baksakta nazar değdirsekdeğdirsek )
tamam canım tabiki deniycem dediklerini ben ilkini bir atlatıyım gerisi elbette geliverir
Boşver balını ninalın yesin hemde kaymaklaaaaaaaYani , beni yeme balımı ye diyorum anlamıyor
olsun o kadar da kv adı var sonuçtaHe şöyle bir bitsin reglin heme benim taktikleri yapacaksın..
Sonra yeneceksin , ama şunu söylim yendikten sonra canın sürekli isteyecek
Valla seviyorum zilliyi arada bir çalım atıo ama napalım olcek o kadar
heheh biz şairane ruhlu kızllarız
atışma bile yaptık minnoşumla
karki odunu yazamadı bana