- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
formun yerinde şekerimGünaydın ballarım
günaydın canımbi günaydın diyeyim dediydim
Anammm çok teşekkür ederim ya Hem utandım hem mutlu oldumPinkimizdir başımızın tacı
İnsan nasıl sevmez böyle tatlılığı
Ne de olsa şeker pembe tonları
Kadife yüreği ile dost etti kendini bize arkadaşların en tatlısı
Siz bilmezsiniz pinkideki mangal gibi yüreği
Tavrı edası sanki bir iyilik perisi
Razı olduk her hareketinden gönüllerimizin prensesi
Aşkla bakar inci gözleri
Pinkim benim canımın taa içi
YANİ ONU UNUTTURMUYOR ARADA BİR YAPIO YAPCANI:dolsun o kadar da kv adı var sonuçta
OOO kimler gelmiş hoş gelmişen madam:)bi günaydın diyeyim dediydim
Anammm çok teşekkür ederim ya Hem utandım hem mutlu oldum
Sona doğru değilmesini bekliyordum, seversin bana ikilem yaşatmayı diye ama iyi bitti
Çok seviyorum sizi
böyle konularda ikilem yaşatmam kuzum bunlar içten duygularAnammm çok teşekkür ederim ya Hem utandım hem mutlu oldum
Sona doğru değişmesini bekliyordum, seversin bana ikilem yaşatmayı diye ama iyi bitti
Çok seviyorum sizi
o da kv olduğu için eğer yapmazsa fizik kurallarına aykırı zaten tatlımYANİ ONU UNUTTURMUYOR ARADA BİR YAPIO YAPCANI:d
OOO kimler gelmiş hoş gelmişen madam:)
Bizde seni seviyoruz kuzu, gelmediğinde özlüyoruz, merak ediyoruz
sitemimiz o yüzden..
günaydın canım
YANİ ONU UNUTTURMUYOR ARADA BİR YAPIO YAPCANI:d
sitemimiz o yüzden..
nasılsın şekerim pek görünmüyorsun artıkgünaydın minikacım
ben geldim
Nasılsınız efem..günaydın minikacım
ben geldim
Nan diğer yorumda çok zevkli bişi diyon bana balını yesin kaymakla diyon Şap getirem mi bacım gazozuna koyarsınBoşver balını ninalın yesin hemde kaymaklaaaaaaa
E ama yalan diil kiNan diğer yorumda çok zevkli bişi diyon bana balını yesin kaymakla diyon Şap getirem mi bacım gazozuna koyarsın
hemmen patronNasılsınız efem..
Minnak çayları koy bakemmmm
boğazlarım şişsede, buynum aksada hiç bişi engelleyemez bugün beni çok formumdayım bugün tilililililiformun yerinde şekerim
buynun mu sevsinler senin fındık burnunu hırçın gelinboğazlarım şişsede, buynum aksada hiç bişi engelleyemez bugün beni çok formumdayım bugün tililililili
Ha bir de kabul ediyorsun , minnakmimar ver ordan şapı direk damardan enjekte edicez başka çaresi yokE ama yalan diil ki
bu aralar ben iyice azgın ve edepsiz oldummmmmmmmm
hep karkinin suçu buuuu ve minnakın
nasılsın şekerim pek görünmüyorsun artık
Nasılsınız efem..
Minnak çayları koy bakemmmm
Canım geçen hafta için kusuruma bakmayın, artık yapmamaya çalışırımYANİ ONU UNUTTURMUYOR ARADA BİR YAPIO YAPCANI:d
sitemimiz o yüzden..
Seninle hep romantik takılalım, psikolojim sağlam kalsın o zamanböyle konularda ikilem yaşatmam kuzum bunlar içten duygular
o da kv olduğu için eğer yapmazsa fizik kurallarına aykırı zaten tatlım
ohhhhh misss
Ahanda bir izmirli daha Bende ceplerime taş doldurdum işe gelirken uçmayayım diyeiyiiym kızlar sömestir tatili oldu malum memlekte gittim geldim misafirler vardı derken pek giremedim.artık evdeyim ve kk ya girerim sık sık
kızlar hangi illerdesiniz bilmiyorum ama burası izmir ve hava buz buz fırtına var ve kar atıştırıyor dışarısı çıkılacak gibi falan degil