- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
ne kıskancam lannnhadi len ordannnnnnnnnnnnn ,kıskanç karı seni
pattisi ezmiş. üstüne iliştirmiş üc beş sebze. bize hava atıo pehhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kıskancam lannnhadi len ordannnnnnnnnnnnn ,kıskanç karı seni
Mune ablanın elini öpcem o mu banladıydı senihı hıı
banada yapmadı evlenme teklifiBen bu konuda yüzsüzleştim zaten Evlilik teklifi için bile istiyorum diye dürtüyordum sonra ümidimi kesmiştim istemelerine 1 hafta kala çok romantik evlenme teklifi etti , bir arada arkadaşlarımızın evini süsleyip balon ve resimlerle tanışma yıldönümüzü kutladımıştı Ama tabi bana yetmez hep istiyorum romantik olsun , 2 sene 2kez olur mu hiç
banlandım süperdi amaMune ablanın elini öpcem o mu banladıydı seni
O zor canım, ben sen miyim millete öyle ayıp şeyler yazayımbanlandım süperdi ama
darısıda sana inşallah
ay okudum pisler ya , ben öncesinde üflediler dediydim bunlar sonrasında üflemişler böğğğkkhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...omun-disinda-sivi-vardi.793759/#post-39265585 burda konu taşımışlar kapatmışlar zaten
bu lafını yazdım bi köşeyeO zor canım ben sen miyim millete öyle ayıp şeyler yazayım
Haydar dümen takip etmem ki ben
yorumlara bayılıyorum böyle konulardaay okudum pisler ya , ben öncesinde üflediler dediydim bunlar sonrasında üflemişler böğğğkk
Ewe yetişmezz araba varruvvvvvvvvvv
cıkışta eve koşa koşa gitmeyinde
ne kıskancam lannn
pattisi ezmiş. üstüne iliştirmiş üc beş sebze. bize hava atıo pehhhhh
Ona totomu açmıyorum zaten asker şimdi ayletmee beniii söyletme beniAl işte tabi kalırsın başımıza, napsın adam orda burda totosunu açan çatlağı
Kark bugün formunda Bu karının gözlerine dikkat yerle bir edeck biziiO zor canım ben sen miyim millete öyle ayıp şeyler yazayım
Haydar dümen takip etmem ki ben
Yaz banlanayım diye her gördüğün yerde kibleme debu lafını yazdım bi köşeye
son gazz. gazlarsınızEwe yetişmezz araba varr
Aman ha, askerdeyken açma zatenOna totomu açmıyorum zaten asker şimdi ayletmee beniii söyletme beni
Birşeycik olmaz, 2 laf daha söylersek küsecek zatenKark bugün formunda Bu karının gözlerine dikkat yerle bir edeck bizii
kurabiye daha emek istiyo.vay kartk sen daha iyisini yapta görelim 2 kurabiye yapmaya benzemez bu emek derler bunaaa
ye bacım ye acıma hiç Benim gibi iste dur Baktım çiçek gelmiyor , kızdıydım almıyon artık yüzük takana kadar mıydı diye , 1 tane gül adı sonra ardından 1 buket bi kaç ay daha kapattı ağzımı şimdi askerde de kurtuldu zavallımbanada yapmadı evlenme teklifi
akşam gidimde başının etini yiyim
du bi kibliyim nolucak. görelim nanYaz banlanayım diye her gördüğün yerde kibleme de