- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Kaj fena eziyor seni, bende ona gülmekle meşgulümsenimi du nan bu lafına gülücemmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaj fena eziyor seni, bende ona gülmekle meşgulümsenimi du nan bu lafına gülücemmm
Kocan istio dimi kim bilir adamı neyle tehdit ettin, cazgır kadınnnnnnnnnnnnnnnnmis gibiler. valla yiyenler bi daha istiyo şuanda. naberrrr şaşkolozzzz
bayatladı lan bunlar artık ....karki o kemeri bir alayım.....
sana özel mesaj attıydım gelmedimi
al canım elimizde bu var karkinin kurabiyeleri kimse yemeyince kaldı hahaha
aynen.Bence de düşünkıramayacağı kilit yok kadınların biliyorsun
aman anca gül zaten.Kaj fena eziyor seni, bende ona gülmekle meşgulüm
yooo. arkidişlerimiz falan istiyor. saydırtma şimdi şuracıkdaKocan istio dimi kim bilir adamı neyle tehdit ettin, cazgır kadınnnnnnnnnnnnnnnn
bu sefer ben masumum hiç bulaştım mı ?hoşgeldin abla.
bunlar gene 3 adam toplanıp tek bana cıkışıyolar.
işleri gücleri ben
haklısın dur canım aa bak ne buldum yüzyılın en lezzetli şeyini ımmm"parkbyull, post: 39277722, member: 623498"]bayatladı lan bunlar artık ....
Kapışalım gel laaaaman anca gül zaten.
ücünüz benle ugraşın zatene
yooo. arkidişlerimiz falan istiyor. saydırtma şimdi şuracıkda
hıı lili ondan sürekli bana ben dayanemeyommmm diyip duruyordulill tenhaya götürüyo sevgilisini.
grinin elli tonu filmi sonrası
bu sefer ben masumum hiç bulaştım mı ?
yüzyılın en lezzetli şeyimi.haklısın dur canım aa bak ne buldum yüzyılın en lezzetli şeyini ımmm
Eki Görüntüle 1403498
yoo. kurabiyede gelcektin.Kapışalım gel laaa
Gülelim tabi Sen banlıyken çok dolduk, gözlerimiz seni aradıaman anca gül zaten.
ücünüz benle ugraşın zatene
yooo. arkidişlerimiz falan istiyor. saydırtma şimdi şuracıkda
hıı lili ondan sürekli bana ben dayanemeyommmm diyip duruyordu
seni eltim ilan ediyorum artık eltiyizzzz
Dimi ama mumlu güllü biftekli bir sofra kursun loyadan da ciciler aldımı biz daha ne isteyelim dimi alla alla hayret bişiaynen.
cicek falan alıyo saolsun.
eveli gün şal almıştı gerci
güzeldi.
ama bi süpriz masa bekliyorum nedense
bak bu sefer arkandayım kurabiyeleri on numaraydı bu kızın hakkını yemeyin lenbulaşma panpaa
açda sen şeyine gülllGülelim tabi Sen banlıyken çok dolduk, gözlerimiz seni aradı
hiççççDimi ama mumlu güllü biftekli bir sofra kursun loyadan da ciciler aldımı biz daha ne isteyelim dimi alla alla hayret bişi
dostum on numarasınnnnnbak bu sefer arkandayım kurabiyeleri on numaraydı bu kızın hakkını yemeyin len
park yerken kırk defa düşünCanım kusura bakma sana yüzyılın en güzel şeyini ikram edeyim kk da görülmemiş bir lezzet ımm
Eki Görüntüle 1403500