- 4 Haziran 2013
- 12.183
- 8.381
Aynen canım bende işyerinde kikirdiyorumyorumlara bayılıyorum böyle konularda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bende işyerinde kikirdiyorumyorumlara bayılıyorum böyle konularda
ye bacım ye acıma hiç Benim gibi iste dur Baktım çiçek gelmiyor , kızdıydım almıyon artık yüzük takana kadar mıydı diye , 1 tane gül adı sonra ardından 1 buket bi kaç ay daha kapattı ağzımı şimdi askerde de kurtuldu zavallım
Sana özel açıyorum ben kaş gözde çizmişem artık tarz yaptımAman ha, askerdeyken açma zaten
Birşeycik olmaz, 2 laf daha söylersek küsecek zaten
cilveleşirken iste , aşkım alsana etsene diye vardır bir yolu o zaman sıkıyorsa geri tepsin
ben isteyince ters tepio.
alıcagı varsada almıo.
iyisimi susum diom.
düşüneyim ben bunu biraz kıvrak zekamlacilveleşirken iste , aşkım alsana etsene diye vardır bir yolu o zaman sıkıyorsa geri tepsin
Hiçbirşey ne olacak Ben uslu uslu takılıyorum forumda, bazıları gibi totomuda açmıyorum, bazıları gibi millete ayıp şeylerde söylemiyorum Örnek üyeyim bendu bi kibliyim nolucak. görelim nan
Banada vermiyorlar kioha hangi ara açıldı bu oda niye haberim yok hainle bende diyom candy de neden yeller esiyo hani kekim pastam çayım ...mıçtınız oğlum yakacam hepinizi
hmmmm bilemedim şimdiHiçbirşey ne olacak Ben uslu uslu takılıyorum forumda, bazıları gibi totomuda açmıyorum, bazıları gibi millete ayıp şeylerde söylemiyorum Örnek üyeyim ben
Banada vermiyorlar ki
pabucumun üyesiHiçbirşey ne olacak Ben uslu uslu takılıyorum forumda, bazıları gibi totomuda açmıyorum, bazıları gibi millete ayıp şeylerde söylemiyorum Örnek üyeyim ben
Banada vermiyorlar ki
Noluyor tenhalarda bensizson gazz. gazlarsınız
olmadı ıssız bi adaya cekin arabayı
lill tenhaya götürüyo sevgilisini.Noluyor tenhalarda bensiz
Kıskanmayalım demiycem, istediğin kadar kıskanabilirsinpabucumun üyesi
Ablam sarılda beraber uyuyalımAz sessiz olun uyuyamıyorum
kurabiye daha emek istiyo.
yaptıgım kurabiyeyi hatırlatırım
2pattis kaynatmakla kazanılmaz o yarışma
oha hangi ara açıldı bu oda niye haberim yok hainle bende diyom candy de neden yeller esiyo hani kekim pastam çayım ...mıçtınız oğlum yakacam hepinizi
senimi du nan bu lafına gülücemmmKıskanmayalım demiycem, istediğin kadar kıskanabilirsin
vay vay vay kimler gelmişAz sessiz olun uyuyamıyorum
mis gibiler. valla yiyenler bi daha istiyo şuanda. naberrrr şaşkolozzzzkarki o kemeri bir alayım.....
sana özel mesaj attıydım gelmedimi
al canım elimizde bu var karkinin kurabiyeleri kimse yemeyince kaldı hahaha
hoşgeldin abla.Az sessiz olun uyuyamıyorum
Bence de düşündüşüneyim ben bunu biraz kıvrak zekamla