- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
aynen canım benim böyle olmamın sebebi karktırrrbeni idare edinmi demek istiyorsun
bakalım ya toparlanır belki çok ciddi birşey değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım benim böyle olmamın sebebi karktırrrbeni idare edinmi demek istiyorsun
bakalım ya toparlanır belki çok ciddi birşey değil
Çıkardım çıkardım ananlar gelmio dedi bana bi ara , bende biz iki kere geldik siz hiç gelmediniz dedim belim ağrıyor dedi ama burdan boluya kadar kaç kez gittin istesen bizede gelirdin dedim (aynı şehirdeyiz bi de ha ) kapak ettiydim bunun gibi bir çok konuda sonuç olarak çok konuşan gelin kötü gelin oldum baktı bana karşıdan allhın safına bak ben bunu parmağımda oynatırım demiştir içinden ama malesef ki dışı seni içi beni yakar gibi olduses cıkarmazsan. evlenince dahada tozutur kayınvalidecigin.
depüşünce dahada cok seversin panpa
laynnnnnnnnnnnnherşey bana seni hatırlatıp durur unutmak isterken
onunda boyu uzundu
sevgülüm :)laynnnnnnnnnnnn
o kimmmm
Te allam , ben diyorum herkese şimdiden , çalışıcam her zaman evim düzenli olamaz diyeyani herhalde hehehe hemen çocuk olmasa bari
bizim burda eskiden yeni gelinlere yapıyolarmışmış
O ne la para sok sok kimse görmesin hemen indiregandiiiben alırım. acıkda paraya hiç dayanamam dermişim
İvet çok doğru tespitcanım senın kaynana şu moddaa..
Eki Görüntüle 1402532
ay canım aslında en güzeli haramsız biçimde bas nikahı gitsinnn
gene ne yaptıysao zilli karkaynen canım benim böyle olmamın sebebi karktırrr
hadiya ayrılmıştınız hanisevgülüm :)
O ne la para sok sok kimse görmesin hemen indiregandiii
bide ona layık gelin adayını göstercemmİvet çok doğru tespit
gene ne yaptıysao zilli kark
hadiya ayrılmıştınız hani
bide ona layık gelin adayını göstercemm
Aferim kız esirgeme cevabınıÇıkardım çıkardım ananlar gelmio dedi bana bi ara , bende biz iki kere geldik siz hiç gelmediniz dedim belim ağrıyor dedi ama burdan boluya kadar kaç kez gittin istesen bizede gelirdin dedim (aynı şehirdeyiz bi de ha ) kapak ettiydim bunun gibi bir çok konuda sonuç olarak çok konuşan gelin kötü gelin oldum baktı bana karşıdan allhın safına bak ben bunu parmağımda oynatırım demiştir içinden ama malesef ki dışı seni içi beni yakar gibi oldu
Anam ne çılgın hatunsun , güldürdün beniii
cocuk yap cocukben kocamı seviyorum siz araya girmeyin
bkz. bdv klasiği
bana bak Şefim sen şef oldun olalı bizim pinkimiz kayıppppppppppppppAferim kız esirgeme cevabını
Kv
Bu da gelini
cocuk yap cocuk