- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
saksı değilim ben
Hemende çaktın köfteyii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saksı değilim ben
uzak duracan kaynanalarda strateji yaratacan, onlara karşı uyanık olacan hedi bal böcüğüm kaptırma bunlar yüz verirsen astar isterler.yemeyen ne olsun nan
ben asmalı kesmeli bol ekşınlı çok seviyorum the walking dead , fringe, last shıp gibi. Bi ara kendimi kaybetmişim arkdaşlar arasında ballı ballı adamın bacağını şöyle kesiyorlar diye anlatıyordum biri önüme tabak tuttu ağzının suyu akçak şimdi diyenişanlım dalga geçmişti çokbayılıyorum bunlara
bende severim genelde kriminal ama en çok hannibal severim çok manyak bir dizi bu aralar forever'a taktım amaben asmalı kesmeli bol ekşınlı çok seviyorum the walking dead , fringe, last shıp gibi. Bi ara kendimi kaybetmişim arkdaşlar arasında ballı ballı adamın bacağını şöyle kesiyorlar diye anlatıyordum biri önüme tabak tuttu ağzının suyu akçak şimdi diyenişanlım dalga geçmişti çok
öyle oldu zatiuzak duracan kaynanalarda strateji yaratacan, onlara karşı uyanık olacan hedi bal böcüğüm kaptırma bunlar yüz verirsen astar isterler.
Tv de denk geldim onlara ama dikkatimi veremedim tam, prison break, fringe , last ship , revolution(yarıda kestiler) çok güzeller , şimdi izlicek dizi arıyorum hannibala başlayabilirim belki bendebende severim genelde kriminal ama en çok hannibal severim çok manyak bir dizi bu aralar forever'a taktım ama
Geçen bir kadına neden korunmadınız dedim bana demz mi nasıl korunalım diye kilotlu çorapla diyecektim
hanım hanımmmm senin kimin götüne rahvan sokuyorsunçok sıradan gelinlik giydirip şantiyeye götüreyim nası fikir
önemli olan boyu değilhatırlama ay napcan eks değil mi koy dötüne rahvan gitsin
ben anlamam saadettin teksoy modunda gelcem
Beceriksiz yapacak bir şey bulamamıştırrrrrrrrrrkarkicim katılmıyo mezelereee. ara sıcaklaraa..
Hoş geldin miskk nasılsınn
askerlik işimizde bitti.
hoş buldum..yok kopamadım..özlemin geç sevgilisini deşifre ediyordumBeceriksiz yapacak bir şey bulamamıştırrrrrrrrrr
Hoş geldin miskk nasılsınn
çok şükür ütopyadan koptun
hayırlı olsun canım
başla forever da süperTv de denk geldim onlara ama dikkatimi veremedim tam, prison break, fringe , last ship , revolution(yarıda kestiler) çok güzeller , şimdi izlicek dizi arıyorum hannibala başlayabilirim belki bende
hayırlı olsun kuzum hayırdır bedelli mi ?askerlik işimizde bitti.
peki mademdeseydin zırhla
hanım hanımmmm senin kimin götüne rahvan sokuyorsun
ayrılmış olabiliriz ama yıldızımdır parlayacaktır
paşa paşa ödedik...başla forever da süper
hayırlı olsun kuzum hayırdır bedelli mi ?
iyi oldu ama şimdi 30 ödemek de vardıpaşa paşa ödedik...
evet canım. saoalsın
foreverde yakışıklı bir genç var başlayım bu akşam o zaman kocamın ailesi var amaaa yarın artıkınbaşla forever da süper
hayırlı olsun kuzum hayırdır bedelli mi ?
peki madem
ya napcan kocamın ailesini senin kv yetmedimiforeverde yakışıklı bir genç var başlayım bu akşam o zaman kocamın ailesi var amaaa yarın artıkın
tabikide. parasında inan degilim.iyi oldu ama şimdi 30 ödemek de vardı
sayfamı doldurdun ütopya. arada bakıomda pek sarmadı o beni..hoş buldum..yok kopamadım..özlemin geç sevgilisini deşifre ediyordum
buldunmu?hoş buldum..yok kopamadım..özlemin geç sevgilisini deşifre ediyordum