- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
evet ben o konuyu diyorum sanırım hani sevgilisi istemsizce sarılmış ve reglyim ben diyor ya ay ne güldüm asuman yabide geçen sevgilisi onu havayamı ne kaldırmış kk da ee hamilesmisin diyemi soracak yoksa diyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ben o konuyu diyorum sanırım hani sevgilisi istemsizce sarılmış ve reglyim ben diyor ya ay ne güldüm asuman yabide geçen sevgilisi onu havayamı ne kaldırmış kk da ee hamilesmisin diyemi soracak yoksa diyordu
ya işte bi de milletin derdiyle mi uğraşcam yamancak bana sonra oldu canımoglumuzun iffetini nabtın diye dayanırlar kapıya
degişme demeyelim kuzum. evlilerden inciler
kız zaten cevapları görnce yapıştırdı ben okbyim diyeo konuya sesli güldüm ya heme cevaplar harikaydı
al başına belayı. namusumuzu temizle diye alnına dayarlar silahıya işte bi de milletin derdiyle mi uğraşcam yamancak bana sonra oldu canım
sabunda kullandım. oda 1hafta sürdü.
ne sabundu o yaaaa
leş gibi kokuyordu.
oglumuzun iffetini nabtın diye dayanırlar kapıya
degişme demeyelim kuzum. evlilerden inciler
evet ben o konuyu diyorum sanırım hani sevgilisi istemsizce sarılmış ve reglyim ben diyor ya ay ne güldüm asuman ya
daha gencim kızım napim almam kaçarımal başına belayı. namusumuzu temizle diye alnına dayarlar silahı
evlende gel aramızaçok iyi koktuğu söylenemez
bende evlenicem ve konuşacamki
aaa asumandamı nişanlı yoksaaevlende gel aramıza
hadi naş
du bi daha iffetine bakımda diyip saldırma yine hunharca.daha gencim kızım napim almam kaçarım
evlende gel aramıza
hadi naş
sevgülüsü var. evlencekler sanırım.aaa asumandamı nişanlı yoksaa
aaa asumandamı nişanlı yoksaa
sevgülüsü var. evlencekler sanırım.
asuman diill. asmu
aaaa niye?noldukioda artık yok tek tabancayım
aaaa niye?nolduki
bak o iyi yöntem ama boyu uzun ya araba olmaz pikap olabilir yada kamyon kiralıyımdu bi daha iffetine bakımda diyip saldırma yine hunharca.
ama bence bu kez farklılık yarat... yaratıcı ol.
araba camı falan
orası öyle tabikide. ama üzüldüm senin adına ya.salla ben gideni değil giden beni kaybetmiştir
bak o iyi yöntem ama boyu uzun ya araba olmaz pikap olabilir yada kamyon kiralıyım
asuman demesek pek hoşlanmamda.
asu :) hayır koklanmamış gül goncayım
aaaa niye?nolduki
bak o iyi yöntem ama boyu uzun ya araba olmaz pikap olabilir yada kamyon kiralıyım
beni idare edinmi demek istiyorsunBen giderek yaşlanıyorum heralde ya geçende birine kiraz diye tutturdum meğer adı bambaşkaymış
Ben giderek yaşlanıyorum heralde ya geçende birine kiraz diye tutturdum meğer adı bambaşkaymış
orası öyle tabikide. ama üzüldüm senin adına ya.
gazoz al o zaman