- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
görüyorsun demi genç ve bekar bir kızın aklına neler sokuyor ayıp ya terbiyesiz bu karkkız dikkat et ateş seni çağrıyor uyma sen bu karkiyeeeeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görüyorsun demi genç ve bekar bir kızın aklına neler sokuyor ayıp ya terbiyesiz bu karkkız dikkat et ateş seni çağrıyor uyma sen bu karkiyeeeeeeeee
manyakkkk
sen cok fenasın zaten..
eşim bazen naz yapar gibi yapıo. gel lan buraya diyom
bigün bi baktım kirpik diplerim agrıyo diyo
dinlemedim verdim odunu
agrı falan kalmadı
bu kark yakında bir dördüz doğurur..görüyorsun demi genç ve bekar bir kızın aklına neler sokuyor ayıp ya terbiyesiz bu kark
acılmamış goncagülgörüyorsun demi genç ve bekar bir kızın aklına neler sokuyor ayıp ya terbiyesiz bu kark
uvvvvvvvvmanyakkkk
bizde yeni evli gibiyik canımmm
işte benim kafalar bunlar hep
sen cok fenasın zaten..
eşim bazen naz yapar gibi yapıo. gel lan buraya diyom
bigün bi baktım kirpik diplerim agrıyo diyo
dinlemedim verdim odunu
agrı falan kalmadı
kız ben etmesem barut eder o yüzden sınırı korumak lazımuysada bişi etmez benim minnakım.
gösterir. cızzzz derrrr
bebeksiz cistak cistak favorimbu kark yakında bir dördüz doğurur..
hani haydar dümene sormus ya bebek varken 2 kere yapsak ikizmi olur diye hahahahahaha
hoş geldinselam babyler
arkadaş aktivilerinde bütün sayfayı doldurmuş topik ne örüyonuz
hoşgeldin kıııselam babyler
işte benim kafalar bunlar hep
kız ben etmesem barut eder o yüzden sınırı korumak lazım
ahahaha kesin kesinbu kark yakında bir dördüz doğurur..
hani haydar dümene sormus ya bebek varken 2 kere yapsak ikizmi olur diye hahahahahaha
öyleyim tabisi hiç bilmem böyle şeyleriacılmamış goncagül
uvvvvvvvv
nabıyosunuz tam olarak
selam şekerim hoşgeldinselam babyler
tabi ya kafalar rahatbebeksiz cistak cistak favorim
sabunda kullandım. oda 1hafta sürdü.kraliçe benm saçım çok dökülüyordu. kel kalcam sanıyordum
dalan zeytin yağlı sabun kullanıyorum kurban bayramında beri saçım gürleşmeye başladı ve yastığımda saç yok denecek kadar az..
ben bide duştayken saçımı tararım. okadar çok dökülürdükü.. avuç avuç. şimdi çok şükür maşALLAH
Dün bir konu vardı resmen sesli güldüm erkek arkadına sarılmış onun şeyide ona deymiş birşey olurmu diyorhoşgeldin kııı
barutta vardı dimi. koyver gitsin..dünyaya bidahamı gelcez.
yarın bigün ölsen toprak olacak
koyverirsem hamile bırakırım ondan korkuyorum sonra bana kalır ihalehoşgeldin kııı
hoşgeldin kııı
kesin ikizleri olcak diyim ben size.Dün bir konu vardı resmen sesli güldüm erkek arkadına sarılmış onun şeyide ona deymiş birşey olurmu diyor
ay evet sevgilisi kucağına almış ahahaDün bir konu vardı resmen sesli güldüm erkek arkadına sarılmış onun şeyide ona deymiş birşey olurmu diyor
oglumuzun iffetini nabtın diye dayanırlar kapıyakoyverirsem hamile bırakırım ondan korkuyorum sonra bana kalır ihale
degişme demeyelim kuzum. evlilerden incilerhoşbuldum.
çok değiştin lan evlendiğinden beri tirbiyesiz. olan var olmayan var
Dün bir konu vardı resmen sesli güldüm erkek arkadına sarılmış onun şeyide ona deymiş birşey olurmu diyor
o konuya sesli güldüm ya heme cevaplar harikaydıay evet sevgilisi kucağına almış ahaha