- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
kemer gitti ya depresyona girmiştir kesin.bana bak Şefim sen şef oldun olalı bizim pinkimiz kayıpppppppppppppp
insan içine nasıl cıkıcam ben kemersiz diye
denemesi bedavaharbimi dion kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kemer gitti ya depresyona girmiştir kesin.bana bak Şefim sen şef oldun olalı bizim pinkimiz kayıpppppppppppppp
denemesi bedavaharbimi dion kız
kocasını sevenler zaten korunmuyor ki bu sietedeharbimi dion kız
Aferim kız esirgeme cevabını
kocasını sevenler zaten korunmuyor ki bu sietede
(bakınız adam dövüyor, küfrediyor aldatıyorr..ama genede kocalar bi dene)
Sağol kuzum hep birlikte gülelim inş.sana gülmek yakışıyir beybi gül hepp
ben senden bekliyordum o rop sonra ama helel olsunkemer gitti ya depresyona girmiştir kesin.
insan içine nasıl cıkıcam ben kemersiz diye
denemesi bedava
Geçen bir kadına neden korunmadınız dedim bana demz mi nasıl korunalım diye kilotlu çorapla diyecektimkaza onlar ablası kaza
Hessetten doğru diyon nerde bu pinko alındımı ne kemer bende diye gurur yaptı herhal vah canım kıyamam.. siz bilmiyonuz bu pinko bana bunlara benden beter şeflik yap dedi hiç boş bırakma dedi bunları..şeflik pinkocandan bana devir..alışcaksınız bana kaçarınız yok azmı çekişmeli geçti beyaa..bana bak Şefim sen şef oldun olalı bizim pinkimiz kayıpppppppppppppp
haha ay senin kv çiğ çiğ yer bu
çok sıradan gelinlik giydirip şantiyeye götüreyim nası fikirorası öyle tabikide. ama üzüldüm senin adına ya.
gazoz al o zaman
önemli olan boyu değilhatırlama ay napcan eks değil mi koy dötüne rahvan gitsinherşey bana seni hatırlatıp durur unutmak isterken
onunda boyu uzundu
ben anlamam saadettin teksoy modunda gelcemTe allam , ben diyorum herkese şimdiden , çalışıcam her zaman evim düzenli olamaz diye
Valla sen ondan bir tık üsttesin, görevini iyi icra ediosun.Hessetten doğru diyon nerde bu pinko alındımı ne kemer bende diye gurur yaptı herhal vah canım kıyamam.. siz bilmiyonuz bu pinko bana bunlara benden beter şeflik yap dedi hiç boş bırakma dedi bunları..şeflik pinkocandan bana devir..alışcaksınız bana kaçarınız yok azmı çekişmeli geçti beyaa..
Minnoşum beyaz çorap giyelim havlulu altınada azcık su damlatıp bunun koltuk takımının altını yoklayalım ne dersin guzummçok sıradan gelinlik giydirip şantiyeye götüreyim nası fikir
önemli olan boyu değilhatırlama ay napcan eks değil mi koy dötüne rahvan gitsin
ben anlamam saadettin teksoy modunda gelcem
adam kucağına alıyor ne korunması kimlerden korunuyonGeçen bir kadına neden korunmadınız dedim bana demz mi nasıl korunalım diye kilotlu çorapla diyecektim
Baanne sen gel benim evimin saksısı ol kızçok sıradan gelinlik giydirip şantiyeye götüreyim nası fikir
önemli olan boyu değilhatırlama ay napcan eks değil mi koy dötüne rahvan gitsin
ben anlamam saadettin teksoy modunda gelcem
bak beyaz bir yumağı alıyoruz buna oturmalara gidiyoruz o mutfağa gidince örgü örecekmişcesine yumağımızı çıkarıp hopp kanepenin altına yuvarlıyoruz sonuç= pis böcük heryer pasak olmuşMinnoşum beyaz çorap giyelim havlulu altınada azcık su damlatıp bunun koltuk takımının altını yoklayalım ne dersin guzumm
adam kucağına alıyor ne korunması kimlerden korunuyon
saksı değilim benBaanne sen gel benim evimin saksısı ol kız
karkicim katılmıyo mezelereee. ara sıcaklaraa..Valla sen ondan bir tık üsttesin, görevini iyi icra ediosun.
karkiyi nasıl yendin ya kız yüzyılın aşçısıydı...
bayılıyorum bunlaraay bu bölümü hatırlıyorum çok komikti
yemeyen ne olsun nanbana bak Şefim sen şef oldun olalı bizim pinkimiz kayıpppppppppppppp
haha ay senin kv çiğ çiğ yer bu