- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.077
- 30
güneşte yürüyüş yap çikolata falan ye :))anladım canım bende de acayip halsizlik var..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güneşte yürüyüş yap çikolata falan ye :))anladım canım bende de acayip halsizlik var..
ilk duydum bunu10 gün adaçayı içiyorsun onun kürü var göğüs ve dudak dolgunlaştırmak için
Yawrum geçmiş olsun, serum taktırsaydın antibiyotik vermiştir doktor yada iğne dimii...Canlarım dua edin çok hastayım..
kanımda mikrop çıktı
antibiyotikte aldım bitanem iğnede;ilk duydum bunu
Yawrum geçmiş olsun, serum taktırsaydın antibiyotik vermiştir doktor yada iğne dimii...
Dikkat et kendine
Kaç tane iğne yazdıantibiyotikte aldım bitanem iğnede;
kuzumm çook geçmiş olsun allah şifanı versin inşallahCanlarım dua edin çok hastayım..
kanımda mikrop çıktı
yok ben onu yapsam pamela anderson gibi dolanırımevet kuzum daha güzelleri senin olsun şekerimseninkiler ondan mı minnakım sen kapalımısın elbiseni gördüm çok hoşuma gitti fotgrflarda :)
bence deneilk duydum bunu
Yawrum geçmiş olsun, serum taktırsaydın antibiyotik vermiştir doktor yada iğne dimii...
Dikkat et kendine
3 canım..Kaç tane iğne yazdı
hadi canım bence de saks mavi sözün vazgeçilmez rengiminnakmimar ben de kapalıyım :) ben de elbsenn rengi gibi bi elbise düşünüyorm inş :)
amin bitanem dua et bana..kuzumm çook geçmiş olsun allah şifanı versin inşallah
yok ben onu yapsam pamela anderson gibi dolanırımevet kuzum daha güzelleri senin olsun şekerim
bence dene
Çok şükürrr.hı iş güçmüş naptım bir yeni kistim olmuş üç ay sonra tekrar kontrol şimdilik kötü gözükmüyormuş büyürse alıncakmış kızarıklıklar da büyümeden dolayıymış iki kilo almıştım o da göbeğime basenime gideceği yerde tutmuş oraya gitmiş yağ doku genişlemiş ama sadece sol tarafımın öyle yani şimdilik kötü bir durum yok çok şükür
Aman koca memeli olsundaa kötü bişi çıkmasınn ..Koca memeli olcan oraya yarıyor yediklerin demek ki ahahahahaha
Çok şükür canım
şefim ya sütlü tatlılarda 1. senin yada pinkstrap ın olması lazımdı..Aman koca memeli olsundaa kötü bişi çıkmasınn ..
geçmiş olsun kajj niye kanda mikrop çıkarki anlamadımmCanlarım dua edin çok hastayım..
kanımda mikrop çıktı
Antibiyotik geçirir seni canımm ..biraz sabırr..amin canım sende antibiyotik kullandınmı
Aman koca memeli olsundaa kötü bişi çıkmasınn ..
Şans işi canımm yaaa. bu işler.. herkesin tatlısı güzell pinkonun tatlısı kendisi gibi şeker zatenn.. oruçlu bu aralar yataktan kalkmıyordur haspamm ne güzel allah kabul etsinn..şefim ya sütlü tatlılarda 1. senin yada pinkstrap ın olması lazımdı..
bu kürü bende ilk duydumm ben hiç denemeyeyimm patlar yoksa benimkilerr..ilk duydum bunu
Dikkat et kendine
bilmiyorum ki canım..geçmiş olsun kajj niye kanda mikrop çıkarki anlamadımm
ederim tabi tatlım etmezmiyim hiçamin bitanem dua et bana..
sen nasılsın bitanemederim tabi tatlım etmezmiyim hiç